COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 1, 2010

~Ezma, You Jump, I Jump! Contest~


Semalam buat blogwalking....


Waktu terjah blog adik z@ck... nampak dia joint satu contest! Contest lagikkk??? takper.. tengah ade contest yg syok2 nak joint nie baik aku joint & enjoy the fun jerk... coz pada aku nak joint contest nie pun harus lah yg ade self interest kite jugak kannnn...




Contest nie pasal lompat2... senang jerk contest nie... kite just perlu tempekkan sekeping gambar kite sendiri ataupun secara ramai2 but make sure semua org yg berada dlm gambar tu pun perlu melompat sama! Aku suka sgt lar part lompat2 dlm gambar nie... sapa yg mengikuti gambar2 percutian aku taw lar banyak mana aku punyer gambar melompat... at least at 1 place yg aku pergi tu harus ade gambar lompat2... hihihi....


Disebabkan banyak gak gambar aku lompat2 nie & susah tuk aku buat pilihan.. aku pun mintak pendapat dari side kick aku sapa lagi kalau bukan en. teman... dan akhirnyer gambar ini lah yg menjadik pilihan....


P1030639
Aku yg melompat girang di Cotteslo Beach @ Perth in 2008...
Naper gambar nie yg menjadik pilihan kami?
Pertama sbb gaya aku melompat tu cam nak tendang jerk kedua-dua org mat salleh yg tengah dok berdrama swasta kat belakang aku tu.... and yg kedua sbb aku nampak bayang2 aku kat pasir tu cam unta.... actually tak plan pun nak amik gambar nie begitu.. waktu tu aku eksited tengok air laut yg sgt jernih seperti di pulau.. walhal tu di tanah besar jerk... terus suruh en. teman snap gambar aku melompat kegirangan kat situ... tapi biler dah balik M'sia.. waktu review2 gambar... tengok in detail baru perasan.. kebetulan elok jerk kaki aku menerjah ke arah mat salleh 2 org tu... hihihi...


So, kalau korang pun ade gambar2 lompatan yg menarik... meh lar joint contest nie... saja memeriahkan contest rakan blogger kan... nak tahu ngan lebih lanjut leh lar singgah ke blog adik Ezma nie yer!

12 comments:

~eZmALiZa~ said...

eeii..cantiknye..hehe..klako la sis..hik3.. :D nway..tengs for join this contest ye..ezma wish u gudluck n salam maulidur rasul.. :)

Liea said...

wah wah... macam best jek.. nak join gak la! erm... kena searching gambo ni... khekhekeh

[z@ck] said...

wah..dah nampak gaya macam pesaing hebat ni..hehehe..cantik la combination hijau dan pink.
=)

Lady of Leisure said...

sangat cantik pic lompat ni..

kojah said...

sweet!

gud luck =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck to u sis....semoga berjaya..ha'ah la...nampak macam bayang2 unta la ...

NeenaAnuar said...

ezma:
Thanks dik! agak2 ade chan nak menang ker? hahaha.... :D

NeenaAnuar said...

Liea:
Joint lar.. tapi by the time aku reply msg ko nie.. tarikh penyertaan dah ditutup rasanyer.. so ko sempat joint tak hari tu?

NeenaAnuar said...

z@ck:
hehehehe.. alaa.. cara z@ck lompat lagi bestt woooo... baru betol2 real melompat.. hihi.. Thanks dear!

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ darling! ;)

NeenaAnuar said...

kojah:
Thanks dear! Good luck to you too! :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
huhuhu.. Thanks babe!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails