COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Sunday, July 12, 2009

Shopping


Entah naper lew semenjak 2 menjak nie cam malasss sgt nak create entry.... maybe minggu lepas adelah minggu emo aku.. so itu mungkin sedikit sebanyak menyumbang kepada perasaan malas tuk berblogging bende yg best2.. yg adooo pun yg berkaitan perasaan2 emo ku sahaja... OK... harap2 minggu nie dimulakan ngan perasaan yg best2... tak nak dah emo2 like last week...

So, since skg baru ade mood sikit nak bercerita... rasanyer aku akan cuba publish beberapa entry yg aku dah utang kat blog aku nie hah!! Ala2 dah basi lar gitu.. tapi tak per lar.. dari aku tak buat langsung kannnn...

Ingat tak hari tu aku ade buat entry paling pendek kat dlm blog aku nie?? waktu tu memang rasa malas gilozz nak berceloteh! Anyway, kat entry tu kan ku ade kata aku TERshopping kaannn... cam gini cerita nyer....

Mula2 tu yg benor nyer aku gie tukar aku nyer 6 pcs of MAC product yg dah abis aku gunakan... hari tu Deyna kawan aku tu dah gie tukar kannn... nie aku nyer turn lak...



Setelah dikumpulkan 6 pcs.... berikan 6pcs nie pada MAC balik.....

then sebagai ganti dpt lar aku....



Lipstick Satin Spirit
(colour nie ala2 cam natural colour lar... aku tak penah ade lagi colour camgini... but not bad biler aku try... nampak verrryy natural...)


saja nak letak gambar nie sbb aku yg amik sendiri.. selalu hubby ku yg amik kalau ade teknik2 camniee.. so, rasa cam wahhhh... pandai gak aku amik gambar yer... hehehe....


OK... lepas pada dah tukar lispstik tuuu.. memang aku dah plan nak beli MAC Fix+ Spray nieee....




OK.. yg spray tu memang aku dah plan nak beli dah.. so yg aku kat TERshopping tu adelah ....... bendealah nieee......




Vincci Shoe...

Aku memang suka sgt ngan kasut! Memang suka buat collection kasut! OH ya.. ckp pasal collection kasut... harus aku kene buat satu entry just about my shoe kannn.... errmmm... menarik gak tuu.. ok.. nanti akan ku create satu.. tapi bukan skg lar... tunggu biler aku dah tak der cerita nanti.. ahaks!!

OK... One of my favourite items kalau nak gie shopping adelah kasut... tu yg sometimes tak plan pun nak shopping kasut... tapi memang pantang nampak kedai kasut... harus aku singgahh.. kalau ade yg sesuai.. harus aku beli.. and salah satu kedai kasut yg menjadi febret aku adelah Vincci... coz price dia like reasonable lar.. tapi ade masa Vincci nie sengal gak biler keluaran2 dia tuu yg kebanyakkannyer menyakitkan kaki aku jer biler pakaiii... so, aku punyer criteria utama kalau nak beli kasut adelah seharus & semestinyer kene selesa! material dia lembut.. tak sakit & jugak biler aku pakai tu aku harus berasa selesa... tapi penah gak biler aku try2 kat kedai cam selesa lar sgttt... tup2 biler dah start pakai.. mula larr rasa tak selesa... pun ade gak.. tapi aku dpt detect yg biasa nyer kalau jadi camgitu.. it b'coz of material lar... so, aku skg dah pandai.. kalau aku nak beli kasut.. aku make sure material dia soft & selesa.. so yg aku baru beli nie.. material nyer amattt larr lembut sbb kain kannn...

anyway, mungkin ade yg ingat aku buat shopping2 nie ngan duit bonosss aku kerr kannn.. tapi idookk ehh.. nie semuanyer bende2 yg dah biasa aku beli... i mean memang like in between 2-3 months harus aku beli bende2 camnie.. so kirenyer dari duit gaji jer lar gamak2 nyerr...

So berckp pasal duit bonos tuu.. aku sendiri tak beli apa2 lagi tuk diri aku sendiri... tapiiii... aku adelah membuat sedikit perbelanjaan dari duit itu tapi bukan tuk diri aku.. tapi org lain.. sapakah org2 itu.. nantikan yerrr!

6 comments:

nasaoji said...

jengjengjeng...

tuk saper tuh?...

kt sjak badan naik memdadak nih, kene pakai ksut yg wedges tu ler...tp, tak bl lg...:(

bl la den nak kurus nih..!...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah soping nie sebenarnya salah satu cara perapi tuk release tension jgk kan...tapi kena pandai2 kawal diri la..best kan kalu dapat soping nie..hilang tension oooo...sangat suker...heheheheh

Deqna said...

syoknya.. shopping brg mekap.. ai loike...

eh aku baru perasan yg aku beli dulu bukan mac fix spray tu.. tapi aku punya tak salah charge water lah..

NeenaAnuar said...

nasaoji:
hehehe.. tak perr.. kuatkan semangat.. mesti adik leh kurus nanti.. ;)

Purplelicious:
ha'ah.. memang betol tuuu... memang terapi yg amat baik... tapi kengkadang leh tension gak sbbb duit dah abis.. hehehehe..

Deqna:
yeah.. u like.. i like it tooo..
ohh ye ker? errrmm.. how come? charge water tu camner lak yer? aku sendiri tak pasti charge water tu camner...

Liea said...

bestnya shopping!!!!
lelebih lagi make-up & shose...
neena selalin entry kasut, ko buat plak entry make-up, I like!!! At least before beli aku leh baca review dulu hehehe

NeenaAnuar said...

Liea:
memang best kalau buat shopping kann... cam lupa dunia sekejapan! ahaks!

yeahh.. makeup & shoes one of my fav items kalau nak shopping...

Ohhh... OK.. good idea gak tuuu... errmmm.. Thanks for your suggestion yeah.. akan aku cuba buat entry tuk makeup tu nanti..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails