COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 19, 2010

You've Got Style Contest Result!


Yuhuuuuuuuuuuuuuu....


Ok... dengan secara rasmi nyer Kak Eynda dah pun umumkan pemenang "You've Got Style Contest"...

In fact dari awal lagi kite dah dpt lihat dari bancian yg dibuat... siapakah pemenangnyer kannnnn...

Ok.. nie aku copy cat jek dari blog kak eynda sikit...



Pemenang Pertama

Eny
Undian 192 (16%)
Hadiah : Cash RM50




Pemenang Kedua
Mie
Undian 132 (11%)
Hadiah : Set wangian dari PerfumeParadise



Pemenang Ketiga

Ellis Suriyani
Undian 115 (9%)
Hadiah : Set Wangian dari PerfumeParadise



Soooo... Congratssss to ollzz winners!!


TAPI!!!! Aku bukan nak ckp lah!! tapi memang aku kene cakap jugak lahhhhh!! memang kalau tak cakap rasa cam Eeeeeeeeeeeeeeeeee....... tak tau lah nak cakap apaaaaaaaaaaaaaa.... (ehh.. berapa banyak cakap daaaaa....)

Ok lah....... hurmmmm.. cam ner nak cakap nie yek? perlu ker aku cakapkan kat sini??? huuuurrrrrmmmm... Huh!!!

Ok ok.. dah ready dah aku nak ckp nie... so korang dengar apa yg aku nak ckp kan nie yer... eh korang leh dengar ker kalau aku ckp kat sini? hehehee.... ok lah.... tengok dan baca yer!!

Nak tau citer?? Just scroolll downn yerr..... :p




V


V


V


V


V






Peserta Favourite Eynda's Diary
(Bonus)


DSC_3204_2 copy
Neena
Hadiah : Set wangian dari PerfumeParadise

(gambar tuan tanah harus lah ala-ala giler kuasa sikit saiz dia... hahahaha...)


Huhuhuhuhuhu... tak sangka lah pulakkk kak eynda ade tambah hadiah bonosssss.... and tak sangka lah jugak aku menjadik peserta favourite dia... Terharuu I hokeee... hihihihi...

Thank You So Muchhhhhh Sis!! Muaaahhhsss..... Muuuuaaahhsss.... Muuuuaaahhhssss!!!

Anyway... congrats to kak eynda jugak for the first contest yg dianjurkan.. meriah coz ramai peserta yg bertanding... nanti2 buat lagi contest2 yg menarik yer kak... insyallah & confirm neena akan joint! hehehe...


p/s: in total kedudukan aku dlm contest adelah di tempat ke-4... ok la kannn.. out of 49 contestant yg bertanding... and also TQ sooooo muchhh to all of you yg do da voting for me!! aku bangga sbb undian yg aku dpt benar2 TULEN bang, bersih & suci! ahakss!!!

30 comments:

Aini said...

tahniah.. tak sia2 sy vote..huhu. Tapi rasenye u patut number 2 ni.. lagi ade style =)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah bravo..bravo..tahniah sis...u willing to win... :D

ina mail said...

adat pertandingan.itu malas nak masuk pertandingan tu . akakkan laser.cam nak tahu je sapa yang undi tempat pertama kedua dan ketiga tu ahhh.kwang kwang kwang.

Ms AiReEn MoHd said...

TAHNIAH BABE....haha aku ingat ko nak kate deyrang tak layak tadi..begitu berani plak kan....sekali lain,....ya kamu mmg berhak tuk dpt adiah tersebut....tahniah ekkk

Yaniez said...

yeaaahhhhh!!! tahniah kak, menang juga tu... antara top 4 tu... ehehe

Mak Izz said...

congrats k neena. u deserved it. erm.. sy cm x brp setujula pemenang tmpt ke 2 dan 3 tu sbb.... tak stylo pun!

tp kuasa undi kan. apa blh buat.. kalo kwn ramai undi pasti blh menang.

anyway, congrats again!

POSH76 said...

yang penting fav sis....u mmg ada style la hehe

Lady of Leisure said...

tahniah neena...
u memang got style...
:)
suka tgk pic yg u pertandingkan... anyway semua pic u pun cantik2... mmg fotogenik..
:)

Cik E said...

tahniah neena.
u deserved to win....

mcm kata lady of leisure, neena mmg fotogenik

Mimy Hamid said...

bravo bravo...u deserve it

eynda said...

neena...tunggu hadiah yg tak seberapa tu ye :-)

[z@ck] said...

tahniah sis!
=)

yangyuyu said...

kalau pemenang ditentukan oleh juri, mesti awak menang wahai neena yg cantik...

btw nice blog...

sisdee said...

salam kenal..wah congrast babe...i bila tgk contest tu punnn suke kat ur posing..natural :D

if i were eynda punnn i'll do that :D

Suki Cida said...

erkkkk... antara pemenang tu.. aku rasa gambar hang sempoi per... kiki tak leh cakap la... mmg sempoi ada gaya... tapi gambar hang ni best la... cute je...

NeenaAnuar said...

Aini:
hihihi... thanks dear! takpe.. jadik pilihan juri lagi special kotttt... anyway.. thanks for your voting keh! muuuuaaaahhhhsss!!

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
TQ darling! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hehehehehehe... sabar kak sabar... nanti kite antar CSI tuk siasat yek! anyway.. TQ for your voting keh! ;)

NeenaAnuar said...

Aireen:
wakakakakkaa... thanks babe! :D

NeenaAnuar said...

Yaniez:
alhamdulillah... Thanks dikk.. :D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
TQ dikkk... hehehe.. biasalah... nie kan ala2 pertandingan ala AF... so gamaknyer camgitu laaa... hahahah...

NeenaAnuar said...

POSH:
huhuhu... TQ babe! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
TQ very much darling!! Muuaaahhhsss!!

NeenaAnuar said...

Cik E:
TQ so much sis! ;D

NeenaAnuar said...

Mimy:
Thanks babe!! don't worry... you got your own style tooo! ;)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
thanks kak!! eh jgn kata tak seberapa... dah beberapa dah tu.... hehehehe... I loikkee perfume! :D

NeenaAnuar said...

z@ck:
TQ dik! :D

NeenaAnuar said...

YangYuYu:
hehehehee.. TQ very much dear!!

Thanks for visiting my blog and keep on reading keh! mmuuuuaahhhsss!!!

NeenaAnuar said...

sisdee:
hye!! salam perkenalan to you too!! thanks for visiting & commenting at my blog! keep on reading keh!

btw.. TQ very much!! muaaaahhssss!!

NeenaAnuar said...

Cida:
thanks dear! :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails