COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 11, 2011

5th W.A. > 4th Trip to Sutra Beach Resort Terengganu @ Siapa Tak Mandi Kat POOL Nie Memang Rugi!


Setelah penatt posing2 atas darattt... dah tiba masanya nak berendamm dalam air pulak.. satu lah kat area Sutra Beach Resort nie.. pantai dia memang tak berapa boleh nak mandi... ade pantai.. tapi cam tak berapa digalakkan kalau nak mandi manda sbb pantai dia tak berapa nak landai dan arus air dia sangat kuat...

Biler dah ade swimming pool kalau tak menjejakkkan kaki memang rugi!! nak2 plak pool yg macam kat Sutra Beach Resort nie... views time ko mandi memang awesome!!! directtt you can just see the blueishh sea!!  Kalau mandi dlm tengahari buta tuu.. memang lagi membiruuu lah langit & lautannyer.. tapi cam kiteorg nie mana tahan nak mandi tetengahari camgitu... so the best time utk turun mandi pool adelah during late evening... dlm samar2 matahari nak terbenam.. cuma sayangnyer pantai belah pantai timur nie matahari adelah terbit bukan terbenam... so tak dpt lah nak tengok view sunset from the seaside! kaaluuu lah misal kata belah pantai timur nie dpt tengok sunsett.. aku dah boleh bayangkan dah betapa indahnyer sambil mandi kat dlm pool dia nie... sambil mengadappp lautann dan panorama sunset! hoh! ok stop it... just angan2 jerk! :p

Dah2... citer bebanyak pun tak guna.. jom layan gambar pasangan gorjes gonjeng berendam dlm pool jom! 

DSC_0513 copy
hahaha... nie candid shoot! actually aku berlari dlm air tu nak ke arah en. teman sbb aku yg pi set kan camera kat atas daratt... set 20 saat pun tak sempat aku nak sampai kat dia.. dua ke tiga kali jugak lah percubaan nie dibuat.. mula2 tu berenang pun tak dpt... so lepas tu try lak.. berenang separuh... berlari separuh.. pun tak dann gakk.. ye arrr.. jarakk kolam nie jauhh tuu... nak sampai kan ke arah en. teman tuu.. fuhh.. so tu yg dia cam eksyennn buat muke cam gitu tuu.. dia tahuuu camera dia dah snap dahh sebelum sempat aku nak terjah ke arah dia... eleehhhh! eksyenn ngan aku konon!  aku suruh dia pi set takmo.. sbb dia tahu dia lagi tak leh berenang cam aku berenang... kalau dia yg buat lagi lah... suku pool jerk yg dia sampai.. tak sempat masuk pun dlm frame gambar nie! hahahahaa... tapi biler tengok2 balik.. cam best gak gambar nie.. seolah-olah.. kami mahu berpelukkan! hehe...

DSC_0514 copy
Akhirnya!! setelah banyak kali percubaaan.... berjaya jugak!!

DSC_0516 copy
Hoyehh!!!!

DSC_0518 copy
I loveeeeeeeeeeeeeeeessss this picture! sweet! :)

8 comments:

ratusiput said...

kalau bawak budak2 sesuai tak beb g sini????sebab ko kate pantai takble nk mandi kan.takut bahaya lak...

naniaimiadnan said...

sweetnye.....

InaAchik said...

ko le ngajor aku beromen dlm air... ter'BEST' plak! hahahaaa

Liea said...

jap jap jap ni guna pak tripod kan? laju bebetul ko lari ni neena for all this shoots... anyway I like!! (Ish Mr.H ni nak ke kalau aku ajak buat cengigi , akan ku try bulan 6 nanti!)

NeenaAnuar said...

ratusiput:
memang pantai dia tak leh mandi beb.. kalau bawak budak2 kat sini.. diaorg just enjoy the pool jerk la kot...

NeenaAnuar said...

naniaimiadnan:
thanks dear! :)

NeenaAnuar said...

InaAchik:
ahhahaaa.. vungguukkss ko nie taw! :p

NeenaAnuar said...

Liea:
hehehe.. yer beb.. ko try out la nanti.. guna tripod or even put kat atas meja or kerusi pun boleh.. ko gie mana bulan 6 nie? mesti best nie.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails