COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 8, 2010

Dapat Posto!


Posto!! Posto!!!



_DSC0776 copy
Last week.. aku terima satu posto pos express... Jom tengok apa yg ade dlm posto tu!



_DSC0783 copy
Ade sekeping..........


_DSC0784 copy
Get Well Soon Card..
Eh.. perasan tak, kebetulan lak kad nie sejibik ngan kad yg my buddy Deyna bagi waktu aku kat PMC hari tu... tapi aku memang suke ngan kad nie pun.. sweeettt bangat! ;D



_DSC0785 copy
Ucapan dari si pengirim....


Ade lagiiiiiii.... selain dari kad.... dlm paket posto tu aku juga terima.......



_DSC0781 copy
Bungkusan ini.....


Aku ingatkan abis kat situ jerkkkk... rupenyer ade lagiiiiiiiiiiiiiiiiii.........



_DSC0782 copy
Ade gakkkkkkkkkk tuk si en. Teman!!
*terkezuuuuuuuuuutttttt berukkkss en. Teman waktu terima bungkusan dia nie!*



Apakah inti pati dlm bungkusan2 itu?


_DSC0786 copy
Yeay!!! Kami dpt Penang Key Chain!
I loiiikkee.... Pink for Girl & Blue for Boy! Ehh.. ye ker we’re girl & boy? Oh yes.. kami memang sentiasa mahu feelings mude remaja! Ahakss! Lagi satu aku sukeee ngan sticker nama dia tu.. itu pun berwarna pink & blue!



Tapi naper we ollzz dpt Penang Key Chain yeah?


_DSC0790 copy
Sbb pengirimnyer berasal dari Pulau Pinang! Anak mamiii weeehhhh!! Hihihi...


By the way... Siapakah gerangan yg mengirimkan posto itu?


_DSC0789 copy
Dari si dia yg bergelar Hayati...

Since aku berbloggin... tak penah lagi aku dpt kiriman posto dari kawan2 blogger... followers ataupun silent readers... tapi sejarah tercipta (wah ayat) bile adik hayati bersusah payah hantar posto nie...

So, to you adik Yatie... Nanti kalau adik turun KL.. jgn lupa roger2 akak yek.. leh akak bawak jenjalan kat sini.. tapi kalau akak yg nak turun Penang... confirm akak lak yg akan roger2 adik... sbb nak ajak adik gie makan rojak pesembuq & nasi kandaq! Hehehe...

Anyway.. TQ veryyyyy much Yatie! Akak sgt2 lah terharu ngan pemberian adik nie... Keep on reading my blog and thanks for your support! *HUGS*


p/s: kata en. Teman... “eh... I pun ade org minat ker?” aku kata... “yelah... you kan tompang ‘glamour’ I... so harus lah terkene tempiasnyer!” muahahahaha.... :p

18 comments:

POSH76 said...

cutela...dari peminat tu hehe

Cik Yayang said...

Wahh..
Fofular nya kalian berdua kan...
Ada FAN lagik...Cik Yayang ni tak mampu la nk ada FAN sendiri kan, sah2 PRIVATE BLOG katanya kan..
Terpaksa la Cik Yayang membaca blog Neena bertemankan FAN(kipas) kt bilik ni haaa...hihihihi :-))

L@n@ said...

wah .. x jd artis pun ada fan .. glamer u ..

Mimy Hamid said...

heheeh Encik Teman muka bertempek kat blog mmg la glamer...teringat pulak my Encik Awak..dia pergi giant beli buah pastu ada org leh tegur dia..say.."hi Encik Awak"..terkezut dia...nasibla muka bersepah ni

ini blog wirdah said...

kak neena, mesti best kan kalau dapat hadiah yg tak disangka-sangka. dari peminat lak tuh.hikhikhik. Btw, kalo akk turun Penang, nk jumpe akak jugak ! :)

eynda said...

Best kan bila dapat cenderahati dari member alam maya... :-)

Btw akak ada tag utk neena ;-)

LiAnA said...

sweets-nya hihi.. en. teman pun tumpang sekaki sekali :p

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.. ;D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahahaha... ok lar tu.. janji ade FAN! :D

NeenaAnuar said...

L@n@:
hikss.. hikkss.. maluuss I taw.. anyway.. Fan yg bermaksud kawan... ok la kannn.. :D

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihi.. tu lah... secara tak langsung diaorg pun glamer sekali kannn.. harus lah mereka vangga! ahakkss!! :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
hehehe.. yup! tak dinafikan yg rasa sgt2 teruja & berbunga bunga hati nie.. hehehe..

Hah! why not... leh kite gather together gather nanti kannn kat penang! harus lagi meriah! don't worry nanti akak roger2 kalau akak turun sana yer.. akak pun teringin nak jumpe member2 blogger disana! :D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
yup! rasa terharu jerkk.. hihi..

wahh.. Thanks kak sbb sudi mengeTAG diriku.. huhuhu...

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
hihi... tulah.. dia pun dpt tempiasnyer.. :D

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

walaweh besh la...ada FAN...sis xyah jadi kajol pun dah ada FAN taw...hehehehe

Ms AiReEn MoHd said...

babe ko sakit ker???sakit aper..sian aku kan ker baru dlm blog ko ni...da baiklum...cepat sembuh...tak larat kang jom kite ber spa...

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaha.... jgn lah begitu... blushing blushing dah pipi I nie taww.. hehehe...

NeenaAnuar said...

Aireen:
heheheh.. takper... nak citer sakit apa kat sini secara open susah sikit.. nanti biler2 kite jumpa berSPA bersama-sama.. I story to you keh! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails