COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 11, 2010

Tag - WallPaper


Dapat lagi satu Tag dari Kak Eynda! Thanks kak sbb taggin adik mu ini.. ;)


First time aku dpt tagging yg sangat simple and senang! Soalan nyer camgini.....

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now.

SS1
Nie lappy kat umah ~ My Pinky Vaio punyer wallpaper!



untitled
and this is my wallpaper @ my office desktop!


Disebabkan aku menggunakan 2 computer dlm kehidupan harian aku.. so aku letaklah 2 wallpaper yer! ;)


2) Tell us why you like the wallpaper

My Lappy ~ pertama.... sbb itu adelah pulau @ destinasi impian aku sejak dari kecik lagi... tak penah terpikir pun satu hari nanti aku bakal @ akan menjejakkan kaki ke bumi Maldives tu! kedua... sampai skg aku cam tak sangka yg aku dah pun menjejakkan kaki disitu.. that's why aku letak wallpaper tu supaya aku sentiasa leh menyedarkan diri aku yg sesungguhnyer aku & en. teman dah pun sampai ke situ... ketiga.... supaya aku ingat & kenang yg sesungguhnyer aku mungkin tidak akan kembali lagi kesitu.. cukuplah sekali! bukan kerena pulau tu tak best.. tapi oleh kerana simbol ini $$$$$$$ yg agak hebat! hehehe... tapi percayalah yg Maldives adelah sgt heaven especially for honeymooners! :D


My Desktop ~ arwah mak!!! she's my idol! she's my everything!! segala susah senang aku.. segala masalah aku.. banyak aku kongsikan bersama dia... tak kire lah masalah apa pun.. nak2 8 jam berada di tempat kerja.. macam2 stress yg kite lalui.. so, biler aku tenung & tatap wajahnyer.. terus hati ku sejuk... melihat akan kepada senyuman nyer itu.. terus tenang jerk rasa hati nie... hilang segala stress dlm diri... malah aku rasa yg aku lebih dekat ngan dia... aku tau she's always there for me! why aku bubuh gambar tu jugak b'coz dia menunjukkan 'thumbs up'... meaning.. she knows that I can survive no matter what happens! she knows that I'm a good daughter... she knows that I can leed my own life! and she know I can do the best out of the best in my life!! So, biler aku tengok dia buat thumbs up tu seolah olah memberi aku satu suntikan semangan yg sgt kuat tuk teruskan hidup nie tanpa dia disisi aku...


3) Tag 10 people..

~ Aireen
~ Lady of Leisure
~ Z@ck
~ Deqna (fren.. nie simple tag jerk.. ko tak buat jaga ko yer! hehehe)
~ Purplelicious
~ Mimy
~ Abg EqbalZack
~ Wirdah
~ POSH
~ Kak Liana

p/s: kalau ade yg antara you ollzz 10 org nie yg dah penah wat tag nie... takper.. sila abaikan saja tag nie yer!

20 comments:

Mimy Hamid said...

baiklah akan dibuat...

Deqna said...

aiyooo nak jugak ko kenakan aku yer... seb baik tag yg simple... tapi tak salah aku wallpaper kat lappy kat rmh adalah censored.. camno? nak letak gak ker? takpe nanti aku pertimbangkan yer.. hehehehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hehehehe nasib baik tag yang mudah jerk..nanti kita buat k... :)

sedih jerk baca pasal ur mum tue..huhuhu :(

sipisenan said...

huhu.. sy pon letak gmbr mak kat desktop.. huhu.. rindu kat mak la.. huhuk

Lady of Leisure said...

tq so much neena... nanti lady buat yer.. lady suka tag ni..
:)

eynda said...

Neena...syahdunyer kisah wallpaper kedua :-(

Ms AiReEn MoHd said...

aku da buat dek non...wallpaper aku adalah sgt bosan..thanks bg tugasan kat aku

Ms AiReEn MoHd said...

aku suker gini da komen baru bace entry..tu sebab byk komen aku nanti....moga makmu dicucuri rahmat...al-fatihah(kalau jumaat aku jd solehah nok)...

nama aku sulung lak tu yg ko tag..terbaek babe...

Ms AiReEn MoHd said...

pastu kan babe nak tanyer kalau abe mu yak ni en teman buat magazine album tuk aku nyer wedding photo yg tak lawa tu bape ek...aku yg tak lawa tu satu hal...pastu si photog banggang tu tak cukup skil pun ade...yg die amik gambo org mkn byk la...ker die lapo time tu tah la!! sian aku...aku nak tanyer bayaran...ko email aku adalah terbaek...kesian album wedd aku mcm album piknik jer aku tgk

POSH76 said...

alamak baru nak TAG dia...dia lg cepat...hehe tp kene gak amik award yer dear..

Thanks for tagging me...walaupun ada utang TAG lagi happy weekend hehe

NeenaAnuar said...

Mimy:
wokeh! TQ dear! ;)

NeenaAnuar said...

Deqna:
aaahhh.. sudaaaaaahhh!! itu semua alasannn belaka!! hahahahaha...

aku tak kire.. ko kene buat jugak taww!! kalau tak kang aku majok niee.. :p

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hehehehehe.. ok dear!

sobbb.. sobbb... :(

NeenaAnuar said...

sipisenan:
mesti dpt inspirasi letak gambar mak kat pc kann... ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
ok dear! thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
uhukk... uhukkk.. :(

NeenaAnuar said...

Aireen:
oh dah buat yek! hehehehehe...

NeenaAnuar said...

Aireen:
hihihi.. tak per.. komen jek berapa kali ko nak komen.. anyway.. thanks beb!

haha.. aku pun tak perasan.. aku main type jerk mana dulu yg terlintas dikepala ku ketika itu... :D

NeenaAnuar said...

Aireen:
oh ye ker.. insyallah bleh jer.. nanti aku email di FB yer...

NeenaAnuar said...

POSH:
hihhhi.. I naik bullet train nie beb.. pasai tu laju.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails