COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 27, 2011

5th W.A. > 5th Trip to Melbourne @ Great Ocean Tours_Complimentary Morning Tea !


Disebabkan hujann yg turun mencurahh secara tiba-tiba di Bells Beach... our tourist guide suruh masuk balik dalam van and we all move to another place yg pada aku quite interesting!  Kalau tak disebabkan hujan.. mungkin kiteorg tak turun dan singgah di area nie sbb dia tak termasuk dlm itinerary perjalanan kami...

Kalau ikutkan we all sepatotnyer having a complementary morning tea kat area Bells Beach tuu.. tapi sayang nya kat area tu takde tempat nak berteduh.. so tu yg our tourist guide bawak kiteorg ke satu tempat.. tapi malangnyer aku tak ingat apa ke nama tempat nie. tapi tak jauh lah dari Bells Beach tuu...  

DSC_0087 copy
dah sampai dah ke kawasan utk menikmati sarapan pagi... group kami sedang menuju ke tempat perteduhan.. kalau buat nyer tetiba jerk hujan mencurah.. at least dah ade tempat nak berteduh..

DSC_0099 copy
cantik... indah & begitu nyaman sekali kawasan nie!

DSC_0100 copy
titian "usang"!

DSC_0093 copy
sebelum posing gediks-gedikss.. baik kite minummmmmmmmmmmmm duluuuuuuuuuuu!!!

DSC_0091 copy
semua org serbuu.. hehee.. ye lah laparr kann.. sejukk2 lak tuu.. dpt HOT milo + biskut keringg pun jalann.. dah sedapp sangatt dah rasanyer!

DSC_0096 copy
dah sarapan.. baru ade tenaga nak gedik mengediks! :p

DSC_0097 copy
abamm henchemm saya melalui titian 'usang'! 

DSC_0088 copy
suker aku tengok view kat sini.. memang tempat nie sangatt relaxx.. sesuai utk org bersantai & merehatkan minda!  dan air sungai tu tersangatt lah jernih!

DSC_0101 copy
superb place!! we both really enjoy the scenery here! now I say thanks to da rain! hehee.. :p

DSC_0105 copy
owh! terasa sangatt country girl! ahakss!! :p

DSC_0103 copy
pasangan berchinta! lalalalalalaa.. :p
Ok.. kat sini pun tak lama sangatt.. biler dah cukup masa.. semuaorg kene masuk van balik.. dan kami meneruskan perjalanan seterusnya... will continue in next entry lagi yerr!  sabar jerk lah korang melayan entry berantai aku ni nanti! :p

22 comments:

-oP_ida- said...

woooow beshlaa....

haah akak dh nampak cam contry girlz....cutelah....

mrs chenta said...

akak...pic yang 2nd last tu super cantik!!!!

wAnNy said...

ahaaa,,suke pic 2nd last tu... ;D

MiYOKO SuKi said...

cntik.. :)

Jiejah @ Iza said...

akak tumpang gi melbourne dlm blog ni jek yer hihi

Dee said...

cantiklah view dia...

Wahidah said...

sgt2 mcm country gurls tau...view sgt superb..masyaAllah canteknyaaa

Shu Shinju said...

wow...best giler... bila la dapat jejak kaki kesana...teringin gak nak pi...

Eri-chan said...

country girl kena pakai baju kekotak...hihi..apa pun tgh sejuk2 takkan nak pakai dakkk

mummysyafie said...

kalau la boleh amik bantal n baring kat titi tu syok gak. terus layan.

NeenaAnuar said...

oP_ida:
hihi.. TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

mrs chenta:
owh.. TQ darlingg! :)

NeenaAnuar said...

wAnNy:
THanks a lot dear! :)

NeenaAnuar said...

MiYOKO SuKi:
TQ my dear! ;)

NeenaAnuar said...

Jiejah @ Iza:
hihi.. no prob my sis! :D

NeenaAnuar said...

Dee:
memang indah sungguh ciptaan Allah sis! terpegun dibuatnyer...

NeenaAnuar said...

Wahidah:
hehee... cuma sayangnyer takde kuda dik.. kalau takk lagi real punyer country girl! :D

NeenaAnuar said...

Shu:
insyallah dear.. satu hari nanti.. akak sentiasa mendoakannya.. :)

NeenaAnuar said...

Eri-chan:
ha'ah kannn... baju kekotak.. next time aku kene bawak baju kekotak camgini.. hehehe...

NeenaAnuar said...

mummysyafie:
hahaha.. betoi2... memang superb!!!

risa said...

suke semua gamboooooooooooo
suke semua tripppppp
suke dan sukeeeeeeeeeeeee
suka ngan kamu!!!
semoga kebahagiaan milik kamu selalu dan sampai bila2 ye dear!!!

NeenaAnuar said...

risa:
Insyallahhh.. aminnnn... TQ soooo muchh sista!! luv ya! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails