COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 7, 2009

HAPPY 2nd WEDDING ANNIVERSARY TO MY DEAREST FREN!




TO MY DEAREST FREN DEYNA & SHAH!!!


HAPPY 2ND WEDDING ANNIVERSARY TO BOTH OF YOU!!!
SEMOGA KORANG KEKAL KE AKHIR HAYAT...
SEMOGA DIMURAHKAN REZEKI....

SEMOGA BAKAL MEMILIKI ANAK2 YG COMEL, SOLEH & SOLEHAH...




p/s: tuk pengetahuan ko... cam nak rak taww aku cuba nak buat entry nie dari malam tadi.. tapi beruk brand nie buat hal lar pulak sampai kol 12:30 mlm.. aku dah tak larat nak tunggu... gamaknyer pagi nie baru lar aku dpt menggogglee.. tapi aku tetap nak publishkannyer kol 12:00 tgh malam tadi.. so, aku tetap set post option aku kol 12 tgh malam.... huhuhuhu...

5 comments:

Deqna said...

thank you so much fren :) :) muahs muahs..... really appreciate it..

Amin.. Amin...

Sian ko seksa nak create entry ni yer?? takpe2 aku terima ko nyer wish sebagai yg terawal sekali.. tq tq...

Suki Cida said...

happy anniversary deqna!both of u sweet... jangan gaduh2... heheheh... tetiba...

nasaoji said...

haaaa....edit time la ni yer...

tak per...gigih seorg kawan...;p

Superstar said...

aaahhh... nak wish dia jugak!!! hehehe

Hasra_Razali said...

Gigih Neena....itu lah SAHABAT kan..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails