COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 5, 2010

Keputusan "Ezma.. You Jump! I Jump!" Contest


Ok.. keputusan contest ke-dua yg aku joint dah pun keluar... Ingat lagi kan contest yg
lompat lompat tuu... haaa... keputusan rasmi dah pun adik ezma keluarkan semalam...


Oh ya.. jumlah mereka yg bertanding dlm contest jump jump ni seramai 65 org..... huhuhu.. best & meriah!! ye lah.. macam2 jenis lompatan yg kite leh tengok... hihihihi....


Ok... out of 65 peserta yg bertanding tu... hari rabu hari tu... ezma & panel2 juri nyer telah pun meng-shortlisted kan seramai 20 peserta yg layak tuk bertanding di peringkat akhir... alhamdulillah... dengan tak sangka nyer aku adelah salah sorang yg dah pun ter-shortlisted antara mereka yg 20 org tu.. hihi... kalau nak tengok sapa2 yg shortlited tu.. sila lah ke entry adik ezma yg
NIE yer...


Then semalam secara rasminyer panel2 juri dari pihak ezma telah pun memilih peserta yg ber No. 56.... Tahniah!!! buat
NURUL NADIA di atas gambar lompatan yg sgt2 menarik! first time aku tengok gambar dia aku sendiri pun memang pilih gambar dia tuk menang! sbb seyesss sgt2 unik gambar dia pertaruhkan tuu... bukan senang woooo nak dpt shot camgitu... huhuhu....


TQ & Tahniah jugak buat adik Ezma diatas penganjuran contest nie... nice to know you & jugak mereka2 yg bertanding... ;)


As usual.. entry aku tanpa gambar tak meriah kann... So aku sudahi ngan satu gambar yg menarik buat tatapan korang! but make sure jgn korang tatap melebih had masa lak!! hahaha...



V


V


V


V


V


P1020989
En. teman pun teringin gak nak bergambar lompat2... hari tu aku tanyer.. nak masuk pertandingan nie tak? dia kata "Tak nak... I kan pemalu..." bluuekk! maluu kunon... hahaha... kalau tak nak gak aku antar gambar dia nie... sbb gambar dia cam org tengah duduk atas atap umah bunglow! hihihihihi... Jgn takot.. gambar nie sgt ORIGINAL ok... takder teknik super impose pun... :D

10 comments:

Deqna said...

haahlah nampak cam nuar tengah elok je duduk kat atas bumbung tuh...

ina mail said...

fuiyooh , tak pernah akak nampak lompatan cam ni.ada contest lompat lagi boleh join lagi ni.jangan putus asa.

Cik Yayang said...

Nape la tak letak gmbr ni.,
Pandai En Teman melompat...hihihi..

NeenaAnuar said...

Deqna:
kannnnnn... kiteorg lepas balik dari holiday.. dok review2 gambar.. nampak cam ehhhh... menarik lak gambar nie.. elok jerk dia cam terduduk atas bombong umah org.. hahaha...

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hahahaha.. tu lah.. lepas nie tak kire.. kalau ade contest lompatan berkepit.. confirm neena masukkan dia walaupun dia tak nak... hahaha..

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
nak wat camner cik yayang... tuan yg nak bertanding tu maluuu lar sgtttt.. tapi bergambar tak berbaju tu tak lak dia malu kan.. hahaha...

eynda said...

Ye la macam tengah duduk atas bumbung...pandai snap gambar :-)

POSH76 said...

kelasss tul en teman melompat patut ni yg masuk konpom menang hehe

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hahaha.. Thanks! memang betol.. org yg amik gambar pun nak kene pandai gak.. kalau tak.. confirm tak jadik camgitu gambarnyer. hehehe...

NeenaAnuar said...

POSH:
takper... nanti kalau ade contest lompatan kepit... I masukkan gambar dia nie.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails