COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 27, 2011

5th W.A. > 5th Trip to Melbourne @ Great Ocean Tours_Memorial Arch & Beach Walk!


Lepas morning tea.. kami teruskan perjalanan ke destinasi seterusnya...  Kami berhenti di....

DSC_0123 copy
Memorial Arch ~ Aktiviti:- Can take some pictures at the historic Great Ocean Road Memorial Arch!

DSC_0121 copy
Pintu gerbang tu lah permulaan nyer journey to Great Ocean Road!  Owh time nie leh tersenyumm gumbira sedikit sebab langit dah mula membiru.. dan jugak cuaca semakin cerah apabila matahari memancarr kan cahayanyer!
Kat sini memang pit stop tourist lah..  so memang ramaii yg akan amik peluang utk bergambar ngan pintu gerbang Great Ocean Road nie.. aku tu pun nasib baik tengah org takde cepat2 gie snap picture.. kalau tak.. fuhh.. memang susahh gak lah nak bergambar kat sini.. sbb semuanyer nak amik the best spot utk wat photoshoot!

And then next aktiviti kat area nie adelahh....

DSC_0139 copy
Beach Walk ~ Go for a stroll along the beautiful beach and get some sand between your toes.
Amikk kaauuu!! aku dah tak pedulikk lagi dahh ngan boot aku tuu... lenjannn sakannnn aku kat area beach nie!  hati giranggg gumbira tak terhingga sebab langitt mula nak membiruu.. cuaca cerahh dan matahari timbulll dengan jayanya... tapi biler dah balik ke hotel malam tu... nanges!! huhu.. penuh pasir pantai dah melekat kat boot comeyy aku tuu.. tapi sib baik lah en. teman baik hati tolong aku bersihh kann pasir2 tu... tu yg wattt makinnn sayanngg my abamm buchukk macahmmm tuuu!! :p

DSC_0132 copy
merakamkan saat indah di sana!

DSC_0134 copy
yeay! gonjeng dah mula ceria!! best2.. memang luas pantai nie! 

DSC_0137 copy
hoyehhh!!! bukti gembira tak terhingga!

DSC_0140 copy
can you see? can you see what we see?  Ade rainbow tawwww!!!  keluar dari atas kepala en. teman! hihihi...

DSC_0141 copy
mata masing2 sepett.. sbb dok mengadap matahari!  tapi nak amik gambar ngan rainboww punyer pasal.. sepett pun sepetttt laaaaaaaaaaaa...

DSC_0142 copy
Me & rainbow! yeah.. my life full of colors just like the rainbow!!! :)

DSC_0147 copy
hah! amik kauu.... bukti bukan aku sorang jerk sawannn kat sini! kekeke....

DSC_0133 copy
gonjengg tak henti2 nak gedikss ngan rainbow.. owh I just lovee rainbow!!
OK.. times up! berhenti kat sini dlm setengah jam jerk kot..

DSC_0129 copy
So now let's go and enjoy the adventure journey of Great Ocean Road! Permulaan perjalanan sebenar Great Ocean Road adelah selepas pintu gerbang ini! :)

22 comments:

Shu Shinju said...

pemandangan yg sgt cantik....

btw,cantik betol lompatan en.teman...:) hihi..

Nida said...

I saw rainbow there....

Awan yang sangat cantik, ditambah model pun cantik....:)

p/s; membayangkan kalau Neena memakai kebaya ketika ini..hehe

mrs chenta said...

tergelak besar tengok sidia melompat! ahahah

-oP_ida- said...

YA ALLAH indahnyaa ciptaan TUHAN......

paling tak leh tahan tgk.abgnuar MELOMPAT...wallah.....

MELOMPAT LEBIH TINGGi..cayalah...

InaAchik said...

nampak nuar kurus n ringan jer masa lompat tu...
adakah tanda korang x cukup mkn kat sana??? heheheee

Salmia said...

cantik la boots kak neena! :)

Eri-chan said...

lompatan nuar perfect...boleh join hellcats, haha..lawala tempat2 ni..gambar2 pun cantikk

ratusiput said...

superb!

mummysyafie said...

bila seorang yang suka amik gambar, berganding dengan seorang yang suka bergambar..so hasil nya memang HEBAT..

cantik2 pic tu neena..kalau akak boleh kot lompat camtu. tapi sebelah kaki kena cecah tanah. sebab berat sangat.

NeenaAnuar said...

Shu:
memang tak dinafikan yg permandangan kat sini memukau..

hehehe... sukerr dia lompatan nya menjadik tu... :D

NeenaAnuar said...

Nida:
hehe.. thanks sis! :D

p/s: hahaha.. takpe.. lepas nie balik ganu kene pi posing tepi pantai ngan kebaya lak! :D

NeenaAnuar said...

mrs chenta:
hahaha.. takpe.. gelakk kan aje! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
yea.. sesungguhnya indah bumi ciptaan Allah ini..

hehehe.. itulah lompatan paling comeyy yg penah en. teman buat! :D

NeenaAnuar said...

InaAchik:
hahaha.. takde maknenyerr ngekk! makannn tetapp mantoopp kat sana! nuar nampak ringan biler melompat tu maknenyer.. teknik lompatan dia betol lah tu! hehehe...

NeenaAnuar said...

Salmia:
hihi.. TQ darling! :)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
haha.. nanti memang aku nak suruh dia joint pun! :D

thanks beb!

NeenaAnuar said...

ratusiput:
Thanks! :D

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
TQ akakk... hehe.. alaa.. akak cuba jerk lompat tinggii sambil ringan kan badan... mesti leh jadik nyer! :D

risa said...

cantik nye lah adik akak neh
bestnyeeeeeeeeeee jenjalannnn
bestnye boleh pakai cam cowboy girl tu..alololo kurusnye dia

xi da ya said...

best nyeeee..
amik2 gmba kt tepi pantai!hehe..
gembira btul en teman tu melompat ye.hehe..

ps:i love ur dress up la sis!huhu~

NeenaAnuar said...

risa:
hehehe.. alaa akak nie wat neena blush blushh taww! thanks akakkk! muahh!!!

NeenaAnuar said...

xi da ya:
en. teman yg paling gumbiraa.. hoveerrr dari akak! hahaha..

owh tQ so muchh darlingg!!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails