COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, March 23, 2010

Tag 10


Thanks to Aireen & Kak Liana sbb sudi menghadiahkan TAG nie buat I! hehehee...

Cara-cara:
Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda.. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?



~ Seorang isteri yg palingggggggg Chomel bermulut pot pet pot pet kepada en. teman! Sehari tak pot pet pasti en. teman tak senang duduk... sesungguhnyer dia akan rindu pada bebelan saya tu... :p Saya jugak adalah seorang penonton Raja Lawak & pendengar setia kepada lawak2 en. teman!


[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?



~ Seorang yg jujur... tidak hipokrit... sangat peramah... bersifat berterus terang... kepala yg gile-gile... penah juga ade seorang kawan yg kata kalau ade aku pasti suasana meriah! sbb? kepoh aku kalau berborak tonasi & pitching aku lah yg paling tingggi sekali! hihihihi...


[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai



~ semestinye kehadiran si comel... dpt sepasang pun dah bersyukur sgt dah....

~ nak pergi buat umrah..... tapi kalau dah pegi umrah tu aku berazam mahu pulang tanpa tangan kosong... maksudnyer.. perlu ade perubahan yg menjurus ke arah kebaikan supaya umrah yg aku lakukan tidak sia-sia... cam contoh.. aku berhijab sepenuhnyer... then, baru lah kalau berkemampuan nak menunaikan haji pula... insyallah mudah mudahan satu hari nanti moga2 impian ini tercapai jugak hendaknye...

~ nak hias rumah sendiri yg macam Ala-Ala Bali... insyallah kalau ade rezeki tahun depan dah boleh pindah umah sendiri then kalau cukup fulussss mau bikin balinese konsep!

~ nak pergi melancong di seluruh Eropah terutamanyer Switzerland!

~ nak ade rumah sendiri di Australia... naper Australia? sbb aku suke ngan suasana... cara hidup & jugak cost yg agak murah jika nak dibanding kan ngan negara2 omputih yg lain... tapi biler agaknye nak tercapai aku pun tak pasti... maybe hanyalah sekadar agan2 mat jenin jerk kot.. hehehe...


[#4] Siapakah nama pasangan anda?



~ Khairol Anuar bin Ahmad Azaib @ En. Teman @ Krool @ E-rol @ Nuar @ Anuar @ AC! Hah jgn terperanjat yerr.. AC di manaaa?? AC di siniii... Sempoooiiiii... hehehee.. Laki aku nie banyak sgt nama gelaran... Yg AC tu merupakan gelaran dia sewaktu dia keje di Dataran Maybank dulu... bermula dari boss dia then merebak kepada semua budak2 pejabat dok panggil dia AC... sampaikan ade budak2 pejabat dia leh tak tau nama sebenar dia... semua dah dok pakat panggil AC! Yg aku lak tanye lah.. apa pertalian nyer AC ngan you? muke tak sama pun! lagipun aku tak nampak mana2 bahagian pun yg sama antara dia & AC Mizal selain dari ketinggian... tapi en. teman sendiri sampai ke hari ini.. tiada jawapan pada persoalan aku tu.. dia kata.. dia pun tak pasti naper boss dia panggil dia AC! Mungkin boss dia peminat AC Mizal kot time tu.. hihihi....


[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda



~ Sapa yg dah tengok video chinta kiteorg "our loves choronology" mesti dah tau kannn... perlu ker aku tulis & nyatakan lagi disini? hehehhee... baik korang layannn kan ajer video clip aku tu... penatt taww buat shooting waktu bulan pose! hauss nak mammmm... tapi enjoy giler babasss with da shooting... sib baik kuat lagik iman.. tahan gak lah sampai waktu berbuka... hehehehe....


[#6] Bila tarikh anda couple?



~ massyallahhh.... tarikh couple memang sumpah tak ingat... hihihi... ok ok.. sapa nak tau... sejarah cinta antara aku ngan en. teman.... leh baca balik entry NIE (sapa tak baca rugi sbb kat situ dpt tengok wajah2 eksklusif en. teman dolu dolu! hahaha...) & korang leh jugak gie terjah video "our loves choronology" dekat side bar tu yer... kat situ korang leh tau biler aku mula berchinta! tapi tang tarikh memang tak disebut... tang tahun ade disebut! hehehehe...


[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?


~ kenangan pahittt... errmmmm... tak der kot so farr... takat gaduh2 manjaaa tu ade lahhhh... alhamdulillah.. harap2 kekal lar sampai biler2 tak der yg pahit yerr... :D


[#8] Lagu tema cinta anda?




~Keabadian Cinta~




~My Baby You~



~I'm Yours~



[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?




~ Dari sejak aku kenal dia.. memang aku nak sgtt2 dia gemok! dan skg rasanyer perubahan tu dah pun tercapai selepas 4 tahun mendirikan rumahtangga... tapi rasanyer lepas nie tak perlulah dia menambahkan lagi berat badan.. sbb skg nie aku tengok dia dah sesedap rasa dah pun tahap ketampanan nyer tu... eh tampan leh rasa ker? hihihi...

~ Kalau boleh aku nak dia lawan perasaan gayat dia.. supaya aku leh naik roller coaster sama2 ngan dia.... selalu kalau gie taman tema.. boring arr aku layan sorang2... hehehe...


[#10] Tag 10 rakan ada yang lain

~ aku rasa ramai yg dah buat tag nie kannn... jadi sapa2 yg baca tag nie tapi belum penah buat tag nie.. sila2 kan lah terima seadanyer tag nie yer...

p/s: gambar sekadar hiasannn... entry aku kalau takder gambar mana sahh kann? hehehe...



18 comments:

Deqna said...

menarik tag nie.. disulam pulak dengan gambar2 yg bersesuaian ngan soalan....

memang rajin kawan aku nie.. cayalah....

p/s: sori lama tak tinggal jejak. aku sekarang ni kedaunglah malasnya...tapi tatap mengikuti kesah ko tau..

a.j. said...

hahah ! bitter sweet of life kak neena!

anyway ill pray for a happy ending insyaAllah!

Aini said...

hehe..betul2.. mmg tak sah tanpa gambar.. nsib baik model gmbrnye cam kajol..huhu =)

sipisenan said...

wah, sweetnyer post ni. hehe.. krim salam kat en teman yer kak. =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sweet couple... suka sangat tengok...

Lady of Leisure said...

both of u memang sweet couple lah dear...
:)

POSH76 said...

suker tngk gambo last skali tu kiut sgt...korang mmg sedondonla...hehe

Suki Cida said...

creative ko! aku suke tengok gambar2 tu.. hehehe...

Ms AiReEn MoHd said...

babeh i want si chumel twins sepasang jugak..tetiba..satu pun tak lekat dan dan aku nak sepasang kan...huhuh da sethn aku menanti kehadiran sichumel di tummy ku...namun lemak juga bertahta..nyampah tau lemak ni..potong kang

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehehe... aku kannn kengkadang tu terlebeyy rajin! :D

p/s: no prob fren! aku paham sesangat ngan keadaan ko tu... ;D

NeenaAnuar said...

a.j.:
Amin! thanks Yub! :D

NeenaAnuar said...

Aini:
hohohohoho... TQ dear! :D

NeenaAnuar said...

sipisenan:
Thanks dik! Insyallah.. akan akak sampaikan kelak! ;)

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
TQ so much dear! keep on watching keh! wakakkakaka...

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ very much darling! Muaaahhsss!!

NeenaAnuar said...

POSH:
hihihi.... thanks babe! :D

NeenaAnuar said...

Cida:
hihihihi.. TQ! ;)

NeenaAnuar said...

Aireen:
hohohoho... relax bAbe!! chill out... enjoy da moment while you're still together with your hubby!! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails