COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Monday, March 1, 2010

"You've Got Style Contest"


GUMMY POST!!!
~PLEASE SCROLL DOWN FOR NEW ENTRIES~



Semenjak dari hari pertama aku berbloggin... tak penah lagi aku masuk mana2 contest yg dianjurkan dari blog kawan2 blogger... so hari nie aku nak mencipta sejarah lar sikit.. sejarah lar sgtttttttt.......


Ok.. contest nie dianjurkan oleh
Kak Eynda... mula2 waktu dia publish entry pasal contest nie... aku baru beberapa hari kuar dari hospital.. so, waktu tu kalau ikutkan tarikh tutup penyertaan yg asal pada 15hb Feb... rasa cam alamak.. tak dpt lar kot nak joint sbb aku tak larat sgt nak berbloggin time tu apatalah lagi nak mencarik gambo2 from archieve.. dah lar stock penyimpanan gambo dlm archieve beribu raban.. hihhi.. tapi mungkin dah nak jadi rezeki aku joint gak contest nie.. tak sangka lak kak eynda extended tarikh tutup penyertaan sampai hujung bulan nie... THanks Kak!! :D


Meh lar aku citer sikit pasal contest nie.. title pun dah gempak!! "You've Got Style" Huhuhu... aku ade style kahh? perasaaaannn kannn... alaaaa... tak lar aku perasan diri aku nie stylo sgt punn.. cumanyer aku rasa saja suke suki nak joint contest nie atas dasar utamanyer nak memeriahkan lagi contest yg dianjurkan oleh kawan blogger... apa salahnyer kann... lagi pun.. korang pun memang tau kann yg aku memang suke gilerrr bergambar.. berjimba.. dan bergedikks sakan depan camera.. at least berguna jugak gambo2 yg disnap snop tu kan... hihihi.. and also aku rasa contest nie sesuai lar ngan citarasa aku... soal hadiah yg disediakan pun bukan lah menjadik faktor utama naper aku nak joint contest nie... but again as I said.. aku just nak memeriahkan majlis.. tapi since kak eynda dah sediakan habuan... takkan nak tolakk kannn... hikkkss.. hiikksss...


Now.. jom tengok apakah syarat2 penyertaan....


"Syarat-syarat Penyertaan"

1. Terbuka kepada sesape saje yg ada blog tak kira lelaki atau perempuan. [YUP! AKU PEREMPUAN... :D]


2. Jadi follower Eynda's Diary dan link kan blog anda dengan Eynda's Diary. [DONE!]


3. Letakkan Banner di atas di side bar blog anda beserta link ke blog Eynda's Diary. [DONE!]

4. Buat entry mengenai contest ini dgn tajuk "You've Got Style Contest" dan anda juga perlu ada backlink ke blog eynda. [DONE!]

5. Letakkan sekeping gambar individu anda yg anda rasa ada bila orang tengok orang akan cakap "Wooo ada style lah!!" Tak kisah la posing cemana pun janji gambar diri sendiri & gambar penuh ye...gambar sekerat cemana nak tengok ada style ke tak hihi... [YES.... AS BELOW!]



DSC_3204_2 copy
Gambar atas pilihan bersama-sama en. teman!
Kalau aku sendiri yg nak kata "Wow.. this pic got Style lah"....
rasa cam kejiii sesangat pada diri sendiri...
sbb perasaann cam tak sudah sudah... hahahaha....
So, hasil dari pengamatan mata en. teman...
Then dia yg berkata "Hah!! this got style!"
So, aku ok kan ajer... :D


6. Bila dah buat semua tu sila tinggalkan jejak kat komen entry ni beserta link ke entry anda tu...supaya senang eynda nak gi check satu...satu....
[DONE!]


7. Penyertaan akan ditutup pada 15/2/2010 1/3/2010 tepat 11.59pm kerana selepas tarikh itu poll akan dibuka bila2 masa utk undian cari pemenang. [SIB BAIK SEMPAT! HEHE..]


Rasanyer semua syarat penyertaan dah pun aku complete kan... and now kite tunggu dah lihat... agak2 tersenarai ker tak aku dlm list top 10 nanti? hahaha... kalau tersenarai... alhamdulillah.. kalau tak tersenarai pun tak per.... seriously sbb memang niat aku dari awal bukan nak menang pun.... just wanna have fun!! and now aku benar2 enjoy selain dari complete kan entry nie... aku jugak enjoy dok terjah beratus2 keping gambar aku in hard disc en. teman... sgt2 mengimbau kenangan aku bergedikss sana sini.... huhuhu... *haiiii.. lama tol rasanye tak berposing depan camera en. teman... giann suda marriii niee*


Tapikan, waktu aku dok terjah gambar2 yg beribu raban tu... en. teman kata dia suke sesangat ngan gambar nie....



DSC_3718
En. teman suke sgt2 ngan gambar nie sbb dia kata aku cam senyum tak senyumm jerk!
And satu2nyer gambo aku yg dia rasa cam lain dari yg lain which full of style!! ceeaaa....
Tapi tu lah.. apakan daya syarat2 penyertaan nakkan gambar in full frame... tak leh gambo sekerat sekerat... kalau boleh lar... confirm aku letak gambo nie... hihi..


Agak tension gak aku waktu nak pilih gambar2 hari tu sbb majority nyer gambo2 aku yg en. teman snap semuanyer dlm close up shot... and yg close up shot tu lar yg cun2... ceaaa.. ayat perah santan! now biler nak carik picture aku yg posing dlm keadaan full frame dah kantoi! tu lar en. teman nie... suke bebenor dia amik muke binik dia nie dekat2... cam lar everyday kat umah nie dia tak ngadap muke aku secara dekat! hahhaha...


p/s: pada korang sapa2 yg teringin nak joint contest nie... jom arrr.. masih lom terlambat lagi taww.. mari kite ramai2 memeriahkan majlis niee... :D


36 comments:

ina mail said...

garenti neena boleh menanglah.gambar tu memang cantik pun.

Mimy Hamid said...

ada style..nice blog

booh7979 said...

Nice pose! hi first time here and luv to read ur blog!

POSH76 said...

wish u menang yer u mmg ada style laaa hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah u got style bebeh..wish u all the best... muahhhhh

Cik Yayang said...

Ada style! :-)

butiktejaz said...

tepat pilihan e. teman . memang ada syle la akak..hiks :)

Liea said...

yeah you got style babe!

Lady of Leisure said...

hi neena.. hehe.. contest kak eynda ek.. lady teringin gak nak masuk but segan ler.. amklum lah i kan anonymous heheheh...
btw both yr pics mmg got style... all the best to u neena..
:)

Nur Irfan Juezrie said...

wow! akak .. u got a style la.. akak mesti menang.. caiyok! erm..ju pun dh lama tak join contest.. dulu penah gak join contest tp bukan utk diri sendiri.. join utk irfan.. tp takde rezeki tak menang pun.. tp betul apa yg akak kata tu.. menang ke tak tu bukan persoalan.. sbb kita just have fun je nk join the contest.. lgpun bukan kena kuar sesen pun kan.. so, saja2 jela.. heheh.. gud luck for u.. rasa leh menang la.. gambar tu mmg cntik..

[z@ck] said...

mmg ada style la sis..
sorry lama x singgah page ni..
huhuhu

Deqna said...

ok.. aku nak undi ko menang boleh... u've got style fren...

aku memang tak leh masuk lah contest nie..memang out of style lah sekarang nie..hahahahaha

eynda said...

Hi neena...sorry akak lambat view link ni....thanks ya dear...sudi jugak masuk contest akak...tunggu result nanti ;-)

Muahhhhss...

eqbalzack said...

AFUNDI NEENA....so hadiah 40% transfer dalam account abg eq ok...hehehe

♥CIK SHA♥ said...

u really got a style..love that pic..nice posing..(^_^)

NeenaAnuar said...

Kak Ina:
huhuhu... Thanks kak.. tapi rasanyer ramai lagi contestant yg memberi saingan hebat.. so kite tunggu dah lihat yer... hihi..

NeenaAnuar said...

Mimy:
THanks dear! good luck to you too... ;)

NeenaAnuar said...

booh:
Thanks dear! rajin2 lar singgah sini and drop your comment keh!

NeenaAnuar said...

POSH:
hehehe.. TQ darling! kite tengok top 10 nanti I tersenarai ke tak yer.. kalau tersenarai pun dah alhamdulillah... kalau tak pun tak per.. saja suke2 jerk joint contest nie.. :D

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hehehe.. TQ dear! muahhhh!!

NeenaAnuar said...

Cik Yayang:
TQ...TQ.. TQ... :D

NeenaAnuar said...

butiktejaz:
hihihi... TQ dik.. thanks sbb sudi singgah blog akak.. rajin2 lar drop by sini yer! :D

NeenaAnuar said...

Liea:
TQ babe! ;)

NeenaAnuar said...

Lady:
ha'ah.. contest kak enyda.. tu lar you anonymous... but I know you got style too from your profile pic! hihihi... anyway.. thanks dear!

NeenaAnuar said...

Jue:
hihihi.. Thanks dik...

takper.. esok2 kalau ade contest lagi, jue joint jerk.. coz just for fun kan.. kalau menang alhamdullilah.. rezeki kite lar kan.. kalau tak menang pun tak per.. just suke2 jerk pun kan bagi memeriahkan majlis.. hihi..

NeenaAnuar said...

z@ck:
TQ dik! hihi.. takper paham.. z@ck sgt2 bzz kat NZ now nie kan.. :D

NeenaAnuar said...

Deqna:
hahaha.. eh.. jgn ckp taw.. org preggy pun got style hoke!! asal kene ngan gayanyer confirm ok! hehehe..

thansk for your vote pren... tapi ko jgn vote skg yer.. ko vote nanti biler aku dah diselected under top 10.. itupun kalau terselected lar... hahaha..

NeenaAnuar said...

kak eynda:
hihi.. takper sis.. no prob! thanks sbb organize contest yg menarik camgini.. :D

NeenaAnuar said...

abg eq:
hahaha... thanks abg eq! tapi jgn undi skg... tunggu masa undian akan dibuka tak lama lagi keh! :D

NeenaAnuar said...

Cik Sha:
TQ very much dear! thanks coz sudi visit my blog! rajin2 lah singgah nanti yer! :D

eynda said...

neena...undian dah dibuka ;-)

Aini said...

ha sy dah vote u.. memang ade style la.. =)

NeenaAnuar said...

Kak Eynda:
Thanks! ;)

NeenaAnuar said...

Aini:
Thanks for voting me yeah! ;)

~eZmALiZa~ said...

sis neena, ezma is already voting u.. :)

soffya said...

tahniah neena..menang gak...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails