COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 6, 2009

Tak Der.. Ade... Bunnyy...



Kepala tengah ting tong ..... so layannnnnnn jer larrr... tengah boring niee....



Tak Der...



Adee...



My Bunny!!!
Kasik Kisss cikittt.. muaahh!!


Apa yg ade.. & Apa yg tak der?? alaa.. kan ker gambar2 kat kg pengantin tu like agak kurang cerahh kan.. memang saja jek amik gambar camgituhh... without flash!! coz nak bagi nampak the actual environment... kalau guna flash.. kureenggg sikit arrrr nak nampak actual environment....

Yg gambar ngan bunnyyy tu lak.. saja jer dlm kereta on the way balik umah malam tuu.. aku amik sendiri.. main2 jer yg benarnyer but biler tengok balik like tak sangka lak leh nampak cam ngam2 jer aku ngan si bunnyy tu ala2 pipi laga pipi gituuu... hehehe....

4 comments:

Suki Cida said...

sesuai... hahahah mana nuar???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheh nampak btoi la kissing nan bunny tue..heheheh

Liea said...

neena, aku tak tahu le aku yang tersilap or what.. ko makin kurus... bagi aku tips? (dulu tak gemuk pun cuma lebih kecil dari dulu!!) ahaks! (serius ni tau !heheheh)

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
Nuar? ade kat sebelah tengok driving.. hehehe..

Purplelicious:
hehehehehehe... tu lar tuuu... secara kebetulan lar pulak... :D

Liea:
hahaha.... ye ker aku makin kurus liea? tak der tips apa lar... aku makan nasik gak tiap2 hari... cumanyer quantity tak banyakk.. and makan sebelum kol 7 malam.. tu jerr.. hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails