COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, May 10, 2011

5th W.A. > 4th Trip to Sutra Beach Resort Terengganu @ Bersantai Di Swimming PooL adelah Aktiviti Wajib Ketika Bercuti!


Actually lepas sessi romantikaaa di tepian pool di pagi hari jadi aku hari tu... en. teman suruh aku gedikkkss2 santaii lagi ngan red dress yg gorjes tuu.. tapi skg nie aku simpan dulu gambo2 me yg gonjeng in da gorjes red dress tuu.. sbb aku nak sharekan dulu gambar2 yg en. teman tembak-tembak pada petang hari sebelumnya tuu.. 

Berlokasi tetap di area swimming pfoolll.. sbb selain kat bilik.. memang kat area pool nie jerk yg menarik utk bersantaiian... kalau ikut aku.. memang aku malass lah nak publish gambar2 aku bergediksss nie.. sbb memang dah banyakk bebenor dah pun sebelum nie gamboo aku berphotogediksss biler bercuti kann.. nak2 plak kat area pooll.. tapi biler aku ckp ngan en. teman yg aku tak nak publish kat sini.. dia kata apa taw.. "alaa.. penattt tawww I amik gambar2 tuu... berpeluh-peluhhh sakan... tu effort tuu.. so jgn kecewakan I yer.. lagipun I kan peminat setia no 1 blog you.. so tiap2 hari balik mesti nak tengok and terjah I'm Yourss.. Soo you publish kehhh"  Abiss!! no words to sayy dah lah kalau dia dah kata camgitu!

Soo now aku tempekkkan lah jugak effort en. teman yg berhempas pulass merakamkan aksi gorjes gonjeng aku di Sutra Beach Resort nie... en. teman nak tambah skill menembak katanyer.. pakat kata nasib baik binikk memang hobby nyer berphotogedikss... so pucuk di cipta ulam mendatang lah kekdahnyerr! :D 

DSC_0425 copy
santai lah sangattt!

DSC_0480 copy
dah puas duduk.. jejalan lak!

DSC_0483 copy
cakk!

DSC_0485 copy
en. teman paling suker gambar nie!

DSC_0498 copy
alololoo.....

DSC_0415 copy
menikmati matahari terbenam disebalik pokok kelapak!

DSC_0413 copy
model pario lah kunon! :p

DSC_0409 copy
*v*

DSC_0411 copy
apsal nak skodeng dari bawah nie? dah jom pi posing tempat lain lak!

DSC_0471 copy
weeeeeeeeee!! saya berada di antara gigi air kolam dan gigi air laut!

DSC_0466 copy
0~0

DSC_0463 copy
munchungggsss harus lah ade!

DSC_0459 copy
ni aksi lagak ngeri.. silap percaturan leh tergolekk doggg ke belakang.. confirm leh patah kaki!  so do not try this if you are not confident enough!

DSC_0454 copy
memang bestt berdiri kat sini.. sapa gayat tak leh berada disini taw!

DSC_0452 copy
menikmati keindahan lautan yg terbentang luasss!

DSC_0442 copy
Ok.. dah2.. cukuplah tuu.. kot ade yg terbelahakkk tengok si gonjengg dok menghoverr tak abis2.. lepas nie kite mandi mandaa lak!

p/s:  Anda ade baju Kebaya? Come and joint my 1st Contest! I'm Yourss 1st Contest: Do I Look Gorgeous in a KEBAYA?

12 comments:

InaAchik said...

hmmmm...
malas nak komen!

-oP_ida- said...

wowww...pic memang superb...sebab mOdel dia segak...

terbaik dr ladang..

haah laa akak pic atas krusi tuh chantik.....

etiey.com© said...

cantik sanagt! persis model profesional

Dee said...

share jelah neena..kak dee pun suka tgk gambar neena yg cantik2 ni..meletops!

myza said...

Sis..help me!
out of topic sat
i nak cr blik recipe trifle yg u buat dulu tu kat 1 majlis neena..tp xjumpaa
pening ni nak search kt ne????
u puny post tersgt la bykk..huk3 nak naness..pls msg me :p TQ

Mia-Ina said...

wah neena..mcm kat paradise island..suke la tgk gmbr2x neena


klik ur nuffnang

NeenaAnuar said...

InaAchik:
Laaaa... nie dah komen dah nie! hahaha.. :p

NeenaAnuar said...

oP_ida:
TQ soo muchh dear! Muaahss!!

NeenaAnuar said...

etiey:
huhuhu... I lom layak lagi laa utk mendapat gelaran itu dear... btw, TQ so muchh yea! :)

NeenaAnuar said...

Dee:
hihi.. TQ so much sis! :)

NeenaAnuar said...

myza:
you can find it here dear.. :)

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/10/puding-trifle.html

NeenaAnuar said...

Mia-Ina:
hehehe.. TQ dear! :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails