COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 31, 2011

5th W.A. > 5th Trip to Melbourne @ Great Ocean Tours_Lunch at Apollo Bay!


Dari Kennett River Park.. kami semua bertolak ke Apollo Bay pulak!  Apollo Bay nie terkenal dengan tempat makan... Our Lunch Set memang dah include dlm our tour package! Ade a few choices of menu yg boleh dipilih utk lunch kat Iluka Restaurant nie...

DSC_0252 copy
sedang membaca sijil halal di restaurant nie...  So boleh makan tanpa was-was.. tapi kot2 kalau ade faktor2 tersembunyi yg aku tak nampak.. aku takmo pikir.. sbb waktu aku makan aku yakin!

DSC_0250 copy
sempat lagi posing sebelum my dish sampai kat atas meja!  hehe.. minah salleh tu heran tengok aku posing kat meja makan kott! tapi diaorg ok.. tak sombong pun.. 1 family nie dtg dari Gold Coast.. seronot gak sembang2 ngan diaorg.. yg kat sebelah aku tu family dari malaysia yg aku ckp kan hari tu.. diaorg pun ok.. tak sombong..

DSC_0251 copy
yeah! This is our lunch set! walaupun ade sijil halal.. tapi aku saja & tetap nak pilih menu fish and chips! sbb aku tahu diaorg punyer fish and chips adelah SEDAPP!! dan sesungguhnya ia terbukti SEDAPPPPPPPPPPPPPPP!!!!

DSC_0253 copy
lepas makan niat dihati nak berphotogedikssss kat kawasan yg indah dihadapan restaurant tuuu.. tapi hujannnnnnnnn!! huuuuwwwaaaaaa... stressss tol ngan trip nie.. sbb asyiik2 hujann.. kejap kang cerahh.. pastu kang hujannn.. tapi takpe.. hujan tu rahmatt kann.. aku redha dan pasrah walapun terkadang sentapp! huhuhu...

DSC_0257 copy
gonjengg tak puas hati.. hujan2 pun dia suruh en. teman snapkan gambo.. satu pun jadik lahh walaupun berdiri dlm hujann! :p

9 comments:

Shu Shinju said...

nyum..nyum..sodap tu...

xnampak cam ujan pon..hihi..

Mimy Hamid said...

tak nampak hujan pun beb...ke aku yg rabu ni..acaner encik teman snap ni

♥MAMASYAZA♥ said...

sudah semestinya best gileeee dpt vacation kat sana

Lia said...

nmpk sedap tu fish n chip tu.. tak nmpk mcm hujan pun..

NeenaAnuar said...

Shu:
memang sedapp giloz fish and chips tuu...

owh.. memang tak berapa nak nampak hujan tuu.. sbb dia baru tengah gerimis.. :)

NeenaAnuar said...

Mimy:
hujan beb.. tapi tak lah lebattt... gerimiss yg agak heavy gak la.. en. teman duduk bawah pondok nie.. cover camera dia.. aku sorang jerk yg dok kat bawah hujan nun nak bergambo punyer pasal! hehehe...

NeenaAnuar said...

MAMASYAZA:
hihi.. yep! ade peluang u shud go taw! :D

NeenaAnuar said...

Lia:
seriously fish and chips tu marbelesss!!

hujannn gerimiss... dia baru start nak lebat tuu! :D

wAnNy said...

halohhhh,,kalau x ujan mesti lagi byk gambooo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails