COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 23, 2011

My Favourite Dress Ever!!! Sapa Nak Nampak Kurus.. Carik Lah Corak Kain Yang Macam Ni!


Aku jarang pakai dress!  bukan takmo.. tapi entah.. aku lebih prefer pakai seluar jeans.. coz lebih santai dan relaxx.. pasal tu dlm collection Wardrobe aku.. memang sangattt sangatt kurang in fact leh dikatakan cam tak de jerk collection dari segi maxi dress camgini...

DSC_0906 copy


DSC_0907 copy



DSC_0908 copy
agak2 nak nampak kurus & kelihatan tinggi... carik lah corak camgini.. belang2 menegak!  


DSC_0871 copy
sejak aku beli dress nie pada 3 tahun yg lepas.. nie baru kali ketiga aku melaram ngan dress nie.. ye lah.. kalau kuar biasa2 cam rasa hoverr lah plak nak pakai dresss camgini kan. so kene tunggu ade occassion2 yg special sikit baru leh melaram.. so biler dah sekali melaramm.. kite melaramm lah bersungguh-sungguh.. walaupun di dalam rumah! hehehe..  

13 comments:

Shu Shinju said...

cantik !!!

SURIA AMANDA said...

cantik..tgok org pakai memang cantik,tp bila along pakai nampak hodoh ar..naper erk?ke perasaan jer...

rATu kEBaYA said...

santek... sesuai dengan orangnya

Dylan Sanders said...

Hi Neena!

u pakai ape pun cantik! :)

risa said...

weeeeeeeeeeeeee...cantiknye
kalo akak pakai kompom macam nagka kena bungkussss

linda said...

cantik dress ni..dh lama saya cari mcm ni.mana nk cari ye sis?tq :)

my everything said...

haihhh memang very the zeless!!! hahahah ni baju ni kalau i pakai!! sah mcam orang peknen 7 bulan... perut n segalanya tersembol sana sini huhu jap i nak g lari setempat jap semoga dapat badan mcam u huhuhuhu

Hanis Azla said...

serius cun.. suka sgt tgk.. buat rambut mcm tu nmpk match sgt dgn baju tu..

♥MAMASYAZA♥ said...

memang cun, berseri seri

NeenaAnuar said...

TQ ALL FOR YOUR LOVELY COMPLIMENTS! ;) Muaahhhhsss!!! ♥♥♥

NeenaAnuar said...

linda:
dress nie I beli kat satu kedai kat dlm Great Eastern Mall.. nama kedai dah lupa laa.. sorry ek.. huhu.. tapi memang susah nak carik design2 dress camgini.. I ni pun sbb nasib terjumpa jerk..

Nana said...

btol..mmg corak belang2 ni ble nampak kan kita kurus kan

NeenaAnuar said...

Nana:
Yep! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails