COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 10, 2009

Tetibaaa Jerr....



Dengan tiba2........

Aku di seranggg.. sawannn tak der mood.... ishh! tak syiok tol lar kalau berperasaan sebegini... mood entahapaapaentah! tak paham... Huuuhhhhhhh!! Tak tau lar..... sometimes rasa2 cam nak berhenti berblogging pun adeee... Chop!! Chop!! jgn salah paham... bukan masalah ade lalat ker apa kat blog aku niee.. takder... memang tak der dah after since ever seen... cuma dunno lar.. rasa2 cam dah malas jerr nak berbloggingg.. tertibaaa jerrrrr perasaan tu timbul... :((

Buttt.. persoalannyerr... boleh kah aku tinggal kan dunia blogging nie?? Huuurrmmm.. Entah lar!

11 comments:

Deqna said...

weh ko jangan ngengada nak quit blogging yer.. quit sehari takpe..hahaha

alah mana boleh berpisah dari blog kan?? kurang2 ada blog ni ko leh luah perasaan kan.. so keep bloging babe..

nasaoji said...

la, pulak dah..

nper nih..

shhhuuhhhh itu sawannnnngggg....;p

dkny said...

u started later than me, and now you have many more fans than i do, and you wanna quit!! woi, mana boleh macam tu... not fair la... :O

btw, adakah ini teknik untuk dapat readers?! blog about my emotion... hmmm... nak ikut juga kalau boleh... :)

on the moody feelings, i know la apa hal... monday blue ma... lol...

cheers...

Liea said...

babe.malas tuh biasa la..
nanti lelama mood datang balik...
mcm pms gak ni!LOL

lidasyah said...

itula yang ida rasa lately ni.. tak tau naper kan neena... bulan ogos ni takde entry langsung.. walhal ada gak agenda atau aktiviti tu.. mmm aduhaiiii...

NeenaAnuar said...

Bay-bee:

12/08/2009 (12:00 Midnite)

Kepada Anje,

anje janganlah merajuk tak buat entry, bee peminat setia anje nie, klu anje tak berblogging..susah bee nak dapat inspiration tau..

bee harap anje tak hampakan peminat2 anje kat luar sana tu tau, eehh ada ke peminat kat luar sana tu?...ahh takpalah klu ada oklah...tapi yg penting bee peminat setia anje..

wah panjang pulak komen bee nie, eeee bee tau anje saja nak buat gimik nie ye, nak buat surprise kat bee ye, eee tak baik tau buat surprise cam nie...kojot bee tau..

apa2 pun anje kena teruskan berblogging nie sampai anje grad mendapat sarjana muda kepujian dlm bidang blogging nie, ehh nanti sapa yg bagi ijazah nanti masa konvo nanti yee?

bee pun hampir2 nak terjebak dlm bidang blogging nie tau, nasib baik iman kuat, tak jadi jugak nak buat, sebab mana boleh peminat (bee) nak lawan guru (anje) kan...eeeee..

ala bee nie bukan tau nak buat entry pun, tgoklah komen bee nie pendek je tak panjang pun, baca dah kejap je dah habis, tak best kan komen bee nie...

bee harap rayuan bee nie mendapat perhatian dan pertimbangan pada pihak yg bertanggungjawab untuk melakukan tindakan yg sewajarnye..

so bagi badan2 yg melaksanakan tugas tu buatlah kerja dengan penuh rasa ikhlas dan jujur supaya diberkati..eehh betul ke komen nie cam lari tajuk je...

teruskan usaha anje untuk berblogging tu, kadang2 bila bee boring, bee baca selalu entry anje tau. so jgn berhenti tau sebab banyak lagi silibus yg belum cover lagi, nanti lecture marah, bee jugak yg susah..

so diakhir kata..MAJULAH BLOGGING UNTUK NEGARA..

YG SETIA,

SUAMI MU.... BAY-BEE...

Deqna said...

hahahahahaha lawak lah nuar tuh....
kemain panjang komen tapi kata tak panjang...hahahaha...

See neena laki ko pun tak kasi ko benti tau..

Suki Cida said...

neeenaaaa nak kena smack down yek... baru dua ari ku tak baca mengadas eh... nak kena tarik idong???/ hep hep hep!marah ni marah...

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehe... tak der larr... aku masih lagi berblogging nieee... don't worry my fren!!! :D

nasaoji:
heheeh.. kene penyakit M lar dik!

dkny:
wahh.. u must be one of my big fan huh?? hehehe.... ini bukan teknik tuk dptkan readers maa.. ni utk potray my feelings and u shud try that OK! :D

Liea:
haaa.. tu lar pasal kann.. rasanyer nie musim malas lar kot.. hehe...

Lidasyah:
takper Ida.. sama2 kite kayuh yerr.. pelan2.. lama2 pasti dtg mood blogging tu nanti... :)

NeenaAnuar said...

To Bay-Bee:

Anje tak merajuk lar Bee.. wwaahhhh.. TQ lar sbb Bee menjadik peminat setia Anje yerrr.. nanti Anje bagi upahhh.. *wink* *wink*.. errmm.. inspiration?? inspiration apa pulak nie Bee?? ishh. macam2 lar u nie..

hahaha.. tak hampakan peminat?? hehehe.. ade ker peminatnyer Bee oiii?? Ok.. Thanks yerr sbb menjadik setia ngan Anjeee.. lap u lah!!

Kata panjang dah komen.. tapi dok komen gak lagi kann... hahahaha.. KOjott ker Bee?? Ciann Bee.. haha.. mana ade gimik larr. bukan gimik... Anje di landa penyakit "M" larr..

hahahahahahaha... ade ker konvo tuk blogging nie bee oooiii?? pandai lar u nie.. hah! I lantik U lar jadik Chancellor tuk dunia bloggin nie.. OK? hehehe..

aaa.... ye lar tuu.. pandai bagi alasan kannnn sbb tak nak wat blog sendiri.. :P

Tak panjang Bee kata?? dah macam satu entry dah nieee... tak panjang?? hehehe.. But I loikee darling!! lain kali komen lagi panjang dari nie yerrr.. hehe.. komen u memang melekat di hati I tawwww...

Adooii larr Bee niii.. sakitt poorroott lar Anje gelakk kat sini... Ye lar... Ye Lar.. rayuan Bee di terima!! ahaks!!

OK Beee.. akan Anje jalankan tanggung jawab Anje sebaik mungkin yerrr... sesungguhnyer Anje berlaku amat jujur & iklas di sini... hehehehe...

Bee susah? susah apa nyerr?? susah sbb tak dpt baca new hupdate kann??? boring lar tuuu... :P tak baik tawww... cikgu mana yg marah? Bee lar cikgu Anje kann??

HAHAHA.. MAJULAH BLOGGING UNTUK NERAGA!! PANDAII LAR YOU NIH!!!

Yg Menyintaimu Sepenuh Hati;
ANJEEEE

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahaha.. kann.. panjang dia kata pendek.. boleh??

Ye frennn.. aku berblogging niee.. :D

Suki Cida:
hehehehee.. jgn lar marah pn. cida.. tak baik tuk baby nanti camner?? hhehe.. taklerr.. saja2 jer nak bermanja-manja ngan cida... hik.. hik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails