COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 22, 2009

Kiri.. Kanan.. Depan.. Belakang...



Tadi kann.. waktu lunch kannnn... aku kannnnn.... asyikkkk kannnnnnnn....


Errrmmmmmmmmm.... entah lewww... tak tau lar naper... aku rasa asal aku toleh kirii.. toleh kanannnn.. pandang depan... pandang belakang.... aku sentiasaaa ternampak.....


Org Pregnant!

Aku rasa hampir 10 org pregnant lar yg aku terserempak tadi waktu lunch... apakah skg nie "musim mengawan"????

10 comments:

Suki Cida said...

hahah... musim mengawan dah lepas... tu semua hasil mengawan... hahaha... akan tiba juga masa neena nanti... meh cida doakan ok...

mama-syira said...

neena, skrg ni takde musim dah. memang sepanjang tahun. kuikuikui..

nasaoji said...

maner lak musim mengawan kak...

namanya skang ni, musim membuahkan hasil mengawan itu....

hehehehe....

Deqna said...

hahahaha.. aku baru nak kata musim mengawan.. tapi betul gak cida kata tu musim selepas mengawan...

betul kadang2 sekeliling kita byk jer org yg pregnant tapi tapi tak 'berjangkit' pulak kat kita yer??

Liea said...

neena & deqna : kat office aku ni pun ramai, kalau korang dah kena jangkitan tu, share dengan aku ek.. hehehehe

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hehehe.. aminnn..... Thanks Cida!

mama-syira:
hik.. hik.. agaknyer lar yer...

nasaoji:
betol gak tu yerr dik...

Deqna:
ha'ah kannn... harus lar selepas mengawan tuuu... hehehee...

tu lar tuu.. insyallahhh... pasti detik & ketikanyer bakal menjelma nanti.... :))

Liea:
of course! ko pun sama keh.. kalau dah berjangkit tu cepat2 bagi tau kami kat sini jugak yer! ;)

Nanthini said...

kak neena....dont u think it good sign for you......mmmmmm

NeenaAnuar said...

Nanthini:
hahaha.. who knows yeah! ;)

Mummy Zacky n Nuyeen said...

ye arrr neena..kt opis aku ajer ada dlm 13 org kot...yg bestnyer semuanyer nk meletop ujung2 thn ni....termasuk ler aku...dekat2 plak...masak la com. aku nk cari replacement..ehehe..

NeenaAnuar said...

Mummy Zacky:
fuuuh yohh.. 13 org tuu... abis lar company ko nanti nak carik replacement.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails