COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 10, 2011

Celebrate My Birthday with My Honey BEE @ Sutra Beach Resort!


Lepas morning breakfast... my dad & pakngah balik bilik diaorg.. nak menghabiskan sisa2 percutian sambil menikmati permandangan indah dari balcony bilik diaorg!

Aku ngan en. teman pun cuba menghabiskan sisa2 percutian yg tinggal hanya beberapa jam saje before checking out time...  since dah memang jatuh nya hari itu adelah hari lahir aku.. so en. teman belikan 1 piece of cake.. then we both just celebrate it together2 kat pool area! 

DSC_0693 copy
happy birthday to me!

DSC_0695 copy
a kiss with full of loves from my only honey BEE!

DSC_0700 copy
biler lautan membiru.. itu tandanyer cuaca sangatt cerahh dan panas terik!! tapi demi mengabadikan saat2 indah di sini... kami berdua sanggup menjadik 'ikan kering' buat seketika!

DSC_0701 copy
enjoying every the moment here!

DSC_0702 copy
ikutkan nak jerk terjunn ke dlm pool... tapi kami belum boleh jadik Brat Pitt & Anjelina Jolie yg mana biler bersidaiii tidak mempunyai faktor2 ke-lebam-man yg hakikii...

DSC_0704 copy
at the age of 31 years old.. I'm really happy to have this man in my life!
Kalau lah ade all my family membersss.. memang dah wat together2 with all my families dah kat sini.. tapi dah nama pun emergency case... so diaorg memang tak dpt nak balik kampung this time... ade gak ajak my dad & pakngah lepak sekali with us kat pool time nie.. tapi diaorg takmo.. maybe dia nak kasik anak & menantoo dia datingg lah kott! ngaga.. alahh.. dah bertahun dah pun dating nyerr.. hehe.. tapi my dad memang camgitu.. kalau dah balik kampungg niee.. kerja lain takder melainkan dia dudukk lah depan laut tuu dan menikmatii sepenuhnya keindahan lautan yg terbentang luas tu tanpa jemu2... yea.. he just need a peace of mind maybe.. and also want to recall all his remembrance with his beloved wife! 

p/s:  Anda ade baju Kebaya? Come and joint my 1st Contest! I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?

7 comments:

Shu Shinju said...

sweet sgt !!!

-oP_ida- said...

ROMANTISS KAPEL

sW33tdARLiNG said...

alololololo.... so sweet....!! happy burfday neena

ratusiput said...

lomantik :)

kathy jem said...

wahh co coweet..hehehe

NeenaAnuar said...

TQ SOOO MUCH ALL!!! ♥ ♥ ♥

Wahidah said...

romantika de amorr......suek sgt..both of u so caring n loving...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails