COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 24, 2009

Gemuk VS Kurus!




Dulu sebelum kawin....









Sorang kuruss... sorang gemuk.....





Pastuuu... biler dah kawin.....








Yg kurus tu jadiik gemuk... & yg gemuk tu jadik kurusss.....




Tapi aku suka ngan perubahan yg gemuk ke kurus... & kurus ke gemuk tuuuuuu..... :))




12 comments:

lidasyah said...

betul tu.. ida prefer current look..

Suki Cida said...

mengancam... neena kurus tak pa... lawo... tolonggggg NUAR!!! lagi2 bulan puasa... buke sahur makan lebih2 ok... hahahah ku terbayang suami ku dulu la neena...wakakakak... ampunnnn Nuar... erkkk Zamani jangan jeles2 eh... hahahah

nasaoji said...

wah...hebat nyer prubahan nih..

tak per kak, pasang bdn tuk suami terchenta...;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sis..kta serupa la..dulu masa zaman2 berchenta dlu pun kta gemok ohh..wakakakak en shukri lak kurus keding..klakar siut..tgk gmbar dlu2..nnti kta letak nyek kat blog sis tgk..lum smpat nak siapkan tag sis..hehehehe nnti kat tag tue kta letak gmbar dolu2..

ana izzati said...

bestnyeeee...
harap2 ijat lepas kawin ijat kurus dan tak bertambah gemuk..
hehehehee..

Liea said...

neena.. aku nak suggest new post plak, yg kurus jadi gemuk tuh aku takmo tau.. yang gemuk jadi kurus lepas kwin tuh yg nak petua tu!

Deqna said...

aku tak perasan pulak yg dulu2 ko gemuk ok....

tapi kan memang berbeza lah dengan keadaan sekarang... sekarang memang ok sesangat..

pandai ko jaga nuar dan pandai nuar jaga ko...hehehe

NeenaAnuar said...

lidasyah:
hehehe... yeah.. me too! :D

Suki Cida:
hahahaha... cida... cida.. tak abis lagi yer gelakkan Nuar... hehehe.. Nuar pun tergelakkan tengok rupe dia dulu2... dia sendiri pun tak percaya yg tu adelah lar diri dia suatu ketika dahulu.. ahaks!!!

nasaoji:
ha'ah kann.. pasang badan suami sendiri apa salahnyer kannnn... :))

Purplelicious:
ohhh... sis pun sama yek? hehehe.. tak sangka.. ok ok.. cepat lar updat eyer.. tak sabar lak I nak baca sis punyer kisah cinta!

NeenaAnuar said...

ana izzati:
hehehe... insyallah dik... yakin boleh! :)

Liea:
hahaha.. ok ok.. nanti aku buat yek entry yg ko request nih! tak der petua lar.. but just an info! will share with u soon yeah dear! :D

Deqna:
hahaha... ye lar kite satu umah kan.. dah selalu tengok each other.. so harus lar cam tak perasan... but now mesti ko dah nampak beza nyer kannn selepas aku compare kan kat gambar tuu...

tu lar tu.. kami saling menjaga antara satu sama lain.. dia jaga aku supaya aku maintain kurus... & aku laks jaga dia supaya dia maintain gemuk tapi gemuks camgitu jer lar.. tak leh lar aku nak bagi dia gemuk lagi dari skg niee... nanti kang aku sendiri larikkkksss nanti... hahahhaha...

Mdm Lulu said...

wah..best la tuh..orang cakap wife pandai jg suami la..sbb suami dah gmukkan..bukan mcm i,suami pandai jg isteri..hehhe

Nanthini said...

Putting on we3ight is easy to do...but loosing weight is not easy.....but u manage to do it.....how ah...i nak tips

NeenaAnuar said...

Mdm Lulu:
Hehehe... ok lar tuu.. suami pun harus lah pandai jaga isteri kannn... anyway.. thanks for dropping comment yeah! :)

Nanthini:
hahaha.. nak tips.. ok ok.. will create 1 entry about it later.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails