COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 31, 2011

5th W.A. > 5th Trip to Melbourne @ Great Ocean Tours_Kennett River Holiday Park - Part 2!


Masih di kawasan Kennett River Holiday Park!

Kat entrance kawasan Kennett River nie.. ade satu kawasan yg sangatttt menghijau! sukerr giler aku tengok! rasa cam duduk kat country side pulak!

DSC_0234 copy
kalau ber-picnic kat sini pun syiok!

DSC_0237 copy
memang aku terujaa ngan tempat nie! sangat2 cantikk pada pandangan mata aku!

DSC_0240 copy
tetiba ternampak sekumpulan itik comey!

DSC_0241 copy
gonjeng cuba mengejar... bertempiaran itik2 comey tu lari! hehehe...

DSC_0245 copy
Yeahhh!! I lovee this placee!! Soo beautifull!!
Lepas pada nie we olllz semua ke Apollo Bay pulak.. yeaazzaaa.. It is makan time!!! Bersambung di next entry yea! ;)

8 comments:

Mimy Hamid said...

ada itik pulak...heheh...mmg suasana kg lol...ko kejar itik...kalau aku itik kejar aku

dhia fitriah said...

seronoknya kak neena.. kite ni yg kt malaysia pun belum habis jelajah.. hehe.. untung jd kak neena selalu holiday..

Pepel BoNda AmaNi said...

jeng...aku suka semua tempat ko pegi nie..sangat cantik ....aku komen pakej tuk 1st trip ko kat melbourne nie la kiranya nyek...kekeke sebab aku suka semua....cantik gila....

Hanis MY said...

nice view...i like!

NeenaAnuar said...

Mimy:
hahahaa.. lawak lah ko ni beb! =))

NeenaAnuar said...

dhia:
bukan senang nak kumpul duit gie holiday nie pun dikk.. memang kene keje kerass gak lah.. huhu.. takpe satu hari nanti insyallah awk pun leh holiday kat tempat2 camgini.. akak doakan yer! :)

NeenaAnuar said...

Pepel:
hihi.. Thanks a lot beb! :D

NeenaAnuar said...

Hanis:
TQ so much dear! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails