COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Thursday, July 30, 2009

Deluxe Lake View Chalet



Selama 3 Hari 2 Malam kami menetap di Deluxe Lake View Chalet...



*~Archive Picture~*
Nampak tak rumah2 kecik di gigian tasik tuuu... tu lar antara Deluxe Lake View Chalet.
Gambar nie aku captured dari atas bot.. cam ner aku leh naik boat tu nanti aku citer part naik boat tu yerr... yg nie aku nak kasik korang tengok camner rupe bilik yg aku duduk tu.. korang nampak ker?? harap2 korang nampak lar yer... sbb waktu nie belum pun pakai camera lumix semi pro tuu... so gambar adelah kurang jelas...




*~Archive Picture~*
Bilik yg we ollz amik niee jenis bilik detached room... my dad duk satu bilik & kami suami isteri satu bilik... nampak tak me & my daddy kat sana tuuu... tengah berborak kat ruang balcony bilik my dad while nuar amik gambar from our room!



*~Archive Picture~*


*~Archive Picture~*
Ni lar walk way or connecting room punyer pintu for our detached room...


*~Archive Picture~*
Ruang istirehat tuk menonton TV!



*~Archive Picture~*
Ruangan bilik yg boleh tahan luas...



*~Archive Picture~*
Permandangan indah & sgt tenang dari kamarku... setenang air di tasik itu...



*~Archive Picture~*
Ptg2 kami lepak di balcony tuk melihat keindahan sunset di tepian tasik yer... biasanyer ditepian pantai kannn... but this time kite kasik tukar sikit.. ahaks!



*~Archive Picture~*
Memang cantik permandangan di kala itu... dgn cahaya mentari yg memancar terus ke dlm bilik kamar ku.... waduh... waduhhh....



OK udah udah lar tu ngan area2 yg kat luar tuuu... now kite tengok tempat aku beradu lak.....



Katil & bantal yg sememangnyer amat empuk buat kami tuk beradu tenaga!
Oopppppssssss..... tak.... takk... tersalah taip tu... yg benarnyer tempat kami beradu buat taik mata! ahaks!!



OK... udahh... satu jek gambar katil tu, so tok sah lar korang nak tenung lelama.... hehehehe....
Now kite tengok bilik air lak yer...


*~Archive Picture~*
Seriously apa yg leh aku katakan.... bilik air chalet nie... super duper besar OK!! agak2 lar kan, korang dah boring ker duduk kat ruangan bilik korang kat depan hall tu... korang dtg lar duduk dlm toilet dia niee.... memang bestt woooooo.... bilik air dia nie aku anggar kan lebih besar dari 3rd bedrooom umah aku skg nie lar!! jgn korang tak tahu... almari kabinet simpan baju dia jer cam lar org nak duduk kat resort tu berbulan2 punyer bapak besar almari kabinet nyerr.... But 1 thing yg aku suka biler aku tengok bilik air nie... aku terus dpt idea tuk set up kat umah baru aku esok... memang aku dah terbayang2 dah nak bubuh dindng kaca tuk ruangan shower tuuu... so kemas & bersih jer nanti bilik air umah baru ku nanti... so secara tak lansung leh ade dry & wet toilet! :))



Bath Rope yg tersedia di dlm toilet... begitu selesa sekali biler memakainyer... oh ya.. jgn tak tau... ade motip lain di sebalik bath rope itu... hahahahaahahaha...



4 comments:

Deqna said...

resort tu memang cantik dan memang sesuai tuk pasangan memadu kasih dan beradu tenaga..hehehe..

mana gambar barunya? archive jer... nak gambar baru juga yer..

Hasra_Razali said...

Cantik nmpak tpt tu...has pn tak pernah lagi bercuti di tpt berkonsep kan tasik ini...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wow memang best tempat yang sunyi dan cantik cam nie nak memadu asmara ehhehehe...wah ayat neena pasai cahaya mentari tue..cam penulis buku la..hehehehehe

NeenaAnuar said...

Deqna:
ha'ahhh.. memangg verryy the sesuaiii...

hehehe.. gambar baru tak banyak leww.. ade sikit2 jerr.. tapi aku dah bubuh pun kat entry2 yg berikutnyer tuuu... :)

Hasra:
ohhh.. kalau Has ade rezeki & peluang.. pegi lar yerr.. memang best!

Purplelicous:
hehehehe.. memang pun!
eh ye kerr.. cam penulis buku yek... hahaha.. main tulis jer tu punnn ikut jek idea yg tengah ade waktu tuu.. huhuhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails