COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, March 7, 2010

The End.....


Kejap jerk dah tiba ke penghujungnyer...


Pejam celik pejam celik... dah nak isnin balik... dah abis dah aku punyer sebulan seminggu MC... cepat kan? aku rasa cam baru jerk semalam aku buat operation... huhuhu.. tapi apa pun sila lah terima hakikat Puan Neena yg awak esok seawal pukul 5:20 pagi dah nak kene bangun gie kerja... bukan lagi cam routine awak yg sebulan semingggu tuu... biler agak nak bangun.. bagun.. biler agak nak tido... tido... so, remember!! rememberr!! remember!! you must back to your normal routine of working life! phew!!

Tapi percaya lah.... sebulan seminggu tu bukan lah satu tempoh yg enjoy tuk aku! nama pun hospitalization MC kann.. so haruslah cuti yg sakit bukan cuti yg syok!

Lepas sebulan lebih dok terperap kat umah... rasa rindu lak ngan routine working life! so esok akan hilang lah segala rindu.... rindu nak gie keje pepagi buta ngan en. teman.. rindu nak rushing pepagi gie keje nak nak kalau dah terbangun lambat pastu confirm lambat nak catch LRT... rindu nak duduk kat kerusi office aku.. rindu nak exercise berjalan dari LRT Station-Office-LRT Station... and rindu nak gie lunch kat KLCC... *rinduuuuuu lar sgttttttttt* :p



P1000565
Yeahhhh!! I'm ready for my working life!! *sila percaya*


18 comments:

eynda said...

Selamat kembali bertugas :-)

mummy roshie said...

percaya..!!dah pose comey cengitu mesti la nak pi keja kan...hikhikhik..

happy working..!!!

ini blog wirdah said...

jalankan tugas anda demi bos terchenta .hihihi. selamt kembali bekerja kak neena ;)

POSH76 said...

kejap jer rasa nyer tiba2 dah nak gi kerja...i like ur style cam gini hehe

happy working

Cik Yayang said...

Selamat kembali ke dunia kerja..:-)

Deqna said...

selamat bekerja kembali...semoga ceria di hari pertama bertugas...

tapi nak nak bangkit kul 5 lebih tu, fuh adalah sesuatu yg tak syok sekali kan...

ina mail said...

boringkan duduk umah.dalam pantang 60 hari duduk umah lagi boring tau.selamat bekerja.

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
Thanks Kak! ;)

NeenaAnuar said...

Mummy Roshie:
hehehehe... tapi tu pose tahun lepas lah dia.. anyway, thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Wirdah:
hahaha.. memang dah rindu pun kat boss nie.. hihi.. thanks dikk.. ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
tulah! cepat tol masa berlalu pergi kan.. Thanks dear! ;D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ cik yayang! ;)

NeenaAnuar said...

Deqna:
betol! sbb dah biasa lepas subuh sambung tido sampai kol 10 pagi.. hahaha.. thanks babe! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hihihi.. actually neena hari tu tak boring pun kak dok umah selama sebulan... rasa relaxx jerk tak yah nak pening2 gie keje pepagi.. stress sana sini... tapi tu sbb leh makan macam2 lah.. esok2 kalu dah dlm tempoh berpantang 60 hari tu... huhuhu.. jawabnyer.. mungkin bosann tahap gaban lah jugak kot.. :D

Mimy Hamid said...

gorgeous stylo la beb...rindu klcc nk soping ke?? haha

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi.. Thanks babe!

ha'ah.. ade gak rindu nak menyoping disitu... hikk.. hiikss...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahaha susah nak percaya nie sis dah ready nak bekerja..hahahahah
alhamdullilah sis dah pulih...syukur sangat..

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
tu lah.. kite pun cam tak pecaya jerk nak gie keje hari tu... tapi now dah tune dah..
alhamdulillah... syukur yg tak terhingga kehadrat Illahi... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails