COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 2, 2009

Cantik Sgt Ker?


Cantik sgt ker aku hari yer?? wahh.. pasan! tapi itu lar yg terjadi sepanjang hari niee... Actually hari nie b'day Big Boss aku... dia punyer b'day aku lak yg dpt pujian... ahaks!




Hari nie 2 org yg jumpa aku kata kat aku... "heeyy... u looks beautiful day by day.." - tu kata2 dari wifey Big Boss aku.... Then org yg kedua aku jumpa lak kata... "wahhh.. u look so beautiful yeah....." - tu kata2 dari seorang staff (pompuan yer bukan jantans) dari hotel kat KL nie yg dtg nak jumpa aku to promote dia punyer hotel...

Agak felikss... hari nie aku sama jer seperti hari2 yg lain... tak der lar over dress or what.. pakai pun baju kebaya yg agak lama.. dan baju kebaya nie pun bukan lar kebaya pebrate aku... pada aku tak der lar cantik sgt pun.. sbb aku ade kebaya yg lain lagi cantik dari yg aku pakai niee.. maybe org tu tak tengok baju kot.. dia tengok muka... errmm.. muka.. ermm.. biasa jugak.. aku tak der lar makeup lelebih pun.. takat bedak ngan blusher jerr.. aku gie office memang simple jer.. tak der lak makeup ober2 cam aku ade function or what... ermmm.... tak tau lar kan.. tak per lar.. dah org nak puji... aku terima ngan ucapan terima kasih.... alhamdullilah... & jugak ngan perasaan yg sungguh gembira & vanggaas! ahakss!!



Oh yaa.. tadi ckp pasal b'day boss aku kann... malam kang aku citer sikit pasal b'day dia hari nie yerrr...

6 comments:

nasaoji said...

oowwhhh...hati gumbira, seri la muka, seri muka, nampak le lawoo....

yer...kakak mmg lawa + cantik!...

Deqna said...

nak tgk .. nak tgk ko pakai baju kebaya tuh.. bukan senang ok ko nak berbaju kebangsaan ke tempat kerja...

apapun they really made your day kan? haruslah happy bila org puji2 kita..

ana izzati said...

hye kak...
hehe..akak mmg cantik pon..hehhe
betull..
so..x heran lah if sape2 ckp akak beautiful day by day..
hehe...

Suki Cida said...

neena mmg cantik pun... hahah bengong bos mung baru nak puji... heheheheh....org dah berabad... heheheh tak pa, susah bos nak pujikan... layannnnn

Liea said...

neena.. ko memang cantik sentiasa ler.. masa aku jumpa ko kat kedai beli ikan atas bukit tu pun ko maintain.. mcm biasa sepasang hubby and wify.. cute...

aku mcm deqna gak, nak tgk baju tu...

NeenaAnuar said...

nasaoji:
TQ.. TQ.. TQ dik.. *blushing*

Deqna:
alamak! sowwweeee aku tak amik gambar pun ngan baju tuu.. nanti2 lar yer.. biler2 aku pakai.. akan aku create satu entry pasal baju lak! :D

ana izzati:
ye ker dik.. adik pun cantikkkss jugakk.. anyway.. TQ yer.. :))

Suki Cida:
hahahahaha... TQ deary!!

Liea:
hehehehe.. ko leh ingat lagi yer yg kite jumpa kat pasar ikan tuuu.... ok ok.. cam aku ckp kat deyna tadi.. nanti aku amik gambar yer ngan baju tuu... anyway, TQ yerrr.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails