COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 29, 2009

Si Comel yg Bernafsu Durian


Kan tadi aku kata... bukan kami2 nie jer yg hantu durian kan... kalau korang nak tau.... ade jugak makhluk chomel nie yg hantu durian rupenyerrr.... tak caya jom tengok!!







sungguh khuyuk si chomel nie menjilat biji durian tuuuu...


Kesian lak dia diberi biji durian yg tanpa isi kannn.....




now kite bagi dia isi durian lak!


Asyik betol si chomel nie makan isi durian tuuu...


Tengok.. sampai terjelir2 lidah dia kesedapannn.....


Muka dah kenyang makan durian....


Kucing nie adelah milik makcik penjual durian tuuu.... waktu we olllzz tengah dok makan2 durian tuu... tetiba jer si chomel nie keluar... pastu makcik tu yg ckp.... dia carik durian lar tuuu... so hubby aku pun cuba lar bagi baling bijikk durian tu tengok betol ker tak dia nak makan kan.... aisehh.. memang betol lar... memang kaki durian jugak rupe nyer si kucing nieee... makcik tu kata... kucing nie dtg dari Dungun.. Makkk aiiiii... punyer lar jauh kucing nie dtg merantau.... dari Dungun ke Hulu Terengganu... perrrghh.. jauh tuuuu.... ikut kan aku nak jek aku bawak balik kucing niee... coz dia nampak verryy bersih & verryy the gebbbuuzzzz gituuh!



Aksi CatWalk lepas makan durian!
Ekor kembang... cantikksss sgtt!!


Soooo... PeegghhTuaa buat korang2 yg ade kucing kat luar tuuu... kalau nak kucing korang gebuzzzss cam si chomel nieee... bagi lar kucing2 korang makan durian yerr.. wah... very the mahal the maintenance! ahaks!!


Aku tau korang masih ternanti2 biler lar aku nak citer pasal tasik kenyir nie kannn... ehh... ye ker korang ternanti2 nie... ker aku jer yg perasan... hehehe.. tak per... mungkin ade sesetengah dari anda2 yg masih menantikan nyer kannn.... so, sabar yerr.. aku nie kan masalahnyer tak suka lar buat entry jumping2 nie... lagi pun aku kan suka bawak korang mengembara bersama2 aku kann... so entry aku dari mula sampai lar skg nie merupakan aktivity aku secara realiti larrr... so lepas dari bagi si chomel nie makan durian... perjalanan ke tasik kenyir dah tak jauh dah... just around 15min jer tuk sampai ke resort kami... so berjumpa lagi di next entry yeah..... ~ADIOS~


7 comments:

Suki Cida said...

zamani mesti berbangga kalau dpt kucing yang boleh menemani dia makan durian... ahak...agak tertekan bila isterinya tak makan bau durian jauh sekali nak ok!

so kalau ku nampak kucing ni, pasti ku rendam kasi bau wangi sikit... hehehe

Deqna said...

kucing sekarang ni, apa manusia makan dia pun nak makan gak kan... bagus betul lah.. seb baik lah manusia tak leh makan friskies kan. kalau tidak mesti berebut makanan ngan kucing..hehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah kucing zaman sekarang bukan main lagik kan..makan durian..kita pun xmakan durian taw..heheheheh sweet jerk la kucing nie kan..betoi cakap deqna..kalu la manusia leh makan friskies tue harus berebut dengan kucing kan..

nasaoji said...

xmengelijat diyer carik ayor ke kepanasan lam bdn?..

;p

kucing pun skang dah hebat, mkn macam2...

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hahahaha... zamani suke tapi cida yg pening nanti asyik nak bersih kan si kucing yg berbau durian itu.. hehehe..

Deqna:
ha'ah yerrr.. tol gak tue.. kalau lar manusia leh makan friskies... dah tentu2 si tuan & si kucing share satu pinggan makan kannn.. ahaks!!

Purplelicious:
tu lar kannn... zaman dah berubah.. bukan manusia jer yg berubah.. kucing pun berubah sama.. hehehe..

nasaoji:
hahahahahaaha.. lawak lar adik nieee.. idok lar pulak akak perasan dia mencarik air atau takk...

Hasra_Razali said...

haha..kelakar comment deqna tu..
ermm hasra pn penah bela kucing yg suka makan durian..sama berebut dia ngn kita nk makan durian..tp kucing tu dah arwah..

NeenaAnuar said...

Hasra:
oh Has pun ade kucing suka makan durian yer?? hehehe.. alaa.. ciannyer dah arwah lar pulakkk.. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails