COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 25, 2010

Ulang Alik... Turun Naik... Suka Duka...


Selepas 2 tahun........


Ulang Alik... Pergi Balik... Turun Naik.... Pening Pitam.. Muntah Belilahh... Ketawa Nangis....

Akhirnya... selesai jugak urusan pusaka arwah mak aku.... adoiii... memang siksa lah ngan urusan harta pusaka nie.... elok lak genap arwah mak meninggal dua tahun... just nice jugak lah bende alah nie selesai....

hmmmm... biler melibatkan gomen... memang giler vavisss punyer banyak procedure yg ko kene tempuh! walhal bukan bende susah sgt pun... bende simple jerk! aku tak tau lah kalau org yg harta berkoyan2 tu camner lah gamaknyer! arwah mak aku yg hanya ade sebutir nie jerk pun dah cam nak rak rasanyer tuk menguruskannyer.. nie kan pulak kalau org yg ade harta berkoyan koyan tu... uuuuuuhhhhh... memang aku tak tau lah...




Semata2 nak dptkan chop & sign nie jerk... aku berhabis banyak duit.. masa & tenaga!

16 comments:

Deqna said...

akhirnya segala usaha penat lelat semua terbalas jugak...

syukur!

POSH76 said...

gomen besela suke buat benda senang jadi complicated...mesti u lega sumer dah selesai...

Ms AiReEn MoHd said...

amin selesai pun segala...rete berkoyan ape lagi jd citer spectra arr...tak pun drma samarinda 99 episode jawapnyer...

alkisah nak amik cop ngan sign tu sampai tinggal rete tu seposen due ape ker pulok hah....mak aiy 2 thn amik mase..kalau ade anak da leh bercakap berjalan tu....uuu aiiii punye la payah gomen ni ekk..tapi aku tetap nagih nak keje gomen

mrs.ecam said...

beb aku pnah rs ms urus hrte pusaka arwah mk aku...mmg leceh...huhuhuuh

p/s : aku bg award kt ko lagik...kih3
sile amik yek

LiAnA said...

biasalah.. mana ada org suka berurusan dgn gomen kikiki...tapi dh selesai sumer boleh tido lena dah ;D


Neena.. sila amik TAG.. sekian terima kasih

wakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

alhamdullilah syukur akhirnya selesai jugak..tapi memang memerlukan kesabaran yang sangat tinggi kan nak deal dengan gomen nie..

Lady of Leisure said...

susah juga yer nak uruskan semua ni, tapi alhamdulillah semua dah selesai...
:)

ina mail said...

biasalah gomen. saja je nak bagi orang hati panas. akak dah biasa berurusan ngan gomen ni.lemas

NeenaAnuar said...

Deqna:
lelat ker lelah babe? hehehe.. takper ku mengerti... :D

tulah.. alhamdulillahh... :D

NeenaAnuar said...

POSH:
memang pon! ha'ah.. alhamdulillah.. lepas nie dah tak yah nak pening2 lagik...

NeenaAnuar said...

Aireen:
hihihi.. takper.. keje gomen secured babe! tapi memang kalau urusan2 official nie memang meroyan lah kite nak tunggu & berurusan ngan gomen!

NeenaAnuar said...

Ecam:
kannnn... tapi biler dah selesai... fuhh lega tol rasanyer kann!

p/s: TQ very much babe! kalau ade lagi nanti jangan lupe kat aku yer... hehehe... :D

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
tu lah tu... tapi memang pun... now tido nyenyakkkk sgt... hehe...

wah! TQ kak coz ingat kat neena.. nanti neena buat yer! ;D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
ha'ah... memang sgt2... kalu ikut kan hati mau jerk serenderrrrr... hehehee...

NeenaAnuar said...

Lady:
ha'ah.. memang leceh Lady.. kalau kita tak alami tak tau.. biler dah lalui sendiri.. memang nak nangis pun ade... hehehe...

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
betoi2... tapi tu la.. memang kite tak der pilihan kan... nak wat camner... nak tak nak.. memang kene terusss lemass lah gamaknyer... hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails