COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 20, 2011

Lama Betol Untie Nin Tak Bergedikss Ngan Qasehh!


Agak lama gak aku tak update pasal Qaseh kat sini kan... bukan takmo update.. tapi lately nie agak jarang jumpa Qaseh sbb mommy dia tengah mabook mabokkk.. al-maklum laa Qaseh dah nak jadik kakak Qaseh tak lama lagi.. aduhaii.. rasanyer tak puas nak ngomol ngan Qaseh.. dah nak kuar baby baru plak tak lama lagi... takpe lah Acehh.. Aninnn tettapppp sayanggggggggggggg Qasehhh banyakkkk banyakkkkkK!!!!

DSC_0868 copy
Aninnn @ Untie Ninnn Loveeess You A Lottt My Dear Qasehhh!!!!

DSC_0835 copy
"Ini bulu mata pelesuuu ker betol-betol nie Anin??"

DSC_0739 copy
dah makin ligat & lincahh dah skg nie.. rasa nak ikatt jerk dia taww!

DSC_0869 copy
dan jugak dah makin pandai bergediksss seperti Untie Nin dia!! hehe.. bagus2.. loikee untie like niece! :p
Nanti ingat nak bawak budakk cenonitt nie pergi wat outdoor shooting laa... kite berjimbaa sama2 yer Qasehh!!

8 comments:

ratusiput said...

geram tgk curly hair dia tu...

rara pinkmafia said...

sis.u r soooo beautiful ><"

xi da ya said...

dah besar dah Qaseh ye.hehe..
comel!!
gamba last tu x tahan..
cpt2 sis,bw dia g outdoor shooting,nk tgk Qaseh berchamwhore lak!hehe~

Pepel BoNda AmaNi said...

yeah...u go gurl rindu qaseh...

NeenaAnuar said...

ratusiput:
Hehehe.. tu lah mahal tuu.. :D

NeenaAnuar said...

rara:
Alhamdulillahhh.. TQ sooo muchhh dearr!! :)

NeenaAnuar said...

xi da ya:
hehe.. tu lah tuu.. insyallah ade kelapangan nanti... harus dibawak kuar budak kecik tuu... :D

NeenaAnuar said...

Pepel:
:D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails