COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 1, 2009

Tag dari Cik Piah


Biler tengok Deyna publish entry nie tadi.. baru lar aku tepuk dahi.. teringat yg Cik Piah dah tag aku tuk buat entry nie... ampun cik piah kerana delay... so gamaknyer baru lar nie ha aku nak buat... memang kawan aku tu rajin benor tuk google gambo.. hehehe.. aku pun nak gakk letak gamboo.. tapi just letak mana yg adoo jer lar yerr... :)

APA PERASAAN SEKARANG
Rasa sgt bahagia ngan kehidupan skg... mempunyai pekerjaan yg tetap.. sudah mampu memiliki aset sendiri walaupun hanya sebuah rumah & sebijik kereta... & yg paling penting kerana mempunyai seorang suami yg amat2 memahami... penyayang... & segala2nyer lar.. He's everything for me!

SAYA NAK MAKAN APA
rasa nak makannnnnnnn.... Lobster panggang! memang sampai biler pun aku takkan dpt.. sbb nyer mahal nak mampuih.. dulu jek sekali penah makan.. itu pun client belanjaa.. huhuhuhu....

SAYA TAK SUKA
org yg Hypocrite.... suka mengumpat... suka putar belit cerita... PHD (perasaan hasad dengki)... dan sebagainyer lar... saya rela tak der connection ngan org2 camnie daripada saya memeningkan kepala hotak saya tuk berada si samping mereka!


IMPIAN SAYA
semestinyer impikan mempunyai anak sendiri.. tak sabar nak tengok dia menyerupai muka sapa.. muka saya ker @ muka ayah nyerr.. ala mana2 pun tak kisah sebenarnyer yg penting saya mempunyai sebuah keluarga yg bahagia bersama anak2 & dan jugak suamiku yg terchenta...


HAIWAN YG SAYA TIDAK SUKA
Of course lar Ba alif ba ya... sian dia kannn... bak Deyna kata sekeji-keji dia tetap makhluk tuhan jugak kannn.. tapi nak wat camner... saya tetap tak suka dia sbb dia banyak menyusahkan saya kalau saya gie traveling kerana kebanyakkan hotel akan served PORK! oh ya satu lagi saya juga amat tak suka ngan anjing & tikus!

SAYA HARAPKAN
Rumah ku syurgaku tu siap secepat mungkin... coz aku dah tak sabar2 lagi dah nak pindah kat situ...

JIKA BOLEH DIPUTARKAN MASA
Saya nak terus bersama arwah mak kerana ingin memenuhi hajat dia tuk naik kapal terbang! actually hajat tu hampir tercapai... tiket semuanyer dah di tempah seawal pertengahan 2007 utk ke langkawi pada 1hb Feb 2008.. tapi malangnyer keadaan arwah tidak mengizinkan ketika itu... dan akhirnyer arwah pergi buat selama-lamanyer pada 24hb Mac 2008... :(

SAYA PADA 10 TAHUN AKAN DATANG
Sekurang2 nyer dah pergi menunaikan umrah.. kalau ade rezeki lebih memang nak teruskan naik haji jer (ye lar asyik dok berjalan sana sini.. mekah tak gak aku pegi kannn) Insyallah rasayer lepas pada tu kalau boleh memang dah simpan niat tuk pakai tudung secara tetap cam kat gambar niee...





HP SAYA ADELAH
Sony Ericsson - W960i ... tapi phone nie dah bagi aku problem! antooo betol.. konon buat touch screen.. tak sampai setahun alignment for touch screen dah problem! tu maknanyer dia suruh aku beli I-Phone 3G tuu.... ahaks!



SAYA PERNAH BERCINTA SEBANYAK
5 kali kot.. tapi yg sebanyak 4 kali tu hanyalah cinta2 monyet sewaktu sekolah dulu... yg betol serius of course lar ngan my Bay-Bee... but secara jujurnyer aku mula mengenali cinta sejak berusia 12 tahun.. percaya tak? sesungguhnyer aku cepat matang!

SAYA SUKA PADA
Aktiviti2 yg merehatkan minda & memanjakan diri sendiri... maka seharusnyer saya suka pergi holiday sana sini & buat SPA massage!

KAWAN-KAWAN SAYA
Sesungguhnya saya tak punyer ramai kawan yg jujur... kawan makan kawan memang banyak! kebanyakkan nyer sumer being such a Hypocrite! akak tak suka OK.. memang benchik!! sbb saya bukan lar manusia hypocrite... kalau saya tak suka saya akan ckp secara berdepan dgn cara yg baik kerana berterus terang itu lebih baik... sbb saya amat tidak gemar sessi umpatan... tapi biasa lar kebanyakkan nyer dari kawan2 nie kalau tak suka.. kebiasaannyer mereka lebih suka sessi umpat mengumpat niee... TAPI saya tatap gembira kerana saya masih ade kawan yg jujur.. boleh berkongsi suka & duka bersama... dan yg lagi best biler dpt yg satu kepala!!

PERNAH DIKHIANATI
Pernah....

APA YG HENDAK DILAKUKAN TERHADAP ORG YG MENGKHIANATI ANDA
Percaya pada hukum Allah... sesuatu perbuatan yg tidak baik itu pasti akan menerima pembalasan nyer kelak!! tapi katakan lar kuasa pembalasan tu diletakkan ditangan saya... harus ku cincang2 sampai lumat org tuh!

SENARAIKAN 8 ORG UTK DITAG
Alamak.. aku nie mana lar ade ramai follower sgt punnn... sapa2 yg terbaca nie.. kot2 rajin nak but tag niee... buat lar yerr... :)

9 comments:

Suki Cida said...

oh sangat susah ku nak komen....baru ni berjaya... ahak!

bagus niat nak berubah dlm masa 10 tahun tu... u look sweet la bertudung... sangat cantik... erm cida dlm membuat keputusan nak pakai tudung ke tak... hati tak penuh lagi ni... dok tengah2...hehehe... suami dok tiap hari nasihat...kihkihii

BHMB said...

test2....yeahhhh..dh leh comment..ahaks..yariba2..
cntiknya ko pakai tudung neena..sgt anggun lg ayu gitu..ahaha..*pujian ikhlas*

NeenaAnuar said...

Suki:
hahaha... thanks yek.. pasal cida jugak lar neena dah boleh betol kan masalah yg melanda nie...

hehehe.. TQ.. pakai tudung tu biasanyer on occasion je lar buat masa niee..

yaa betol tuu.. kalau tak betol2 ready lagi.. better not... coz tak elok gak kan.. bukak .. tutup.. bukak ... tutup.. itu lebih tak baik nyer... kannn...

NeenaAnuar said...

BHMB:
hahaahaha.. akhirnyer.. sian ko kann.. tak dpt comment.. sampai meroyan2.. hehehe..

hehehehehe... TQ Ita... aku tau pujian ko tu ikhlas! insyallah satu hari nanti kannn.. biar hati ku ini betol2 nak berubah 100%.. taknak takat 50/50 jer kann...

BHMB said...

aah..nsb x giler aku dibuatnya..xleh komen nyer psl..hehehe
btul3...biar hati ko sndiri rela nk btudung..jgn dipaksa2..hehe

aj said...

DALAM 10 thun!!! skarang ah neena!!! mengancam la pakai tudung!!! ade rupa mak la

p/s:anuar support sket .. hue hue hue

NeenaAnuar said...

BHMB:
hehehehe... sian kat ko! tapi skg dah Ok kan.. harus ko tak tertekan lagi dah lepas nie...

Ha'ah.. tu lar tuu.. kalau boleh memang nak dtg betol2 dari sudut hati aku niee.. Thanks ITA! :)

NeenaAnuar said...

aj:
errrmm... jap yek.. nie paksu ker ayub nie?? hehehehe.. confuse kejap... tak per lar.. sapa2 pun... sama jer kannn...

mengancam yerr.. hehehe... cam muka mak yek.. sob.. sob.. anyway, banyak tudung mak ngan neena.. harus neena pakai satu hari nanti... kalau boleh lagi cepat lagi bagus.. insyllah... :)

aj said...

yeah! ayub le ... tekezuttt tgk gambo =D

yeay! sokong2!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails