COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 19, 2011

31 Is Just A Number... HAPPY BIRTHDAY TO ME! Kejutan diterima dari Penyokong Liverpoool!!


Sebelum aku ber-marathon dlm berkongsi cerita percutian aku di Melbourne minggu lepas... baik aku settlekan dulu citer tertunggak nie.. lagi pun gambar2 percutian di Melbourne baru sempat di downloadkan ke PC.. selebihnyer kerja2 en. teman utk bubuh watermark dan uploadkan ke flickr... biler dia dah settlekan keje dia baru boleh aku story kat sini.. so harap2 dlm minggu depan dpt lah aku start berkongsi pengalaman percutian aku tu disini...

Citer pasal my birthday tak abis2 lagi.. huhu... lantak lah my blog.. suke lah I lah nak blog apa pun.. citer tang lagu mana pun.. outdated berapa lama pun lantak pi lah haih! hehehe..  Ok.. after a week came back from Ganu hari tu.. aku and family gie makan2 sambil celebrate my birthday yang ke....

DSC_0741 copy
31! Well... to me it is just a number! Yg penting gonjeng tatapp remain gorjesss at 31 kan?? ngagggagaga.. :p

DSC_0883 copy
Memilih Tropika Corner sebagai lokasi kami anak beranak berkumpul...
Aku kali ke-dua ke sini.. and my other family baru first time.. so that's why lah aku suggest kat diaorg semua utk pergi makan kat sini.. lagipun menu2 kat Tropika Corner nie banyak.. full of varieties.. western food ade.. asian food pun ade.. so pilih lah nak makan menu apa pun...

DSC_0756 copy
Kek dah semestinya pilihan dari Secret Recipe! this time Oreo Cheese Cake yg menjadik pilihan hati!

DSC_0758 copy
dah tiba masa utk semua org nyanyi lagi hari tua utk aku!  sing along!! come on!!

DSC_0759 copy
Sekaliiii... aku mendapat kezuuutaaaannnn!!!!! nampak tak mereka2 yg berada diluar pintu itu.. mereka2 yg berbaju merah itu?  Yerr.. mereka2 itu adelah penyokong pasukan Liverpool!
Sebenarnyer.. on that day.. ade pertandingan bola.. Liverpool VS apa entah aku tak ingat.. so kat Tropika Corner nie.. memang dah menjadik pusat berkumpul bagi penyokong2 Liverpool utk tengok bola live kat sini... so hari tu  memang penuh laa waktu aku dtg tuu.. tapi since aku nyer booking kol 9 malam.. and sedang elok bola pun abis kol 9 mlm.. tapi waktu kek b'day aku tu dibawak keluar.. penyokong2 liverpool tu tak balik lagi.. diaorg tengah relax2 sambil bergambar kat luar nunn... so tengah2 family members aku nyanyikan lagu b'day tuu.. leh plak penyokong2 liverpool yg super duper sporting tu joint sekaki utk nyanyikan lagi b'day utk aku... so memang gamatttt & riuh rendahhh lahhh time tuuu... aku agak terkuujattt gak lahh... blushingggg jerk all the wayy.. uhuhuhu....   

DSC_0761 copy
Gonjeng memberi thumbs up kepada para penyokong LiverPooL diluar sana sebagai tanda terima kasih atas nyanyian harijadi dari mereka!

DSC_0763 copy
Itulah mereka2 yg berbaju merah, berchop LiverPooL yg sememangnyer super duper sporting !! TQ guysss!!!

DSC_0765 copy
Blow the 3 + 1 candle please!

DSC_0767 copy
Fuuhhh! padam sudaaaa....

DSC_0769 copy
clap clap... :D

DSC_0776 copy
Kene cepat2 potong kek tu.. sbb mereka2 dah tak sabar nak santapp kek cheese oreo tuu!

DSC_0788 copy
dah tinggal separuh!

DSC_0790 copy
budak techikk nieee... gerammm Untie Nin ngan dia... dah makin tak reti duduk dendiam dah skg nie!

DSC_0792 copy
main suap2 dulu...

DSC_0794 copy
my lovely daddY!

DSC_0808 copy
my beloved husband!

DSC_0815 copy
alololooo... sampai kemek-kemekk hidongg en. teman ciumm aku... betoll kerr sayanggggggg I nie Beee??? hehhee...

DSC_0807 copy
My elder sista!

DSC_0798 copy
My abang Ipar!

DSC_0800 copy
My younger sista!

DSC_0799 copy
My Adik Ipar!

DSC_0803 copy
My grown up niece!

DSC_0805 copy
My grown up nephew!
Si Qaseh entah mana.. waktu org main suap2 kek nie dia dok berlari sakan sana sini... budak tu memang dah tak reti duduk diam dah skg nie!  tapi biler sekali Untie Nin dah tangkap dia.. memang tak lepas.. dpt lah posing2 gedikkkss ngan dia.. tapi tu nanti tempek kat entry yg lain lah...

Lepas makan kek.. baru makan besarrr.. hehe.. this time saja wat majlis potong kek dulu.. biasa makan2 dulu.. .so tunggu lah next entry aku tayang gambar2 makanan sesaja yer! :D
 

5 comments:

nairaariaa said...

nk suap jgk la...huu~

Shu Shinju said...

wahhh...bestnye...mesti havoc giler penyokong liverpool tu nyanyi tuk akak...:)

ratusiput said...

best...byk version celebrtae bday ko beb..

Deqna said...

hari tu tak sempat nak wish kat belog.. yelah taim tu tgh sakit kan...

ni nak wish kat sini.. happy belated birthday fren! yg ke 13 eh silap 31... all the best 4 u...

Wahidah said...

so sporting..naseb baik tk de peminat kelab mu kat situ..kalo tk join sekaki gk kot..hehehe...

saje nk promo MU tau...:)

nak blaja wat oreo cheese cake jugak la....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails