COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, March 10, 2010

Anje Malas... Teman Kene Rajin...


Hemmm, dah lama Teman tak menulis blog nie semenjak anje Teman masuk hospital hari tu...

Teman kalau enterprem dalam blog anje Teman nie adalah sesuatu yang nak diceritakan dan cerita tu berkait dengan Teman...

Macam yang kalian sedia maklum (skema skit) dalam entry yg lepas, anje Teman ada cakap yang dia malasssssssss nak cerita apa kami buat kat Amcorp Mall hari tu kan... Jadi terpaksa lah Teman merajinkan diri utk menaip entry nie walaupun masa skg (semalam) dah dekat pukul 12 tengah malam... jadi esok petang (hari nie) baru keluarnyer entry nie...

So nie Teman nak bagi tau.. biasalah kalau dah minat tu, susah nak patah balik dah... cepat atau lambat pasti "Terjebak" juga akhirnyer... nak dipendekan cerita layan jelah gambar kat bawah nie ye...




_DSC0020 copy
Jam pertama...Teman tunggu tokey kedai layan orang yang sedang membeli...


_DSC0019 copy
Jam kedua....Teman masih kat situ mamat2 nie tak blah2 lagi nie...biasalah nak beli barang lah tu...takpa sabar lagi...Teman tunggulah...


_DSC0022 copy
Jam ketiga.....masa nie muka Teman dah lain dah...ikutkan muka Teman tadi pun dah macam asam jawa dah...tapi masih setia menunggu....

v

v

v

v

v


Jam seterusnye dah tak ambil gambar dah ler sebab dah selamat dah $$$$$$ Teman yang dah pegi kat tokey kedai tu, so tak sempat lah ambil gambar... yang ada bukan gambar Teman tapi gambar $$$$$ Teman lah...

Dengan Ini... Teman perkenalkan...

v

v

v

v

Lense Ku
Heheheeh, nielah si dia yang Teman maksudkan... Teman bukan apa sempena hari jadi Teman 15 Mac nie... Teman belilah hadiah nie untuk diri Teman sendiri... ingat nak mintak kat anje, tapi Teman takottttt.. dia sangat garang.. nanti dia naik hantu.. abis teman tak boleh nak ambik gambar dia lagi sbb dia dah jadik hantu... hehehehe... eh, tak lar.. kan Teman dah dpt hadiah in advance dari anje teman tahun lepas.. mana boleh teman lupakan tu.. eeeeeeeeee......


Jadi itulah sebabnya kenapa Anje Teman malas nak bercerita sebab duit Teman tak pegi kat Anje tapi sebaliknyer ke Teman....heheheheh... takpe anje yer.. nanti Bee bawak anje gie SPA lagi yer... :-D

p/s: Pada Bro Eq... gambar yg diambil waktu makan nasi ayam tu hanya menggunakan Kit Lense sahaja... ;-)

6 comments:

Deqna said...

fuyoh bertambah lagi koleksi lense en. teman.. caiyok2... almaklumlah sekarang ni dah jadi photog professional kan... bagus2...

p/s:en teman, pasni leh tak wat photo shoot tuk kami? hehehehehe

Cik Yayang said...

Dah hagak dahh....
TIme baca entry Neena cakap malas nk citer tu, dah leh agak dah, sure En.Teman ada beli lense baru ni..Tak hagak2 panjang lense nya kan..hihihi..

Good...good..good investment maa...nnti2 leh la improve skills dan leh la Cik Yayang hired En.Teman lak kan..:p

LiAnA said...

adoiii tak heran ler nape neena malas nk berciter wakakaka...

[z@ck] said...

hahaha..patutla sis tak update story pasal dia..en teman beli lense baru rupanya..

erm..berapa ribu?

POSH76 said...

sekali skala kena layan hubby nyer hobby hehe

NeenaAnuar said...

mana cukup takat SPA jerk Bee!!! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails