COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, May 9, 2011

SunRise & Morning SunShine On My Birthday @ Sutra Beach Resort!


Hari ke-2 di Sutra Beach Resort... bersamaan dengan hari kelahiran aku yg ke 31 tahun!  again tak sangka.. tak pasal2 my birthday was awesome! dapat bersantai & berehat di kawasan yg indah.. lebih2 lagi di kampung arwah mak sendiri...

Sememangnya Terengganu merupakan tempat yg tidak penah jemu utk aku ulang alik bercuti.. cuma yg tak tahan nak kene travel jauhh giler vavikksss... 1 day pergi and 1 day balik.. 2 hari gone! tu yg agak tension.. kalau lahhh Ganu tu jaraknyer just like ke Kuantan.. 3 jam dah leh sampai... ermm.. memang almost every month aku balik... so pasal tu jugak lah kalau aku nak balik Ganu.. confirm 1 week aku akan bercuti.. hehehe...

DSC_0568 copy
Ok... nothing much happen on my special day.. aku & en. teman bangun pagi... selak2 langsir bilik. tengok matahari dah start memancarkan cahaya nyer yg indah!

DSC_0589 copy
waktu nie matahari dah agak tinggi gak.. mulanyer nak bangun lagi awal.. end up terlajak jugak... terlajak sebab apa? malass lah nak komennn!! :p

DSC_0583 copy
tanpa mandi.. tanpa gosok gigi... aku terus menuju ke tepian pantai.. duduk selama beberapa minit... duduk bermuhasabah diri.. duduk memotivasikan diri sendiri... mencari kekurangan dalam diri yg masih jauh dan masih banyak perlu di perbaiki pada usia menjangkau 31 tahunn ini...

DSC_0578 copy
biler matahari dah makin mendongak  ke langit.. aku pun tak tahan dah nak berjemurr lagi.. kalau kulit ala2 mat salleh yg jemurr 12 jam sehari tu mauukk lah jugak aku dok menadah diri.. so sebelum rupa aku jadik lobammm... baik aku mintak diri...

DSC_0360 copy
Lepas mandi2.. cantik2 kan diri.. dah ready utk breakfast free! Free tak free.. kire dah lebih kurang masuk dlm harga bilik jugak lahh kekdah nyerr nie!

DSC_0605 copy
first time aku bercuti pakai gaya gini! sakann aku berdresss vogedevasss nie time breakfast!!  Ye lahh.. katerr b'day and special day for me kann.. so haruss lah serba serbi nyer speciall... haruslah tampil lain dari kebiasannyer! hehehe..

DSC_0600 copy
OMG! apsal aku gaya gituk?  sbb camera godangg en. teman beratt yarrabii! haih! hilang gorjes aku.. gonjengg jerk yg tinggal...

DSC_0598 copy
Ok.. nie baru gorjes gonjeng! :p
Food wise ok laa.. so sooo jerk laa.. tak de lah hebatt mana sampai aku nak kata sedapp! aku rasa much better lagi Hard Rock Hotel Penang punyer food...  tapi still rasa awesome sbb on first time on my birthday gie breakfast kat hotel.. so far selama hidup 31 tahun belum penah lagi experienced this!  So I'm feel soo blessed! Bersyukur ke Hadrat Mu Ya Allah... kerana terus memberikan aku peluang utk bernafas dibumi Mu ini...

    

4 comments:

Mia-Ina said...

setiap hari mia suke msk blog neena ni..gmbr nye nice2x belaka..& sweet besday moment

Mia-Ina said...

dtg klik ur nuffnang

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
TQ soo muchhh Mia!! ;)

-oP_ida- said...

ya btoll..untuk BIG DAYZ kalo blew luaq dalam sume nak barooo....ehehehe..memang tiap tahun camtuh....

kira BOG dayz memamng seri diaa leN mcm lah.....ehehe sengeh sepanjang hari...=)

akak nice VIEWLaaa tmpat nie...admire nak p sana...

akak memanG SANTEKKKK

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails