COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Wednesday, July 8, 2009

Paling Pendek


Semalam waktu lunch time.. aku 'tershopping'... Dah tu jer aku nak bagi tau... dari aku tak der citer kann... maka aku buat lar entry paling pendek yg penah aku buat! ahaks!!!


6 comments:

nasaoji said...

uitt...

mmg pendek ooo...

Deqna said...

aku rasa ni bukan entry paling pendek.. tapi entry paling siot...kah kah kah...

aku dah wondering apa lah yg paling pendek itu.. ko memang suka potong stim

takpe biar entry pendek tapi komen panjang..hahaha

so sila kongsi apa yg ko shopping tu?

Liea said...

muhhahaa aku pun mcm deqna nak tau apa yg ko shopin waktu lunch tu neena... kalaula aku leh shopping waktu lunch... bagus nya!!!!

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehe.. pendek kannn..

Deqna:
hahahaha... paling siot tuu... kahkahkahkahkah...

uiishh.. ko cepat ajer yerr biler tang pendek panjang ttuu.. siap potong stim lagi! hahahaha...

betol! aku suka... entry pendek harus komen panjang2.. hik.. hik..

perlukah?? yee aku tau.. ko akan ckp PERLU! hehehe...

Liea:
ko pun nak tau yer Liea.. hehe.. insyallah akan ku reveal nanti yerr.. aku kan sekangkang kera jer ngan KLCC.. so dlm masa 1 jam... sempat lagi lar kalau nak bershopping.. huhuhuhu..

Suki Cida said...

aik asal????

NeenaAnuar said...

Suki Cida:
hehehee... apa yg apsal? hhehehee.. ke konfusian akak sekejapan... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails