COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 3, 2011

Teruss Lapar Secara Mendadak Biler Tengok Cendol & Mee Rebus Gorjes Pak-Man Nie!


Korang dah lunch?  aku belum lagi... laparrr bukan main.. tapi tak tahu nak makan apa... errrmmm...

Last month... (as usual citer tertunggak) aku balik kampung en. teman... biler balik kampung en. teman... bende pertama yg akan aku aiiimmmm adelah nak stop over kat Kedai Cendol Pak-Man di area Tg. Malim... Duluuu aku penah dah blog out about tempat makan nie.. kalau korang nak tahu exactly kat mana lokasi kedai Pak-Man cendol di Tg. Malim nie.. silalah terjah entry aku yg NIE yer... kat situ aku dah bagi direction...

Specialty warung Pak-Man nie adelah....

DSC_0071 copy
Cendol!

DSC_0072 copy
dan Mee Rebus!
Seriously powerr giler mee rebus dia.. kuah pekat dan pedas! memang sangat2 memenuhi citarasa aku! citarasa korang aku tak tahu.. so in order to know.. try it on your own ok! :)

DSC_0074 copy
Arrrrggggghhhh!!!! perot aku dah berkecoronggggggggg dah niee!!! Craving for this Mee Rebus! Craving! Craving!!

p/s:  Come and joint my 1st Contest! I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?

16 comments:

Shu Shinju said...

cendol feberet shu....:) sedapnyeeee...

-oP_ida- said...

meee tuh sodap..dan-dan lapaqqq nieh kak oiii..ehehheee

Norzaiti binti Mohd Nor said...

slama dok tg malim dah dekat 4 taun ni xpenah try lg cendol n mee rebus kat situ.. sebab pe? cam xmenarik je kedai dia.. hehehe.. tp tgk kat blog akak ni cam teringin lak.. huhuhu..

Wahidah said...

mn nak cari cendol kt sini da..mmg tk do la jwbnyaaa...:P

SURIA AMANDA said...

sampai hati kak neena buat aksi mcm tu sekali..Lisa dah teruja lak ni ha...mana nak cari mee rebus....huhu...

etiey.com© said...

alahai sedapnya! hingga menjilat jari

MaDaM LiEzA said...

lor... dah smpi tg malim ngape tak bgth.. leh ketemu... he he he.. cendol pak man kat tg malim leh le makan gak.. tp kalau lagi satu cawangan dia yg jalan nak ke genting tu.. kat KKB tu.. tolong tolong jgn le cuba.. mesti menyakitkan hati.. layanan hampeh... nasi ayam sejuk gedik.. ayam keras... pelayan nak senyum tu jauh sekali..... smpi ade pakcik tu baling kerusi psl kerusi dia duk patah... org kedai buat tak tahu je...

Princess Kekuri said...

mata saya pun harus juling kak tgk makanan sedap macam ni tak tahannn ahhha

NeenaAnuar said...

Shu:
owh ye ker? sama lah kite! heheh..

NeenaAnuar said...

oP_ida:
aloloo.. lain kali kalau awk nak turun KL.. make sure singgah kat kedai nie naa.. tapi kene singgah dan masuk ke area Tg. Malim lerr..

NeenaAnuar said...

Norzaiti:
haha.. memang kedai dia warung biasa2 jerk tepi jalan nunn.. tapi sumpah to me taste.. makanan dia kat situ sedapp!! :D

NeenaAnuar said...

Wahidah:
alololoo.. ciannyer adik akak yg kat arab sorang nie.. sabar yer.. nanti balik malaysia kite pi pekena cendol sama2... :D

NeenaAnuar said...

SURIA:
huhuhuu.. ampunnn bonda yg sedang mengandung.. takpe.. kalau dpt cariikk.. tibaii jerk ok! :D

NeenaAnuar said...

etiey:
hehehee.. memang pun!! ;D

NeenaAnuar said...

MaDaM LiEzA:
owhh awk di sinunn ka? hehee. owh tak tauu pulak dia ade cawangan ek.. tapi i memang dah biasa makan kat yg tg. malim tu jerk.. sampai tokey dia dah kenal bangattt dah! :D

NeenaAnuar said...

Princess Kekuri:
hahahahahaa.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails