COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, August 16, 2009

Tak Pening Dah!



Huuuurrrmmmmmmmm..........

Tadi kan aku kata aku pening pening... pastu dah berjangkit lak kat hubby aku... udahh... dua dua dah pening! tak leh pikir.. otak dah jammm!!

But at this moment....

Rasanyer keputusan dah pun kami buat...... pening pening tadi dah pun hilang..... sib baik tak termuntahhh....

Huh! OK.... harap2 keputusan yg dah we both buat nie adelah keputsan yg BIJAK!!!

:))


6 comments:

Awien Ghazi said...

keputusan??? (confius mode)... negative or positive??.... :D

lidasyah said...

mm interesting.. ku sudah pk itu... tau tak apa dia?? neena sharing ler once confirm ok...

Suki Cida said...

apa...apa...apa????nak tahu ni!

Deqna said...

ko pening sbb apa nie??

let me guess.. mesti pening nak tentukan next vacation korang kan?

ke pening sbb tuuuttt?

Liea said...

erm... masa baca 1st post aku ingat pening sebab tut!!! masa baca yg 2nd one... i think mesti sebab lain.. cepat bag tau! Kang aku plak yang pening nak teka! ahaks!

Afiqueku said...

Neena nie.. suka je wat suspen tau... keputusan bijak apakahyg ko telah wat ittewww??? hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails