COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Friday, March 5, 2010

Mengekalkan Keintiman....


Tadi tengok Wanita Hari Ini.... panel2 yg diundang membincangkan soal macam mana nakk
KeKal intim antara suami isteri & macam mana nak mengHanGGaTkan hubungan suami isteri..

Antara point2 yg dibincangkan, adalah.... (nie yg mana aku ingat jerk lar yerr)



*PERHATIAN... GAMBAR SEKADAR HIASAN* :D


DSC_1876
~ selalu selalu lah pergi bercuti antara suami isteri... especially during birthday or anniversary... bagi mereka yg dah ade anak... ambil peluang ini tuk berdua-duaan.. lokasi percutian tak semestinyer jauh... janji suasana & masa yg diluangkan bersama tu berharga!



P1030353
~ pastikan sebelum melakukan aktiviti INsTIM & ROMENtik... wangi2 kan diri tuuu... jgn isteri jerk dok tabur perfume sebotoi... yg si suami bau hapak!! jgn kata biarr lahh.. nak guna bau original jerk.. sbb haruman tu yg menambahkan mood tuk bersama...



P1030360 copy
~ katil tempat kite nak beradu kasih & berRomen-Tik.. so jangan lah bagi segala anak cucu dok main lompat2 atas katil.. kite kene hormati tempat kite bermadu kasih!



DSC_3407 copy1
~ jgn amik ubat kuat sana sini yg kite tak tau kesahihan & ketulenan ubat2 tu.. cam contoh viagra ker ... ubat kuat kan tenaga syahwat ker.. sbb kang konon2 nak bagi kuat... terus penyakit lain lak yg menyinggah kang! so, kalau ade sebarang masalah.. lebih baik berjumpa dengan doktor pakar yg lebih arif malah lebih bijaksana!



DSC_3857
~ Jgn bile dah beranak pinak ramai... dah bercucu cicit cuit.. suami isteri dah malu tak nak jalan pegang2 tangan... nak bermesra sesama sendiri.. bende ini harus di amalkan selama lamanyer! hingga hujung nyawa lah gituuu....


So, pada korang yg tak lama lagi nak naik pelamin tu... boleh lar guna tips2 nie yer... and pada yg dah lama berumahtangga cam aku atau pun yg lagik veteran dari aku.... tips2 nie pun berguna buat korang.. coz sometimes.... kite leh terlupa walaupun kite dah tau akan tips2 nie... cam aku lah.. sometimes dah tau dah camner nak kuruskan badan, tapi biler kite dah lama tak baca balik tips2 tu, kite akan lalai... and kite akan lupa... so, secara tak langsung tak der motivasi pada diri sendiri... hihihihi....

p/s: alhamdulillah... buat masa nie kami berdua masih lagi berasa LEBIH HANGGAT dari biasa... hahahahahaha...

12 comments:

ina mail said...

memang betul pun.kadang-kadang pasal sex suami isteri malu nak bincang. akak tetap setiap malam , malam pertama.akak cite pasal sex ngan suami open.kwang kwang.

Mimy Hamid said...

aku amik tips ni lebih hangat dari biasa...ada bagussssssssssssss....i loike

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
hohoho.. sama lah kite kak! neena pun ngan en. teman memang jenis yg very the open dalam segala bende.. about sex pun kite very open dlm berdiskusi... tak der apa yg nak disegankan kannnn? sbb itu demi kebaikkan bersama pun... kalau di pendam pendam @ dikemut kemut leh dpt apa pun yer dak... hahahha...

NeenaAnuar said...

Mimy:
hihihihi.. it's good for you dear! :D

eynda said...

Bagus tips nih... :-)

POSH76 said...

nmmg romantis ni yg buat nak cepat balik nie...good review beb hehe

ini blog wirdah said...

tersangat la romantik pasangan ni..
wirdah doakan akak kekal bahagia bersama encik teman ye :)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hihii.. Thanks kak! ;)

NeenaAnuar said...

POSH:
huhuhu.. bagus2... hari2 mau balik umah cepat kann.. :D

NeenaAnuar said...

Wirdah:
TQ very much dear! aminnnn... insyallah.. mudah mudahan... ;D

Deqna said...

betul tuh.. setuju ngan sumer2 tips itu..

barulah hubungan sentiasa hot kan.... ai loike..

NeenaAnuar said...

Deqna:
exactly!! panas... panassss... hihihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails