COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, March 18, 2010

"You've Got Style Contest" - MARI MENGUNDI!!!


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~


HOLLLAAAAAAAAA...... OK... HARI NIE SECARA RASMI NYER KAK EYNDA DAH OPEN VOTING SESSION FOR CONTEST YG AKU JOINT HARI TUE.... "YOU'VE GOT STYLE"...

SO DENGAN INI AKU PUN SECARA RASMI NYER MENJEMPUT KORANG2 YG SUDI NAK MENGUNDI AKU... SILA LAH MENGUNDI DI BLOG KAK EYNDA NIE YER.... KALAU TAK NAK UNDI PUN TAK PER... TIADA PAKSAAN PUN... JUST LIKE I SAID BEFORE... SAJA FOR FUN & SUKA SUKI JERK... TAPI KALAU KORANG2 SUDI TUK MENG UNDI AKU.... MEH SINI AKU DULUKAN NGAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIHHHH!!!! MUUUUUAAAAAHHH... MUUUUAAAAHHH... MUUUUUAAAHHH... TANPA KORANG SAPA LAH AKU... WAHHH.. AYATTTT...

PADA KAWAN2 YG SAMA2 JOINT CONTEST NIE.. AKU UCAPKAN GOOD LUCK TUK KITE SEMUA... KALAH MENANG NO. 2.. YG PENTING KITE ENJOYYYYY!!!

THEN PADA KAWAN2 BLOGGER & FOLLOWER YG RASA2 NAK TOLONG BUAT FREE PROMOTION ABOUT ME ON THIS CONTEST KAT BLOG KORANG... INISIATIF ANDA SANGAT LAH DI ALU ALUKAN & DIPERSILAKAN... CEAAAA... PERASAN JERK AKU NIE... TAKPER.. BILER LAGI AKU NAK MERASA MELOBBY DIRI SENDIRI.. SELALU ORG POLITIK & BUDAK2 AF JERK YG SIBUK DOK MELOBBY.. NIE LAH MASANYER AKU MERASA SEMUA ITU... HAHAHA...


SELAMAT MENGUNDI YOU OLLLLZZZZZ!!!




Semenjak dari hari pertama aku berbloggin... tak penah lagi aku masuk mana2 contest yg dianjurkan dari blog kawan2 blogger... so hari nie aku nak mencipta sejarah lar sikit.. sejarah lar sgtttttttt.......


Ok.. contest nie dianjurkan oleh
Kak Eynda... mula2 waktu dia publish entry pasal contest nie... aku baru beberapa hari kuar dari hospital.. so, waktu tu kalau ikutkan tarikh tutup penyertaan yg asal pada 15hb Feb... rasa cam alamak.. tak dpt lar kot nak joint sbb aku tak larat sgt nak berbloggin time tu apatalah lagi nak mencarik gambo2 from archieve.. dah lar stock penyimpanan gambo dlm archieve beribu raban.. hihhi.. tapi mungkin dah nak jadi rezeki aku joint gak contest nie.. tak sangka lak kak eynda extended tarikh tutup penyertaan sampai hujung bulan nie... THanks Kak!! :D


Meh lar aku citer sikit pasal contest nie.. title pun dah gempak!! "You've Got Style" Huhuhu... aku ade style kahh? perasaaaannn kannn... alaaaa... tak lar aku perasan diri aku nie stylo sgt punn.. cumanyer aku rasa saja suke suki nak joint contest nie atas dasar utamanyer nak memeriahkan lagi contest yg dianjurkan oleh kawan blogger... apa salahnyer kann... lagi pun.. korang pun memang tau kann yg aku memang suke gilerrr bergambar.. berjimba.. dan bergedikks sakan depan camera.. at least berguna jugak gambo2 yg disnap snop tu kan... hihihi.. and also aku rasa contest nie sesuai lar ngan citarasa aku... soal hadiah yg disediakan pun bukan lah menjadik faktor utama naper aku nak joint contest nie... but again as I said.. aku just nak memeriahkan majlis.. tapi since kak eynda dah sediakan habuan... takkan nak tolakk kannn... hikkkss.. hiikksss...


Now.. jom tengok apakah syarat2 penyertaan....


"Syarat-syarat Penyertaan"

1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan. [YUP! AKU PEREMPUAN... :D]


2. Jadi follower Eynda's Diary dan link kan blog anda dengan Eynda's Diary. [DONE!]


3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Eynda's Diary. [DONE!]

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada backlink ke blog eynda. [DONE!]

5. Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing cemana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...gambar sekerat cemana nak tengok ada style ke tak hihi... [YES.... AS BELOW!]



DSC_3204_2 copy
Gambar atas pilihan bersama-sama en. teman!
Kalau aku sendiri yg nak kata "Wow.. this pic got Style lah"....
rasa cam kejiii sesangat pada diri sendiri...
sbb perasaann cam tak sudah sudah... hahahaha....
So, hasil dari pengamatan mata en. teman...
Then dia yg berkata "Hah!! this got style!"
So, aku ok kan ajer... :D


6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang eynda nak gi check satu...satu....
[DONE!]


7. Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010 1/3/2010 tepat 11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang. [SIB BAIK SEMPAT! HEHE..]

24 comments:

Mimy Hamid said...

neena..wish u luck...kelakar plak aku rasa...wakaka...macam AF le pulak..begini rasa jadik budak AF gamaknya

eynda said...

neena...sangat kreatif...akak tak terfikir pun nak bagi idea member blogger lain promote peserta hihi...gud luck ;-)

LiAnA said...

done yer darling... hiks... gud luck..

Liea said...

babe!!!!!!!! urgent urgent... masuk website IKEA ada contest! untuk pasangan canggih! aku rasa ko dgn En.Teman canggih lagi pun korang dah ada video love story korang tu... Kalau menang dapat makeover romm RM5K woooo.... leh buat kat umah baru nanti. Amin!!! (aku lak yg poyo lol)

melin melinda said...

i dah undi you,
i suka baca blog you...sempoi je

BTW, i think you look alike Kajol la..seiyes....

tapi.....tapi...dalam gambar yang you hantar utk contest ni sekali pandang macam Diana Rafar...

Nice photo anyway

ina mail said...

neena akak undi kau sebab gambar-gambar kau cun.

Deqna said...

harus aku sudah vote ko my pren...
good luck yer:)

ada can menang kot...

POSH76 said...

AFUNDI NEENA...mesti leh menang punyer hehe

NeenaAnuar said...

Mimy:
Good Luck to you to dear! :D

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
hehehehe.. neena pun dpt idea yg sgt spontan jerk kak... :))

NeenaAnuar said...

Kak Liana:
hehe.. Thanks kak!

NeenaAnuar said...

Liea:
hohoho.. I saw it @ IKEA's website.. tapi aku tak leh guna video our loves chornology tu lar.. coz dia nak video yg hanya 3 mins and kene nyatakan naper kite nak joint contest t tu something like that lar.. but yet.. aku boleh pertimbangkan kalau nak joint!

anyway.. thanks so much babe!! muuuuaahhhsss!!

NeenaAnuar said...

Melinda:
Thanks darling!

selalu selalu lah singgah blog I and drop your comment keh! :D

hahahaa.. like Kajol! you adelah org yg ke berapa ratus entah ckp camgitu.. thanks dear! :D

huhuhu.. Diana rafar pun ade gak org kata.. but only on certain2 pictures lar.. wahh.. malu tol lar.. muke I aasyik ade iras2 artis jek nie.. tak sangka.. anyway.. Thanks again and again dear! Muuuahhhs!!

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
TQ very much kak!!

NeenaAnuar said...

Deqna:
TQ so much prenn...

haha.... ade chan malincan kot.. :D

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. thanks babe! rasa cam budak AF lak! huhuhuhu...

MisZ DeAnNa said...

sudah vote!

gudlak ye sis..

;p

Ms AiReEn MoHd said...

baBE aku sgt suker all gambo ko semua chantek taw tak???giler best mcm ni..kalau amik gambo aku yg gemox lg uduh ni pun kukira leh cun gak mcm ko agaknyer...aceh wahhhhh

babyfreaks@ratusiput said...

cantek2 sme gambar2 neena ni...i llllloooiiikkkkeeee....ehehee....

Mak Izz said...

gmbr mmg cantik. erm tak2. k neena mmg cantik & pandai pose. fuh~ ada chance menang.

mmg STYLO!

NeenaAnuar said...

Deanna:
Thanks dik! muahhs!!

NeenaAnuar said...

Aireen:
huhuhu.. TQ very much babe!

ehh.. ko pun cunn apa.. confirm cun pun dlm gambar! ;D

NeenaAnuar said...

RatuSiput:
TQ so much sis!! ;D

NeenaAnuar said...

Mak Izz:
hahahaha... sesungguhnyer akak tak menang dik.. tapi dptlah berada dlm top 5 saja.. jadikkk laaaa kann..

thanks yeah! ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails