COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, August 12, 2009

Comment Ker Entry Nie??



Malam tadii....


Just lepak2 with hubby sambil tengok TV... on FB kejap... Blog ku bukak jua.. tapi just dok baca2 blog org jer... Then hubby aku.. seperti biasa every day dia akan menggodam blog aku.. tengok apa entry yg ku buat setiap hari!


Bay-Bee : U tak buat entry lagi hari nie?
Aku : Takkkk....
Bay-Bee : Naper niee? (dgn penuh manja)
Aku : Entah lar.. buat masa nie belum ade feeelings lar nak berbloggingg.. rasa nak relax2 dulu.... tengok lar esok2 ker.. kalau rajin I buat lar....
Bay-Bee : Ohhh.. Okkkk..

Pastu my buddy tu online.. so layan YM ngan dia sat... gedebak gedebuk dah kol 11.30 mlm... my fren tu pun dah nak tidoo.. almaklum larr... en. suami nyer berada disisi.. so harus lar dia menggunakan waktu itu sebaik mungkin kannnn... hehehe.. tak per frennn.. ku memahami muuu... ahaks!! then lepas tu, aku pun dah terasa mata ku agak keberatan!

Aku : Bee... I dah ngantok sgt dahh... U tutup lar semua2 nie yer.... (semua2 tu termasuk lar log out dari Blog & FB, TV, Sliding Door, Lampu & Kipas)

Bay-Bee : OK!

Aku pun masuk bilik... letak kepale atas bantal.. terus jerrrrrrrr akuuuu berlayaarrr ZZZZZZZzzzzzzzzzzzz.... sampai lar ke pagi nie..... Pagi pulak hujan punyer lar lobatttttttt... tak sanggup rasanyer nak bangun gie keje... naper lar hari ni tak hari sabtu.. harus ku tarik selimut & bantal busukk ku ke kepalaaa!! hahaha...

Sesampai nyer di office.. seperti biasa aku on PC.. terus check FB & Blog... Tengok kat blog tak der new comments to be moderated... so, niat di hati nak start lar berblogging pagi tadi... but before that, aku nak membalas dulu comment2 yg telah ditinggalkan oleh rakan2 blogger aku yg mana aku tak reply2 lagii.... Biler aku nak reply comment kat entry aku yg bertitle Tertibaa Jerrr niee... secara Tertibaaaa Jerr aku ternampak comment nih!!


Blogger NeenaAnuar said...

Bay-bee:

12/08/2009 (12:00 Midnite)

Kepada Anje,

anje janganlah merajuk tak buat entry, bee peminat setia anje nie, klu anje tak berblogging..susah bee nak dapat inspiration tau..

bee harap anje tak hampakan peminat2 anje kat luar sana tu tau, eehh ada ke peminat kat luar sana tu?...ahh takpalah klu ada oklah...tapi yg penting bee peminat setia anje..

wah panjang pulak komen bee nie, eeee bee tau anje saja nak buat gimik nie ye, nak buat surprise kat bee ye, eee tak baik tau buat surprise cam nie...kojot (terkejut) bee tau..

apa2 pun anje kena teruskan berblogging nie sampai anje grad mendapat sarjana muda kepujian dlm bidang blogging nie, ehh nanti sapa yg bagi ijazah nanti masa konvo nanti yee?

bee pun hampir2 nak terjebak dlm bidang blogging nie tau, nasib baik iman kuat, tak jadi jugak nak buat, sebab mana boleh peminat (bee) nak lawan guru (anje) kan...eeeee..

ala bee nie bukan tau nak buat entry pun, tgoklah komen bee nie pendek je tak panjang pun, baca dah kejap je dah habis, tak best kan komen bee nie...

bee harap rayuan bee nie mendapat perhatian dan pertimbangan pada pihak yg bertanggungjawab untuk melakukan tindakan yg sewajarnye..

so bagi badan2 yg melaksanakan tugas tu buatlah kerja dengan penuh rasa ikhlas dan jujur supaya diberkati..eehh betul ke komen nie cam lari tajuk je...

teruskan usaha anje untuk berblogging tu, kadang2 bila bee boring, bee baca selalu entry anje tau. so jgn berhenti tau sebab banyak lagi silibus yg belum cover lagi, nanti lecture marah, bee jugak yg susah..

so diakhir kata..MAJULAH BLOGGING UNTUK NEGARA..

YG SETIA,

SUAMI MU.... BAY-BEE...

August 12, 2009 12:01 AM




Memang sesuaaii sungguh tittle entry aku tu Terrtibbaaa Jerrrr!! hahahaha.... rupe2 nyer dia tak masuk tido terus malam tadi.. aku lak, langsung tak sedar.. biler dia masuk tido.. memang dah ke laut sunggguh dah aku malam tadiii.. ingatkan lepas aku masuk bilik tuu.. dia pun menyusul lar masuk sama.. rupe2nyer.. dia dok mengarang comment yg dah macam satu entry dah! Terus ku capai talipon.. ku talipon hubby ku yg dah semakinn chubby ituu!!

Aku : Beeeeee... U're sooooo sweeeeeeetttttttttttt!!!!!!!!!!!

Bay-Bee : Hah??? Naper u nie??? (Ellehhh... buat2 tak tau lar kunon2nyerr)

Aku : U really make my day lar darlingg!!!!!!! Lovee u sooo muchhhhhhh!!! MMmuuuaahhh!!!

Bay-Bee : Woohhh... about my comment tu ker?? (sambil gelak2 cenekel!)

Aku : Ye larr.. I cam nak rakkkk tergelakkk u tau takk biler baca ur comment.. dah cam entry dah panjangnyer.... itu u kata pendek? hehehehe.. anyway... u're so sweett! pagi2 dah buat I ceria2 kannn... bagus2...

Bay-Bee : So, cepat2 buat entry baru yerr.. jgn hampakan peminat no 1 you niee! hehehe..

Aku : (wahh apakaahh?) eehh.. I bukannyer merajok tak nak berblogging lagi lar.. I just rasa tak der mood jerr.. OK lar... I buat niee.. terus semangat nie lepas baca u punyer comment tawww! hahahaha...

Bay-Bee : (gelak2 happy sbb binik dia happy!)



2-3 kali gak aku baca comment dia tu... kelakorr lar laki aku niee.. pada aku kelakorr lar.. pada korang aku tak tau lar kann.. tapi nie lar dia laki ku yg sebenar! memang selalu make my days happy & happier! kalau aku tengah mode2 bengong lagi sengalll tuu.. dia lar yg menceriakan hari2 ku..... alhamdullilah.... Allah pertemukan aku ngan dia... (alamak! teringat lak tag dari Cida yg dah berkurun lama aku tak buat2 lagi niee.. cam ner aku leh berjumpa ngan si Nuar niee.. ampunn Cida.. nanti ku buat yer... :D :D)

Oh ya... kalu korang pasan kat coomment tu dia panggila ku "Anje" kann... hehehe.. yg benornyer tu panggilan di alam cyber sahaja yerrr.. sbb dia kata Cida & Deqna... dua2 dah di gelarkan "ayang".. so, I bagi u gelaran Anje lar.. hahaha.. belasah lar Bee apa punn.. I tak kisahh punnn.... Actually,
kalau kat umah... aku ade satu nama panggilan yg benar2 unik & sgt2 berlainan dan special sekali! aku rasa tak der lagi bini2 yg dpt gelaran tuu.. mintap maap banyak2 tak dpt lar aku nak share kan di sini yerr.. sbb aku agak kesegananan nak share di sini... (buat muka *blusshinggg*)


My message to you Beee...



Thanks for being such a understanding, supportive & sporting husband of me! Really Lovessss U day by dayyy darling.... Muuuuaaaahhhhhhhh!!!



7 comments:

lidasyah said...

so sweet la couple ni.. mm touching gak baca kan.. mmm anyway neena is back.. rindu oooo..

entri neena lama tak update.. apa lagi marathon la cepat....

pssttt... panggilan apa tu er.. malu ker.. ala share la kat sini.. takpun kat ym.. nk tau ni..semangat ingin tahu berkobar2 ni... kauakauakaua....

hahahah dah jd penyibuk la plak kan... kikiki

Suki Cida said...

ni tuk nuar...

nuar you sooo sweet...cida harap sangat sang lelabah tu belajar sikit tulis macam tu kat entry bini dia... lately ni sejak pegang ketua kampung kat opis dia, bukan main sibuk sangat... komen pun kat cida terus... hampeh! tapi tak pa... cida sokong nuar... sian dia... kesiankan la cida... ahahaha

pembaca setia mu
cida... heheheh

Deqna said...

baguss laki ko..

disebabkan komen dia terus ada new entry kat blog ko... terima kasih kepada en nuar. kerana atas support dari dia, maka ko pun meneruskan bloggin inie..yeah..

nasaoji said...

perrggghhhhh...

giler romantik nih!!!!!.....syok tui la kak idup ghupe itu...;p

Hasra_Razali said...

aduhh....romantik sungguhh!

Liea said...

babe comel nya.. betul tuh! di sebabkan comment dia terus ada new entry!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah memang best la hubby u sis...sangat la sweet ...patut la hari nie datang keja baca blog sis dah penuh N3 baru..bagus2..to en anuar teruskan usaha murni awak jadi pendorong sis tuk terus berblogging hari2..heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails