COPYRIGHT WARNING!

ALL IMAGES ARE THE SOLE PROPERTY OF http://neenaanuar.blogspot.com. ANY REPRODUCTION, REPRINTING AND REPUBLISHING OF ALL IMAGES FROM THIS WEBPAGE, WITHOUT THE SOLE PERMISSION OF THE BLOG OWNER ARE EXPRESSLY FORBIDDEN! (Kalau anda mencuri, anda berdosa! Saya tak nampak, tapi Allah Maha Mengetahui!)

Tuesday, July 14, 2009

Menggediks di Satay Station

Saksikan lahhh... aksi2 gedikksss kami disana.... (wahh.. ayattt... cam promosi lar pulaks! ahaks!!)





OK.. TENGOK GAMBAR NIE PULAK... ADE 3 KEPING GAMBAR YG MENUNJUKKAN REAKSI MUKA YG BERBEZA....


muka aku penuh serius... deyna bukak mulut nyer kecik sikit...


biler aku senyum sikitt... mulut deyna besar dari mulut aku...


biler aku semakin tersenyum lebar... si deyna nyer mulut semakin mengecik... ishh.. cam transformasi lak yer.. hehehe...
tapi yg benorr nyer langsung tak hingat apakah ceritanyerr diwaktu itu....



OK... NOW CONTINUE NGAN GAMBAR2 GEDIKS KAMI YG BERIKUT NYERR...


kawan aku sorang nie suka sgt bergambar kat cermin... tapi memang cantik pun!



siap ade ruang tamu lagi ngan TV kat dlm restaurant niee... memang betol2 lar cam umah sendiri.. memang kite leh duduk depan TV tu pun kalau kite nakk...


cam lar pandai sgt main piano tuu...

ala2 gadis kg yg ayu gituh!




wahhh.. nie kalau pakai baju raya lagi gempakk gambar nih!




Suka sgt duduk kat tingkap tuu.. cam ahli mesyuarat tingkap lar pulak! hehehee...


budak yg kat tengah2 tu adelah staff kat situ... sempat lagi berposing with us.. dia sporting pun...


Dlm banyak2 gambar yg di ambil.. Aku suka sgt ngan gambar niee...


muncungg masing2 tak hengattt!


Memang menarik gambar yg ko suruh amik nie Deyna! Dibawah bubu.. huhuhu...


Nuar kata gambar nie cam ala2 dlm cerita P.Ramlee dolu2... ishh.. macam2 lar laki aku tuu... hehee....



KAMI LAKI BINI PUN TAK KETINGGALAN NAK BERGEDIKS BERSAMA2...





NOW GAMBAR KAMI BEREMPAT PULA....




2 pasang suami isteri.. kebetulan pulak kami sedondon!



OK... GAMBAR2 YG KAT BAWAH NIE LAK... MODEL TUKKKKK......




SIGNBOARD MEE REBUT MAK BONDA! MOtip?? aku pun tak paham naper we ollzz semua bergambar sakan kat notice board tuu...


OK.. tak lama lepas tuu... lepas dah bergambar cam nak rak.. we ollzz pun keluar lar dari restaurant tuu... tapi adekah kami terus pulangg....





tak jugak... we olllzz masih lagi dok berborak kat tempat parking kereta sampai kol 1.30 pagi.. boleh? heheheehe...

Apa pun we ollz really had fun that nite.. thanks guys sbb dpt gak luangkan masa tuk kami... sbb paham korang pun sibuk kann.. nak2 shah dah keje shift.. hope u both like the token yeah! :D



13 comments:

nasaoji said...

issshhh..amat suker bergambo..

sya pulak, amat suker menengok..

sambil duk senyum2 sendiri...

;p

ana izzati said...

seriously tempat tu cantik..leh wat shooting drama raya..hakhak...pepon..mmg best sgt tengok akak2 nie happy..hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

cantik la restoren tue kan..gambar neena dgn deyna yang kat tingkap tue nampak cam hari raya btoi la kan...ehhehehe

NeenaAnuar said...

nasaoji:
thanks dik sbb suka tengok we olzz yg gila2 niee... hehehee... :D

ana izzati:
ha'ah... memang boleh put dik kalau nak wat shooting raya.. amat lar sesuai! THanks DIk! :))

Purplelicious:
ha'ah.. memang cantik... tu lar.. sib baik kiteorg tak pakai baju kurung jerr.. kalau tak dah kire amik gambar raya dah... hehehehe...

Deqna said...

wah tak sangka byk gak kita bergambar pada malam itu yer... ai like... cumanya kamera aku tak byk lah.. takpe nanti aku curi yer gambar ni sumer..

tulah kalau nak ikutkan kita ni 3 hari 2 malam pun tak henti nak berbual kan... ingat tak masa kat pd tu pun tak abis topik kita.. inikan pulak masa beberapa jam kat satay station tuh.. harus sampai ke parking pun tak henti2 bual..

NeenaAnuar said...

Deqna:
no hal beb! di persilakan tuk ko mencuriknyer! hahahaha...

ha'ah.. betol tu beb! ade jek bende yg nak dibualkan kannn... harus berjam2 borak pun takkan abis... tapi kenangan kat PD tu memang tak leh aku lupakan lah! *thumbs up*

[ LADYKiKi] said...

wahh.. besh kan di satay station tu.. klasik sangat..

kat mane tuh eh?

slm kenal

lidasyah said...

hai neena.. selama ni silent reader jer.. ut so happy setiap kali baca entry you.. harap tak marah erk.. bestnya life you all.. happy always.. ceria2 gitu...

NeenaAnuar said...

LadyKiki:
Hi LadyKikI... salam perkenalan yeah...

Memang best taww tempat tuu.. Tempat tu betol2 dekat main road Kg. Pandan.. kalau dari traffic light Taman Nirwana.. it's about 50 meter jer on your left hand side...

Anyway, thanks for follow my blog yeah! will link yours! :D

NeenaAnuar said...

lidasyah:
Hi lidasyah... ehh... tak marah lar.. don't worry.. in fact really appreciate coz u sudi baca my blog..

Anyway, thanks yeah coz sudi visit my blog.. drop2 lar komen selalu.. :)

lidasyah said...

thanks neena.. ida dah start follow blog neena ni juga.. act dpt link dari blog deqna.. thanks deqna.. ur fren so nice...

mm teringin dpt kawan camni.. camner erk.. hahha.. anyway salam perkenalan buat NeenaAnuar dari kami LidaSyah...

NeenaAnuar said...

lidasyah:
you're most welcome dear... Thanks for following yeah! hehehe.. yeah.. thanks to deqna too coz from her I pun dpt kawan2 baru secara tak langsung! :)

hehehe.. BOleh jerrr... kite memang dah berkawan pun kan secara tak langsung kat sini niee..

Salam perkenalan jugak buat LidaSyah dari kami NeenaAnuar.. :))

Deqna said...

baguslah merapatkan silaturrahim gituh kan... sila2 jgn malu2..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails