COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, May 4, 2011

Update & Explanation Tentang Criteria Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?


Aku terpikir (based on comment yg diterima).. incase ade yg nak joint contest aku tu.. dok keliru tang part kriteria2 penjurian yg aku nyatakan kat I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA? nie..

Ok.. actually kriteria yg aku bubuh tu just to make the contest more fun and challenging jer.. jgn pulak korang ingat.. kalau korang tak bergambar dengan kebaya nyonya cam gaya aku yg gonjeng nie.. or korang tak pegi carik snow or daki gunung everest utk amik gambar kat tempat2 tu korang tak leh joint my contest yer.. NeNOneNOneNO!!!

Actually tak kisah pun.. asal kan korang bergaya dengan KEBAYA... tak kisah lah kebaya apa sekali pun.. janji kebaya.. dah kire layak dah utk joint contest nie... tapi tu yg aku ckp.. kalau nak grab hadiah di tempat pertama tuu.. so tu yg kene wat kerja keras sikit.. kalau dpt meet the criteria.. so peluang korang nak menang ade lah makin cerah laa... tapi kalu tak der sapa yg meet the criteria.. mungkin pilihan akan dibuat berdasarkan pilihan serambang 4 mata si juri... hehehe...

And then ade gak yg comment kata badan gebuu dan embunn tak leh nak pakai kebaya... alaahaii... jgn lah rasa camgitu... org yg gebu dan embunn nie tetap ade keuniikkan dia tersendiri taw biler berkebaya... janji pandai mengayakan nyer... contohnya seperti dibawah nie...



Haha.. tak pasal2 adik aku jadik mangsa keadaan!

Lagipun mana tahu sekali juri buat pilihan nak kasik hadiah kat mereka yg gebu dan embun pulakk.. haa.. so you'll never know! :D

6 comments:

Dee said...

pjgnya explanation..yg penting gaya mau ada..good luck to others who joins..

Shu Shinju said...

haaa..baru ade rasa confident nak join contest ni...hehehe...

Mak Izz said...

hihi.. macam nak masuk tapi tiada kebaya yang chantek. somel la adik k'neena pakai kebaya. sy kawen pakai bj kurung pahang je. hehehehe... (bj pengantin fesyen kebaya xde saiz)

tp rasanye nk join jgk kut :) tanda sokongan x berbelah bagi kepada k'neena yg menganjurkan contest wt kali pertama. gojes ke.. x gojes ke tolak tepi. yg penting JOIN!

slmt berphoto kebaya kwn2!

NeenaAnuar said...

Dee:
hehee.. explanations supaya org tak bengong dan keliru! haha.. thanks sis! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
hahaha.. :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
alololo.. sweett lah kamoo nie dear! thanks yer! takpe.. kalau ade gambar ngan baju kebaya apa sekali pun.. kalau nak joint and try your luck.. just try it out yea! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails