COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 18, 2010

24 hours after.......


GUMMY POST JUGAK!!!
(sempena aku bukak undian di blog sendiri.... hahaha..)
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


Lepas sehari from the day of voting... sahhhhhhhhhh & confirmmmmmmmmmmmmmmm.........


Aku TAKkan tersenarai dlm top 3 pun! hehehee....

Takper.. tak kisah lahhhh..... sapa yg menang punnn... yg penting biler aku dpt rasakan korang yg dah mengundi aku tu betol2 SINCERE dlm mengatakan aku got style! itu yg penting & sgt berharga buat aku... kerana yg SINCERE itu yg berkualiti! ahaakkss...

As I said..... menang @ kalah tak menjadik isu... kalau menang biar lah yg betol2 qualified & berkualiti and kalau nak kalah pun biarlah tanpa apa2 issue! tapi sometimes tanpa kite sedari ade jugak beberapa isu yg boleh menjadik isu... hehehe.. takper.. nama pun first time joint contest kan... so merasalah camner org yg bersaing dlm apa jua pertandingan... nak2 pertandingan realiti like AF lak tu... lagi lah sgt mencabar... cewahh!


But apa pun... secara jujur & tanpa hipokrasi... ade a few things yg membuatkan aku rasa cam tak sedap lah! tapi tak per lah.. biarlah aku jerk yg tau.. apakah isu2 yg tak sedap tu sendirian demi menghormati banyak pihak walaupun ade org yg tak hormati org yg bertanding... but its ok lah.. atas nasihat en. teman... maka aku malas nak create an issue here! *perintah suami wajib dipatuhi*

But please yerr.. Nie 'Datin NO No NO' nak ckp... jgn nak speculate yg aku rasa tak sedap tu atas sbb now nie undian aku tak cukup banyak! again!! NO... NO... NOOOOOOooooo.... Demi Allah! bukan sbb itu... tapi ade lah.. agak susah tuk aku nyatakan disini... as I said.. aku terpaksa amik tindakan berdiam diri bagi menjaga & menghormati keadaan sekeliling!

Well.. itulah pengalaman kan... bukan mudah nak raih pengalaman nie... pengalaman sakit masuk hospital lain.. pengalaman sakit masuk contest pun lain plak rasanyer... hahaha...

Anyway... alang alang tengah dok hangat pasal "you've got style" nie... hari tu boleh letak satu gambar jerk kan bagi MeMeNuHi syarat penyertaan nyer... tapi ade gak yg bubuh lebih dari dua.. hahaha... bukan satu okkkkkkkkk.... so now rasa cam nyesal lak aku tak bubuh 10 keping sekali gus hari tu... hihihihi.... so hari nie aku nak lepas gerammmm sikit... mau bikin kamu2 semua muntah sama aku punyer gambar2 yg aku perasannn jerk lar macam aku ade style!! hahaha... *nie lar akibat dah lama tak bergedikkk ngan camera en. teman... teruih dan dan rasa cam nak geramm melaramm weeyyyhh*



DSC_1663
1. I'm still waiting for you!


DSC_3605
2. I feel like J-Lo!


DSC_1627
3. Come & Sit Next to me!


DSC_3263
4. Let's go surfing @ nite!


DSC_3202
5. Where's the bus?


DSC_2790
6. Ooouuchhh!! Cactus on my head!


P1030507
7. I'm toooo sexy for my love!


P1040014
8. Kucho Kucho Hotta Hey!


P1020293
9. Oh yehhh... I'm the Australian Babe!


P1040031
10. The Bluess AX Girl!


P1040135 copy
11. My stylo dangling bangle!


Kannnnnnnnn aku dah kata gambar2 aku banyak yg close up! sudah semestinyer ianyer 100% original ianyer aku bukan org lain... dan juga tanpa melakukan apa2 teknik touch up & super impose!

Weeehhhhhh korang! hah!!! tetiba aku dpt idea lak... hahaha.. saja gedikk aku nie... meh sini main vote2 kat blog aku nie lak... dlm banyak2 model kat atas tu... model mana yg paling stylo sekali? sorang pilih satu jerk lar yer... jgn lah bagi aku 2-3 jawapan... susah nak announce model yg mana satu as champion nanti... hahahaha... senggggallll lar aku nie.. korang layannnnnnnnnnnnnnnnn kan aje larrrrrrrr.............

p/s: thanks pada korang yg betol2 SINCERE dlm mengundi aku since semalam... aku harap korang undi aku pasal aku got style yer... bukan pasal korang suke ngan aku @ pun follower blog aku... coz pada aku QUALITY itu lebih penting berbanding QUANTITY.... pasal tu aku tak buat promotion sakan sakan pasal diri sendiri!! in fact aku terharu got some of you yg aku tak kenal langsung.. maybe korang my silent reader or korang first time masuk blog aku.... but who ever you are.. TQ so muchhhh for your votes! Aku tau korang semua adelah org2 yg berKUALITI!!! :D

24 comments:

LiAnA said...

akak suka no 10
nampak natural... :D

sipisenan said...

wow.. kak nmpk gorgeous.. siyes x tipu.. ehem2.. dah2.. x ley puji lebey.. nnt ade org marah.. hehee. =)

joijoi80 said...

saya pun rasa cam peliikss.. kata gambar full version tp gambar separuh pun bleh jadi finalist...

melin melinda said...

i voted you as you have the style....mmg stylo habis lah....and not to forget, u mmg fotogenik..the camera loves you so much!!!!!

eynda said...

neena...marah kat akak ke?? Sorry la kalau cara contest tu buat neena tak senang...yg gambar 2-3 keping tu diaorg buat kolaj...ada gak kat blog diaorg tepek 2-3 keping tapi akak pilih sekeping je...apa-apa pun kalau neena tak menang, neena tetap ada style tersendiri... jangan marah2 tau...anything tak puas hati neena boleh email akak.... ;-)

Cik Yayang said...

Kalau Cik Yayang, Cik Yayang pilih "surfing@nite" tp kalau nampak happy, yang dkt pokok cactus tu..hihihi...because u'r a friend of CACTUSJCAK PRINCESS..hahaha tiba2! :-))

Deqna said...

alar fren lambat lagi kan tarikh tutup undian...tunggulah sikit masa lagi kan...

tapi kalah menang kan adat bertanding *ayat biasa dengar kan*

utk contest ni aku pilih no 9 sbb..? ko pun tau lah sbbnya kan..hehehe

Mimy Hamid said...

takpe babe..yang penting kita yang masuk mmg "ada style laaaaa""..kalau tak ..takkan la berani masuk...i agreed as u say..ada gak la yg i kureng di mata..adatla kan..hihihi..takpe takpe...undi tu hak rakyat oppss readers lol...but i know u've style...me also..ececeh.....i suka sumer ur picture...suka suka suka...

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
Hehehehe.. TQ for da vote! :D

NeenaAnuar said...

sipesinan:
hahahaha.. TQ very much! don't worry en. teman sgt sporting! :D

NeenaAnuar said...

joijoi:
maybe kezutttttannn kot.. :)

NeenaAnuar said...

Melinda:
hohoho.. Thanks You Very much darling! thanks for voting me keh! muuuahhh!!

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hehehe... tak lar marah.. cuma terkezutttttttttt berukkkkkkksss jerk!

anyway... thanks kak!! if ade apa2 nanti neena akan roger2 akak yer! :D

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
hahaha.. mana acii pilih 2.. kan dah kata pilih satu jerk! tapi rasanyer confirm cik yayang memilih yg cactus dari yg surfing tu kan... hehehe..

NeenaAnuar said...

Deqna:
hehehehe.. cam cepat mengaku kalah jerk aku nie kan...

betoi2.. mesti ade pemenang & jugak pengalah! hahaha..

huhuhu.. aku tau naper ko pilih yg no. 9 tu... *WINK*

NeenaAnuar said...

Mimy:
yeah.. I loike your photo too.. the pose that you gave in that pic quite cool & got style!

hihihihi.. TQ so much dear! muuahhh!!

POSH76 said...

i suker yg ala2 kajol tu...patut hang letak gambo tu...mmg stylo..yes yg penting jgn hipo...nyampah tul org cam gini hehe

Hepi weekend

NeenaAnuar said...

POSH:
hohohoho.. kalau boleh I nak letak semua lah beb! hehehe..

happy weekend to you to! ;)

ina mail said...

akak suka no 2.stylo JLO

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
huhuhu.. saya pun suke yg tuu gak! :D

ini blog wirdah said...

pic no8 tu dah mcm ala-ala kajol gitu..ahaks :p

mummy roshie said...

mummy suker sgt2 pic no 2....wwwoooooo..!!ade style la..patut hantar gambar tuh hr tuh.. seksi yg tak nampak gedik sgt..bleh gitew..??hahahahahaa..tp gambar tuh mmg cantik sgt2...

NeenaAnuar said...

Wirdah:
hehehehe..... ade chan nak jadik kembar dia dlm filemmm tak? hehehe..

NeenaAnuar said...

Mummy Roshie:
tu lah.. memang nak jugak antar gambar tu hari tu.. tapi kan dia punyer rules & regulation mintak bubuh gambar penuh.. so tu yg tak dpt nak antar gambar tu tuuuu.. hehehe.. anyway.. thanks dear! ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails