COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 26, 2009

New HP



Citer nie dah agak basi yg benarnyer... about my new HP...

Dulu kan aku penah citer, HP aku yg Sony Ericson ade problem... ala bukan problem apa pun... just kat touch skrin dia tu jerr... actually bende tu masalah biasa for touch screen phone... dia akan ok balik kalau kite buat alignment dia tuu... cumanyer kene lar antar kat service centre tuk diaorg buatkan balik... tu jer lar.. tak der lar rosak apa punn...

Tapiii.. disebabkan ke-gedikkss-kan & ke-mengada-an (abis hancus bahasa!) aku dok mengadu kat hubby bay-bee ku about my sony ericson phone tuu bagi masalah... tup2 satu hari tu dia kata... "Jom.. kite gie beli talipon baru!".... Aku pandang dia ngan penuh tanda tanyerrr.... Sambil angkat kening sebelah... "Are u sure Bee????" Ceaa.. tanyer lar sgtt... walhal dlm hati... bervungga-vungga nie kalau betol.. tapi at the same time aku takot gak kalau dia main2 jer kann... pastu dia kata.. "Jom lar kalau nak!" Wahhhhhhh... sgt laju ku terus berkata... "OK!!" huhuhuhu... Bak org kata rezeki jgn ditolak kannnn...



PDA Pro @ Mid Valley


Tengah pilih nak beli PDA phone brand apa.....


Yg menjadik pilihan adelah brand HTC....




Tu lar HP nyerr... sorry... gambar tak berapa nak clear coz amik ngan HP sony erricson..



Naper pilih HTC?? korang jgn tak tau.. laki aku tu... dia yg nak sesangat ngan HP nie... bukan aku yerr... tapi since phone aku yg bagi masalah.. dia amik 'kesempatan' lar dari situ tuk beli HP baru.. tapi hadiahkan lar kat aku.. wahh.. untung gak HP aku ade problem kannn.. tak pasal2 dpt HP baru.... huhuhuhu... TQ Bee!!




HTC Diamond 2... Ciri2 dia ala2 I-Phone lar gituu...



Actually Nuar memang dah lama gak lar minat ngan HTC phone nie... one of the reason why dia suka ngan phone nie coz ade GPS Built In System... kot2 ade yg tak tau apa itu GPS... ha... korang layan lar video niee...






Tuk org yg selalu travel... bende nie memang amat2 berguna lar.. senang nak carik tempat.. just key in nama tempat or jalan yg kite nak cari or nak pegi tuu.. confirm kite sampai ke destinasi yg ingin di tuju....




Oh yaa.. another reason why we ollzzz amik gak HTC niee.. coz quality picture dia yg ala-ala DLSR gituu... tu pada aku larr... coz waktu first time cuba amik gambar ngan camera HP HTC nie... memang terkujatttt sgt2 biler tengok output dia... memang clear lar picture dia! Aku malas dah nak paste lagi gambar2 first trial tu kat sini.... kalau korang nak tengok.. korang tengok lah kat ENTRY NIE... semua gambar2 tu aku amik ngan HP HTC niee... tak der flash tak der apa.. cumanyer cam gambar yg last sekali tu memang agak gelap sbb kat situ suasana agak dim and tak der lampu... so gambar harus lah agak kegelapan.. tapi kalau kat tempat yg cukup cahaya... memang puas hati lar amik gambar ngan HP baru niee....


Slim & Sexy!


Kire ok larr.. agak2 dlm keadaan terdesakkk... nuar tak der ker kan ngan aku di sesuatu ketika tuu... aku guna jer lar "DSLR" aku nieee... hehehehe...


6 comments:

Suki Cida said...

wah giler hebat... semakin tegar la korg laki bini eh... tapi cida touch screen ni payah sikit... ku sangat la kasar...

tapi baguslah nuar... chaiyok la...

Mohd Rosli said...

beli hp ni sama jer mcm beli d90 sebijik lagi.. hahaha

lidasyah said...

wah cantik la neena.. berapa MP kamera dia.. kalau tak bgtau ingat kan tangkap guna camera D90 tu.. heheh...

so nice... jaga baik2 tau.. hehehe...

Deqna said...

memang cantik hp tu.. sesuai lah dipakai oleh ko...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah beraya dengan camera dan phone baru la nie..hehehehe rezeki2...

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
ohh.. kasar yer.. tak per.. kalau dah ade rasanyer harus cida berlembut-lembut nantii.. hehehe..

Mohd Rosli:
ehhhh pandai lar Lee niee.. tak der lar.. tak der lar sampai leh dpt sebijik lagi DSLR.. jauhh tuu... hehehehe...

lidasyah:
ohh.. HP tu with 5.0 Megapixels... huhuhuhu... dah kire sama tahap ngan D90 kahh?? jgn marah en. teman nanti.. hehehehe..

Deqna:
TQ Fren! :D

Purplelicious:
alhamdullilahh.... gituh lar gamaknyer sis... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails