COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, May 19, 2011

Menu Apa Yg Sedap Kat Tropika Corner Restaurant Taman Melati?


Basically menu2 kat Tropika Corner nie memenuhi citarasa aku dan jugak keluarga aku yg baru first time makan kat sini laa.. secara keseluruhan harga & taste yg ditawarkan memang tidak mendukacitakan....

DSC_0743 copy
sementara menunggu makanan tiba.. semuaorg dok layan si budak techikk yg dah berlagak besauu tu!

DSC_0746 copy
Air aku order Chocolate Orange! harga RM 6.90 segelas!

DSC_0747 copy
Sumpahh nak habaqqq.. sedappppppppppp nakkk mampuihhh haih!

DSC_0749 copy
Yang si cenonit nie cukup berkenan ngan air aku.. kejap2 dtg pauu air Untie Nin!

DSC_0816 copy
Adik aku order trio lamb chop .. RM13.90! sedapp!

DSC_0751 copy
yg nie aku punyer... Set Nasi Ayam Mentega.. RM9.90.. sedap & Pedassss!!!

DSC_0753 copy
ni daddy aku punyer plak.. Nasi dgn Udang Sambal Petai... RM12.90! yg nie pun sedap gak!

DSC_0754 copy
Ni akak aku order.. ade pumpkin cream soup - RM7.90, ade rojak buah - RM7.90 & Green Salad - RM7.90.. air tu Pina Colada - RM6.9.. pun semuanyer sedap2 belaka!

DSC_0818 copy
yg nie sapa entah amik.. lamb shank - RM19.90! pun not bad taste dia..

DSC_0819 copy
yg nie B. Pepper Grill Chicken.. RM19.90..

DSC_0822 copy
en. teman amik Sendi Kambing Berbawang.. RM17.90! ok laa.. not bad!

DSC_0823 copy
yg nie kalau tak salah anak buah aku yg amik.. Sizzling Mozza Chicken.. RM15.90.. pun not bad!

DSC_0828 copy
Banana Split! nie anak buah aku yg jantan tuu sebat.. tapi memang sedapp pong! huhuhu... RM9.90!
Lepas nie sessi collect hadiah plak!  :p

 

5 comments:

Shu Shinju said...

uuuiii...kecoq ayaq lioq aih !!!!

rara pinkmafia said...

seedapppnya banana split tuuuuu.nk jujakkkk

ratusiput said...

mmg affordable rega dia..

Mimy Hamid said...

yes neena thumbs up jugak..korang baut makan kat sini..dan aku sgt suka puas hati..sedappp dan harga okey...thanks babe

xi da ya said...

terliur..
gulp!(telan air liur)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails