COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 29, 2010

Nak Yang Mana Dulu?

B


Aku ade 2 cerita.....

1 Best & 1 Tak Best....

So, korang nak tahu cerita yg mana satu dulu???

12 comments:

Cik Yayang said...

Yang tak best dulu...
Kmudian pengubat dia, baru yang best..:-)

-niD's- said...

saya pun nak yang tak SYOOK dl>....pastu br yg syOOK plak.

Yaniez said...

betul2.. nak yg tak best dulu... huhu

POSH76 said...

dua2 pun mau.....hehe
anything my dear...

ina mail said...

dua-dua nak tahu.cepatlah .dah tak sabar nak tunggu ni.

Mimy Hamid said...

2 citer pun aku baca..takde hallllll

SURIA AMANDA said...

Neena,
yang x syok dulu la...eh jgn lupa amik award kat blog saya eh..

~eZmALiZa~ said...

wow!! hehe... :) btw,sis neena, anda adalah salah sorg penerima award I 'heart' your blog. sile tuntut ye. :)

Cik E said...

ala...dgr yg x best dulu la..pastu yng best pulak k

Siti Shuhadah Zainol said...

nak yg xbest dulu.. baru yg best plak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah baca yang xbest..so nak taw yang best plak..heheheheh

NeenaAnuar said...

hohoho.. ramai betui yg nak tau citer yg tak best dulu yer.. ok thanks for your reply! aku dah pun story kedua duanyer.. best ngan tak best! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails