COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, August 4, 2009

Blogger Bertemu Blogger


Tanpa di duga... di Kg. Pengantin hari tu secara tak langsung dpt lar kami blogger2 nie bersua muka secara in person.... wahh gituu... Ade yg first time berjumpa.. ade yg kali kedua ke tiga kali bersua muka... ade jugak entah dah berapa kali berjumpa pun dah tak terkira dahhh.. hahahaha.....


First time aku bersua muka ngan MahaSayang....
Thanks to you dear sbb dtg tegur me dulu on that day... kalau tak... memang sumpah neena tak perasan kan you dear!


Awien... Za... & Me...
With both of them nie masuk 2nd time kami bersua muka... nice to meet both of you again yeah!


Me & Hasra... ngan Has rasanyer nie adelah kali ke-3 bersua muka...



Haaaa... with my Buddy Deyna nie dah tak terkira lar berapa kali aku jumpa diaa kannnn... dari tahun 1998 sampai lar sekarangg... dah 11 tahun dahhh.. so tak terkire lar gamak2nyer kannn....


Oh yaa.. lupa lar pulak kat adik aku yg sorang tuu.. Si Izzati a.k.a Ijat... dia pun blogger gakk.. tapi tak sempat lar nak amik gambar berdua ngan dia.. ye lar dia sibukk kan hari tuu.. org penting lar katakan... hehehe... Ijat yg pakai tudung warna Pink tuuuu.... Ijat pun baru 2nd time berjumpa di sini.....


Oh yaa... sorang lagi blogger yg baru 1st time aku jumpa... aku pun baru tau dia blogger gak sbb dia drop comment kat blog aku semalam... Sri Yanti... dia mak andam Cida... Sri Yanti kat dlm gambar tu yg kebetulan buat muka ala2 sama cam aku gak tuu.. hehehe.. kebetulan lar pulak yer kite berdua pandang ke atass... hehehehe...


Ok.. now layan jer lar beberapa gambar among us all the bloggerss yeah!








Pas bergambar... kami berborak-borak sambil beramah mesraa... tapi MahaSayang dah balik dah waktu niee.. dia balik agak awal gak larr sbb dia nak balik ke Behrang.. so agak jauh lar kan dah memalam tuuu....


Wahh... tu nak bagi penampar ker apa tuu... hehehehe.. tak larr... yg benarnyer bersungguh2 aku bercerita tuuuu... dan begitu tekun & asyik jugak lar si Za & Awien mendengarnyer... hehehe...


Tak abis2 lagi tuuu.... but nice to chit chatting with them! :D


Yg si comel nie bloggger jugak kah?? hehehehe.. tak larr.. ni si comel Darwisyyy.. esok2 bakal menjadik blogger jugak kahhh?? if not mana tau dia akan jadik photographer terkenal cam ayah dia kannnn... Cayaanggg Darwisyyy... Harap esok2 untie neena kalau ade baby... nak cam Baby Darwissyy larr.. sbb senyapp jek ikut mama diaa kemana sahaja....

5 comments:

Hasra_Razali said...

Yup....darwisy sgt2 la cool...baik cungguh, heret la ke mana2 pn, snyap ajer...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best jugak kan sekali sekala dapat jumpa blogger2 nie kan...

NeenaAnuar said...

Hasra:
He's such a good Boy! :))

Purplelicious:
ha'ah.. memang best.. nanti kalau ade rezeki biler2 kite pulak berjumpa jumpaan yer sis!!

ini blog wirdah said...

nak jumpe akak jugak... :|

NeenaAnuar said...

hehehee... boleh jerk! nanti kalau adik turun KL roger2 akak yek! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails