COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, August 27, 2009

Qaseh NurAnissa


Rasanyer aku tak penah lagi citer pasal anak buah aku yg sorang nie kannn... Qaseh NurAnissa... My younger sista's daughters.... before this aku banyak letakkan gambar2 dia kat FB jer sbb byk sgt gambar2 dia... but today rasa2 nak abadi diri dia yg cute mute tuu kat blog lar pulakkk....





3 months old...


6 months old...


Dia punyer favourite action!


Besarkan mata cam bapak dia!



Senggeh nampak gusi!



Mainnn.....


Jelir Lidah!



Masukkan jari dlm mulut.. tu standard lah tuk budak2!


Nak tau dia ikut muka sapa???


Sebijik cam bapak dia!
Tak kurang tak lebih!



Gambar latest Qaseh (7 months) with Auntie Nin!


5 comments:

Suki Cida said...

comelnya... time dia buat mata besar dia tu cute... mmg la budak2 suke masuk jari dlm mulut... hahah janganmasuk jari kaki dlm mulut sudah, pasti ur sister jerit macam nak rak, sbb org tua kata,kalau budak isap jari kaki, diaorg nak dpt adik lagi... hahahaha...tapi budak kecik je, org besar buat harus penampo je bagi...

lidasyah said...

so cute.. comel sgt.. nama dia sedap .. ida suka le... mm leh tak dlm waiting list nama anak.. hahah.. gurau jer....

Deqna said...

memang bulat mata dia tuh....

aku pun suka nama kaseh nie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alahai cutenyer..mata bulat..geram jerk...

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hahahaha.. tu lar tuu.. kalau budak2 masuk jari dlm mulut tandanyer nak adik lagi kann.. kalau org tua masuk jari dlm mulut.. silap2 ngan jari2 kaki sekali masuk mulut... maka apakahh tanda nyer tu??? bini baru or laki baruuu?? wakakakakakaka....


lidasyah:
wahh.. ida.... ehem2.. cam nak tambah lagi jer tuu.. ok lar tuu.. clap... clap...

Deqna:
ohhh... ko pun suka yerr.. tu lar now nie aku rasa ramai tol yg guna nama qaseh niee.. aku rasa akibat tekanan citer sesuci qaseh ramadhan lar kot! hehehe...

Purplelicious:
hehehhehe.. memang bulat pun!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails