COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, May 6, 2011

Video - My Hair Bun Style!


Ok.. seperti yg dijanjikan dlm entry bergambar macam mana cara2 membuat hair bun ala2 pramugari nie... so now aku sharekan video macam mana aku ikat aku punyer hair bun! check it out yea!



Amacam?  leh captured tak?  tapi percaya lah.. ade masa rambut nie memang ade masa dia suke wat hal! aku sendiri tak terkecuali.. sometimes rasa nak ngamukk pun ade! hehehe.. ade masa aku pun cam geramm jerk ngan rambut sendiri biler kite buat dia takmo menjadik.. so pendek kata.. ko try kalau buat menjadik.. jadik lah.. kalau tak.. nasib lah! hahahah...

And semalam ade gak yg comment kata tak menjadik biler korang buat cam apa yg aku buat kan? sabar ekk korang.. aku pun nak habaqq gak nie.. ade beberapa kemungkinan korang tak leh buat just simply like what am I doing... maybe first of all.. rambut aku agak kasar.. lebat & tebal.. so that's why dia can hold up and stand alone tanpa gunakan hair spray or even a hair clip!  So pada kamo2 yg berambut nipis & licin... kemungkinan korang nak tie your own bun cam aku nie mungkin susah sikit lah kot.. so maybe korang kene gak guna hair clip supaya rambut korang tak jatoh... so keep on trying what suits you guyss better keh! :)

Satu kelebihan hair bun nie.. agak2 ade masa cam malas nak set2 rambut... nak cepat.. hah.. hair bun lah yg paling selamat.. hehe... So nie nak share my own cam whore with my hair bun style! 


Dlm LRT pun sempat! :p


pandangan sudut kanan!


pandangan dari sisi kiri plak!

berangan persis J-LO!  tapi tetap ramai yg kata cam Kajol dlm iklan Olay kat TV tu! huhu.. TQ! TQ!

yg pasti bulu mata itu adelah Original.. tapi tang anak mata tu adelah palsu! :p


p/s:  Come and joint my 1st Contest! I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?

14 comments:

Shu Shinju said...

nice...nak try wat...sebab rambut shu pon panjang & lebat...hihi..

Mia-Ina said...

rambut akak tebal ..sesuai utk sanggul tau


mia dtg klik ur nuffnang lg

nuraitul said...

kak neena cntik..da mcm pramugari btul da.. :)

makdara TERdiva said...

masa kahwin 12 thn dulu, adik yg buatkan bun ni.. :)

-oP_ida- said...

CHANTIKKK......

saya tak berjaya buat..sebab rambot KOntot...ehehheee

Mak Izz said...

cuba gak buat. misi x berjaya mungkin kena tunggu rambut lebih panjang.

NeenaAnuar said...

Shu:
haa.. try2.. mesti leh jadik nyer nanti! ;D

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
tebal nie nasib gakk... ade masa ok.. ade masak tak gak.. hehee.. thanks yea! :)

NeenaAnuar said...

nuraitul:
huhuhu... TQ dear! dulu memang cito2 nak jadik pramugari.. so tak dpt tu yg meroyan tu! hahaha..

NeenaAnuar said...

makdara TERdiva:
wahh.. mestiii vogedevassss MTD dulU! :D

NeenaAnuar said...

oP_ida:
takpe.. kamoo simpan rambut panjang plak lepas nie yer! btw TQ so much dear! :)

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
haa.. simpan tau! :D

aiENn cHAm said...


cantik!

kalo sy buat nie konpem pale botak separoh, rambot cpt gugor, hahaa

syazwani ayob said...

cantiknya kak neena

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails