COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 21, 2009

Aku Dah Tau dah!



NIE BUKAN ENTRY EMO TAU!! TAPI SAJA NAK BAGI TAU YGGGGGGGGG..........

Rasa2nyer aku dah tau dah.. siapakah si LALAT TAIKKK yg berak kat blog aku nie dulu.. kalau yg mengikuti.. tau lar kot entry aku yg dulu NIE...


Anyway... setelah di teliti & di amati betol melalui bukti2 yg ade... aku rasa aku dah dpt jangka siapakah gerangan si pengecotttt itu! hahahahahaha... mengenali si lalat taik niee (lepas nie aku nak gelarkan dia lalat taik lar yer.. sbb lalat taik kan busukkkkk!! pengotor.. banyak najis dlm diri dia...) aku rasa dia nie memang lar seseorang yg amat2 busuk hati! aku dah tau dah.. dia nie dah lama gilerr... dia dah lama gak sakit hati ngan aku... & jugak dia jelessss ngan aku.... jeles sbb apa... tu aku tak tau... tanyer lar si lalat taik tu sendiri.. sbb kalau dia tak jelesss... takkan lar dia suka sgttttttt nak kaco2 aku kan??? tak der sebab musabab.. dia suka sgttttttttttt nak tabur fitnah pasal aku di sana sini.. pantang ade peluang.. berdesuuppppppppp mulut dia menjadik reporter yg paling hebat di abad ini tuk menambahkan dosa dia di akhirat kelak i.e. menabur fitnah pasal diri aku!! tak per.. teruskan buat dosa yerr... sbb ko bagi pahala yg banyak buat aku.... Thanks for that!

Si lalat taik niee.. dia memang lar seorg yg PENGECUT! sbb apa.. as apa yg dia tulis kat chat box aku hari itu tu kannn.. memang dia hanya berani dibelakang aku.. tapi bile dia berdepan ngan aku... pergghhhh.. tengok lar camner dia react! pijak semut tak mati beb!

Anyway, aku malas lar nak citer panjang2 pasal si lalat taik nieee.. actually the main point apa yg aku nak ckpkan kat sini... kepada si LALAT TAIK...(aku tau ko tengah baca blog aku nih!)

"AKU DAH TAU SIAPA KAU!!! Apa yg ko tulis kat chat box aku hari tu... aku memang doa2 satu hari nanti anak ko sendiri yg macam tuu... tak perrr.. Allah tu adil! ianyer pasti akan berbalas! Dan jugak aku tau.. ko tulis camtuh coz ko mengambil kesempatan diatas permasalahan antara aku ngan kawan aku yg lagi sorang tuuuu... so, ko cuba nak keruhkan lagi keadaan ngan meninggalkan taik2 kat blog aku niee... ngan harapan aku akan pikir seolah2 kawan aku tu yg tinggalkan taik tuuu... hahahaa.. bodohh lar ko nih! ternyata ko silap OK! Aku tak semudah itu utk di tipu!! Infact aku dah berbaik2 pun ngan kawan aku tuu.. we both dah ok dahhhh... tak der bende punnn... whatever pass is passs.... Oh ya.. aku rasa ko kurang ilmu lar tuk menipu org.. aku rasa ko hanya banyak ilmu tuk menabur fitnah jek & jugak ilmu umpat mengumpat! sememangnyer menjadik favourite ko dari dulu!

Apa pun aku just nak ckp... "Ko memang seorang... PEREMPUANN (ERRMM.. PEREMPUAN KER???) ... ISTERI (ISTERI YG BAIK KER SBB SENTIASA MENABUR FITNAH TERHADAP ORG LAIN??) & DOTTT... DOTTT... DOTTT... (HAAA.. YG NIE AKU PERCAYA.. MEMANG DOT.. DOTT.. DOTT KO TU DAH TERLEBIH!!! PASAL TU KO BERPERANGAI MACAM SUND*L)" Ooopppss... terlebih sudah aku niee.. tak per.. tak perr.. cooll down babeh! tadi tak marah kannn... hehehehehe.. memang tak marah pun.... seeeee I'm Smilingg... :))

Soooo... buat mu si LALAT TAIK!! aku harap lepas nie kalau ko betol2 berani sama aku.. sila come forward to me.. and reveal your self yeah.. but I know u wont coz u're not dare to do so coz U're soooooo penakot!! Actually aku cabar ko nih!! hehehehe... tak guna keh nak ckp2 belakang2... nampak sgt ko nie pengecot!! So, since ko nie Dot.. Dot... Dott.. aku rasa baik ko duduk diam2 jek kat situ.. jgn menyibuk kat dlm blog aku niee.. aku tak suka lar ngan lalat.. nak2 LALAT TAIK! hahahahaha.... and also aku rasa ko patot gie amik cermin besar & cermin diri ko dulu boleh tak?? dah lar luaran ko hampeh.. rupa2nyer dalaman ko lagi hampeh dari luaran ko! ishhh.. sadisss lar ko nih!

Ohhh yaa one more thing... kalau ko sorang jek yg tak suka aku.. sikit pun aku tak heran larr!! coz ramai lagi out there yg suka ngan aku tawwwwwwwww.... buktinyerrr.... seperti dibawah....





U seee.. Siap ade peminat lagi... wahh.. terasa diriku seperti ARTIS! ahaks!! nie bukan nak bangga diri @ berlagak tak tentu pasal... cuma aku nak ckpkan kat sini.. takat ko sorang tuuuu... aku sikit pun tak luak larr!! masih ramai org2 kat luar sana tu yg sudi nak berkawan ngan aku!!! So, aku harap nie adelah entry aku yg terakhir about this lalat taik... buang masa aku jer nak cerita pasal org yg tak bermoral seperti dia itu!!

Anyway, to all my silent2 reader saya yg lelain tuu.. saya amat2 menghargai anda semua yerr.... walaupun anda2 semua membaca nyer secara silent.. tetapi naluri saya dpt merasakan yg anda2 semua amat jujur & ikhlas dlm mengikuti blog saya nie... Thanks Yo!!!


p/s: aku rasa mamat nie org bollywood lar kot! berdasarkan nama dia... ala2 bollywood gittuh! ahaks!! :D

9 comments:

nasaoji said...

kak, rasanya lalat taik tu berganda2 cemburu kat akak nih..


sssssssssssssssss...spray ngn ridsert+bygon..

Suki Cida said...

yes! pedulikkan lalat ulat taik itu... diorg cume jeles dengan neena... so just ignore... oh... baru tahu ke diri awak tu cantik??? sudah ku bilang berkali kamu engak mau dengar...

Deqna said...

ko kalau tulis entry kaler merah ni, memang aku sesak nafas lah nak baca. Well aku baca memang penuh intonasi..

kita tgk lah sampai bila lalat taik tu nak kacau life ko. actually aku pun tak suka bila dia tulis 'sumting' tu kat chatbox ko tuh.. memang takde siviks..

wah ada peminat bollywood nampak.. kelass.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

lorrr..kak sis pun ada lalat jgk ka..asal hari nie baca blog kengkawan semua pakat kena serangan lalat durjana pembawa penyakit nie..
ish.syoohhhhh syyohhhhh...kena sembur racun serangga yang paling power nie sis..baru matik e2 lalat..
apa la jenis manusia suka sangat dengki dan iri hati dengan orang kan..
apa kes nak laga2 kan orang nie...
xtakut duce gamaknyer...cukup2 la kan duce yang sedia ada nie..apapun..sis teruskan niatmu berblogging seperti selalu yer..world...:D

ana izzati said...

hahaha...akak taw x..akak telah melakukan sesuatu yang ammmmmaaaatttt bagus!..ahaks~..biar padan muka dgn lalat taik tu!..biar dia sedar diri tu skit..kalo x sedar gak..x taw lah..hahaahahahaha..makin bertambah dosa lah lalat tu kan..hahahaha...akak2..akak sememangnya CANTIK ok...thats why lah lalat taik tu jeles and suka buang taik..huhu...ignore je kak..

Liea said...

usik nama baik punya dapat!!! aku still tak puas hati nih neena, nak busy body gak nak tgk apa la si lalat nih tulis kat chat boxx ko tu..
hehehehe

NeenaAnuar said...

nasaoji:
thanks dik sbb tolong sprayy kan ridset + bygon.. harap2 mati lar si lalat taik tu kann.... :))

Suki Cida:
*blushing* *blushing* TQ darling! ;)

Deqna:
hahahahahaha... harus ko cuak jer kan biler nampak font entry aku warna merah.... apa laaa yg si neena nie nak mengamok! bagus2... bacaan harus dlm keadaan berintonasi..

tu lar aku pun nak tengok gak nie.. lama mana lagi dia nak kaco life aku kan.. tapi sikit pun aku tak heran yg benorr nyer... takat lalat taik tu aku ketok @ jentikkk jek ngan jari aku nih! hehehehe...

hehehehehehe... malu lah!! *blushing*

NeenaAnuar said...

Purplelicious:
hahahaha.. tu lar tu... nie tengah musim lalat2 mengawan kottt.. tu yg banyak tuu... hik.. hik..
Thanks sis sbb tolong matikkan itu lalat! harap dia mati lar.. hehehe..

Anna Izzati:
Heheheehehe... Thanksss Sweettiee... Adik pun cantikk jugakk.. cutee jek! :)

Liea:
ko nak tau yek.. hehehe.. nanti aku bagi tau kat ko yek!

Shu Shinju said...

Lalat TAik mmg busuk giler kn kak..hahaha.. free giler ni..sambil korek entry lama2 akak..hahaha....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails