COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, August 24, 2009

1st Trial by Teman

Hai, bloger semua, kini teman kembali dengan racangan baru, entry lepas teman dah bincangkan pasal...apa ye?? tak taulah teman pun dah lupa..tapi takpa teman nie memang begitu...so teman ingin teruskan dengan rancangan baru teman nie...

oklah..teman pendekkan cerita, di sini teman nak share 1st trial teman buat photo shot pakai DSLR baru teman nie...

di bawah, teman lampirkan photo2 yg telah diambil untuk pelajaran pertama teman pakai DSLR nie, banyak lagi teman kena belajar....

So kepada para bloger2 silalah komen gambar2 tu ye...kalau ada pandangan sila kemukakan supaya teman boleh improve skill teman nanti....biasalah teman budak baru belajar..kalau salah tolong tunjukkan..

Oklah, "Majulah Berblogging Untuk Negara"

Yang pastinye benar2 belaka:

Teman (Anuar)



















6 comments:

NeenaAnuar said...

From Anje:
cantik... cantik.... teruskan usaha yer Bee... banyak lagi kene belajar niee... Ingat! kene touching 5000 shots baru boleh di iktiraf sbg dah pandai tuu... U takat nie 50 shots pun tak sampai lagi kann... hehehehe... takper2.. paham sbb bulan pose kannnn... so nak buat outdoor shooting susah... nanti lepas raya kite pulun betoi2 yerr...

Anyway... don't worry darling.. anje kat sini sentiasa akan support Bee... Muaaaaahhhh!

Deqna said...

betul2... slow2 mar... lama2 tu hebat lah kan...
lagipun model dah ada kat dpn mata kan...

utk gambar2 tu pun dah ok dah.. as a beginner kan...

akhir kata teruskan berbloggin dan mengambil gambar..hehe

Suki Cida said...

cantik... pandai 'teman' mengunekannya... ate camera bermutu yo tak??? hahahaha

lidasyah said...

beautiful......... amazing........ tangkap gambar model tu byk2 lagi tau..

Balqies Arafia said...

hmm not bad ah the quality for D90 :D anyway what setting is this? u should start practicing with M MODE .. play around with the focal and aperture ...

and google on the other modes S, P, A ... don't guna AUTO .. tu cheating tu ... ehhee

NeenaAnuar said...

to anje:
tima kasih anje ku sayang..ewah ..ewah terlebih sudah...kalau anje tak sokong sapa yg nak sokong kan, ok nanti kita buat outdoor pulak ye...anje jadi modelnye..

to deqna:
banyak nak kena belajar lagi nie, lama lagi nak pandai...kepada en shah bila nak joint the club...eeeeee

to cida:
ala tu gambar baru nak test je, banyak lagi kena belajar, thanks.. nanti klu dah kuar baby leh panggil teman tolong ambil gbar baby cida...eeeeee

to lidasyah:
dah tentu akan ambil gbar2 model teman banyak2..also thanks for coment..

to balqies:
ala biasa2 je, sekarang nie pun tgah pakai M MODE..tak pakai yg AUTO, AUTO tak best...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails