COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 20, 2011

First Time Merasa Company Trip!


Hari nie... aku bertolak ke PD pulak for my company trip! And maybe waktu entry nie di publish.. aku dah pun check in kat hotel.. Uisshh.. seriouss terujaass ok! walaupun hanyalah ke PD sajork selama 3 hari 2 malam.. tapi seriously aku terrrsangatttttttttt lahhhh terujaaaaaaaaaaa... sbbnya nie lah first time in my working life aku dpt merasa pergi company trip!  so dekat atau jauh tak penting... yg penting perlu sentiasa bersyukur dengan kurniaan dariNYA...

Lebih terujaa biler boleh bawak en. teman sekali.. so bertambah seronott dua ronottt lah jadik nyer! hikkss.. hikkss...  wahh.. minggu nie memang betoi2 sakann aku berholidayyy yekk.. hah! tapi start minggu depan bersiap sedia lah utk berperangg ke dunia realiti kembali yer gonjenggggg... huhu.. takpe2.. minda dah refereshh.. so nie lah masanyer utk berhempas pulasss mengumpulll uwangg kembali dan boleh berjalan-jalan ke destinasi yg akan datang plak! ngeeeeeeeeeeeeeeee......... :p

So my weekend will be spent over at one of beautiful resort at Port Dickson.. semoga perjalanan kami selamat pergi & kembali hendaknya... aminnn...

Happy weekends you ollzz!!!

7 comments:

Nana said...

beznye
caaya tak kalau saya ckp
saya xpernah merasa company trip
huwa sedihnye

Queen said...

amiin...wah..beronot2 la namanya..hihihhiihhi......



nik kadang masuk blg neena selalu..tapi tak tau nak komen ape..hahah....selalu masuk tgk gambar...dalam hati..waaah..santeeekk..

tp takkan tiap kali pun nak bagi komen seropa..jadi senyap je..hahahha..

selamat bercuti neena.. =)

Fafau De Craft ( Zana ) said...

dpt gi pd ok da tue...bole honeymoon...hihiii

Mya said...

have a nice weekend neena!

SURIA AMANDA said...

best kan?along dah selalu sgt pi..lambat tau neena pi PD, kalau tak boleh terjah..

Pepel BoNda AmaNi said...

bestkan dapat holiday..xkisah la dekat @ jauh...janji holiday....

NeenaAnuar said...

TQ SO MUCHH ALL!! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails