COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 2, 2009

Tak Leh Comment!

Aku tak tau lar naper... tetiba jer blog aku nie org tak leh drop komen... actually bende tu dah agak lama dahh... dlm beberapa minggu yg lepas.. mula2 tu si Ita Yanin yg tak leh comment.. dia ade bagi tau aku.. tapi aku still tak leh nak discover apa kah masalah tersebut... puas ku godam! tapi tak leh...

Sampai lar semalam.. Cida lak bagi tau aku yg dia pun tak leh nak drop komen.... aku makin tak puas hati.. kalau aku biarkan makin lama.. harus ianye menjadik parah.. tup2 esok2 langsung semuaorg yg nak drop komen tak leh nak drop komen... mau meroyan lar jawabnyerr...

Maka.. biler aku teliti dan amati.. then cida pun ade bagi tau aku jugak yg cuba tukar kat bahagian setting comments cam kat bawah niee...



Originally akunyer setting yg aku bulatkan ngan warna merah tuu.. maknenyer comment leh nampak kat bawah entry aku jer... Soo.. aku pun cuba lar tukar kepada yg pop-out window lak.. memang betol.. lepas aku tukar.. baru leh org drop komen balik! ishh.. mengong tol blog nih! tu pun leh jadik isu... tapi tak per.. yg penting nie pun satu process pembelajaran gak.. aku suka.. sekurang2nyer leh berjaya gak aku selesaikan masalah tuu.. itupun atas pertolongan Pn. Cida gaks.. Thanks yeah! ;)

4 comments:

nasaoji said...

yar mmg, kkdg, kesalahan kan satu pembelajaran...;p

Suki Cida said...

no prob... acik pun meroyan sbb tak leh nak drop komen! hehehehe....

BHMB said...

lega akhirnya dpt meninggalkan jejak..huhu

NeenaAnuar said...

nasaoji:
yeah betol tu dik!

Suki Cida:
hehehhe.. jgn meroyan byk sgt yer cida.. tak elok tu baby nanti.. :D

BHMB:
haa... aku tau ko memang lega kannn.. huhuhuhu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails